- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.661
Benimki arada yüzüstüde dönüyo.uzun zamandır yan dönüyo zaten 4 aylık olcak 3 gün sonra.Kızlar bebeklerınız dönüyorsa ne Zaman başladılar yana dönen bebişler varmı
Oyyy tatlımm özledim valla.maşşallah kuzuma çok tatlı.kaç kilo kızın canım tombiş maşşallah.anne sütümü alıyo mamada veriyomusun.Slm kızlar uzun bi aradan sonra merakedenler varmış bende özledim sizleri ve yazalım dedik Eki Görüntüle 1879985 buda benim minnak kızım Defne mira
Evet tatlım doktorumuzda anne sütü oldugu için normal diyor 6 aydan sonra çok fazla kilo almıyor geneldeMaşallah canım.. Sadece anne sütü ile beslendiği için çok kilo bile alsa bir sorun olmuyor. Zaten 6 aydan sonra daha az kilo alıyorlar..
Ayy teşekür ederiz teyzesicananarya csnim bu nasıl tatlı bebek maşallah şeker yerim seni
Oglum 3 yaşında 21 kilo boyumuzda 110cm oldu yaşları daha küçük duruyor ama kilolu degilOglunuz şimdi nasil kilo alimi yasitlariyla yakin mi
Benim esimde toplu bebek sevmez bazen biseyler yerken kizimin dilini surttugumde aşırı kiziyo kilolu bebek istemiyorum dio oda bi garip
Canımmm şükür kavuşturana teşekür ederiz teyzesi 8300 kilomuz sadece anne sütü alıyor senin oğluşun napyorOyyy tatlımm özledim valla.maşşallah kuzuma çok tatlı.kaç kilo kızın canım tombiş maşşallah.anne sütümü alıyo mamada veriyomusun.
Şimdi gördüm canım.bizde ayın 5inde 4 aylık olcaz 6 buçuk kilo var yok.maşşallah tombiş senin kız az olurmuKızlar biz yeni tartıldık 5 şinde 4 aylık oluyoruz kilomuz 8300 nasıl iyimi azmı
Bizim doğumlar aynı gündü tatlım sağlıklı olsunda kilo önemli degil sen anne sütümü mamamı veriyosunŞimdi gördüm canım.bizde ayın 5inde 4 aylık olcaz 6 buçuk kilo var yok.maşşallah tombiş senin kız az olurmu
Sadece anne sütü alıyo ama çok kilolu değil 6 buçuk kilo var yok.bakalım p.tesi belli olur.aslında sütümde iyi ama yaramadımıki senin fıstığı görünce benimki baya zayıf canım ya.Bizim doğumlar aynı gündü tatlım sağlıklı olsunda kilo önemli degil sen anne sütümü mamamı veriyosun
Seninki ne kadar canım boy kilo bide d.tarihi yazarmısınBenim bebiş de küçük kalmış o zmn ya. Maşallahı var iki bebeğin de.
Canim bence de normal yürümeye başladığı zaman kiloları atacak anne sütü asla obez yapmaz bol bol emzirmeye devam.Normal diyo doktorumuz 3700 doğdu aylık ortalama 1500 kilo falan alıyor enaz 1000 kilo
Ay hosbulduk güzelim ne tartışmalar olmuş geç kalmisimBlueberrytimes hoşgeldin canım yanıyordu ne zamandır
Tatlım her bebek farklıdır benim kızım 2 ay ayakta gezerek emdi şimdi biraz daha iyi emme problemli ama emiyor bi şekilde senin ogluşuda merakettim paşayıSadece anne sütü alıyo ama çok kilolu değil 6 buçuk kilo var yok.bakalım p.tesi belli olur.aslında sütümde iyi ama yaramadımıki senin fıstığı görünce benimki baya zayıf canım ya.
Tatlım bencede oglum çok kiloluydu o bile normale döndüyse hiç dert etmeyinCanim bence de normal yürümeye başladığı zaman kiloları atacak anne sütü asla obez yapmaz bol bol emzirmeye devam.
Kızlar neden karsilastirma yapiyorsunuz yahu bebisleri her bebeğin gelişimi birbirinden farklıdır biz birbirimize nasıl benzemiyorsak bebekler de öyle.
Seninki ne kadar canım boy kilo bide d.tarihi yazarmısın
Benimde ilk aylar kilo alımı iyiydi canım.öyle gitse 7 yi geçerdi.Biz de ayın 12 sinde 4 aylık olucaz. Doğum kilomuz 3780 şuan 6600 üz. İlk ay 1150 gr, ikinci ay 800gr 3. Ay 560 gr aldık. Bu ay da bakıcaz işte. Ben de sadece anne sütü veriyorum ama gördüğün gibi çok hızlı azaldı kilo alımı. Hatta 560 ı görünce Dr endişe etti biraZ. Ama toparlıyoruz işte. 6. Aya kadar anne sütünü yetişebilsek iyidir. Amaannnn sağlıklı olsunlar bebişlerimiz o yeter
Ay hosbulduk güzelim ne tartışmalar olmuş geç kalmisimneyse ki tatlıya baglanmis superselma mız nerde. Bu arada ben o şekilleri gösteriyorum bebisime dikkatli dikkatli bakıyor siz devam ediomusunuz şekilleri göstermeye?
Gorumcemin 10 aylik bebeği 10 kilo idikadında ne boyun ne bel kaldı bir kamburu çıktı falan ama şimdi 3.5 yaşında bicir bicir arkadaşımın bebeği 3. Ayın sonunda 5 kilo idi simdi o da 3.5 yasinda geçen gorumcemin oglunun yaş gününde ikisi biraraya geldi hiçbir fark yok ama birbirlerini baya bir sevdiler
Demem o ki kızlar ister anne sutu ister mama farketmez yürümeye başlayınca hepsi yaşını yakalıyor hiç canınızı sikmayin
Bende gosteriyorum canım evet ya Selma benimde aklımda acaba nerelerde bende arada nisan anneleri grubuna takiliyorum bir paylaşımları bir paylaşımlar anlatamam bizim buralar çok sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?