2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Slm kızlar uzun bi aradan sonra merakedenler varmış bende özledim sizleri ve yazalım dedik
2016-08-12-12-59-44-499.jpg
buda benim minnak kızım Defne mira

Canım ben 136 lı primayı 34.9 a alıyorum. Yani 35 tl. Siz baya pahalı almışsınız. Ankara gimat ta.

Tabi kaç numara bez kullanıyorsun canım oda önemli 2 numarayı 108 li paketi 29.90 a aliyoduk ama numara arttıkça fiyatta artıyor 3 numara 90 li 42.90 YL ye aldik en son, daha da almam artık komili yi çok beğendim 62 lisi 22.75 tl 80 li paketi 26.90 tl, eğer özellik testinden geçmeseydi parayi onemsemez yine prima alırdım sonuçta ucuz çok bez var ama oğluma yakışan az. Komili yi beğendim bi kaç senede primayı sollar

Kesinlikle katıliyorum sütü yetmeyen annelere habire emzir emzirmek şoyle böyle gibi yapılan hersey artik batmaya ve üzüntü strese neden oluyo bende biktim :KK66:
Benimde sutum az hatta sicaklarda daha da azaliyor gunde 4ltsu icmeme ragmen. Bende misir ve kefirin fatdasini gordum birde incir oyuzden hala doguma gittigim kilodayim gram azalmadi. Sut olsundiye onu ya bunu ye derken. Gecedem 1.demet dere otu yikadim aabah khavaltida yiyebilirsem hepsini yicem hic sevmem ama sut yapacaksa taşi bile yiyecek durumdayim. Haftada 1 paket mama yetmiyor kizim artik daha fazla yemekistiyor haliyle büyüyor. Bakalim sut muhabbetinden biktim ama ...:mad:

Canim masaallah ama dikkat et cok kilo almasin fazlasida ii degil biz 3 aylikken 5800 du 4. Ay kontrolumuz bir hafta sonra bakalim ne oldu
Biz 3 aylık kontrolünde 7400dü inşallah fazla kilo almaz orta olsun ama benim oglum daha tombikti 4 ayında 10 kiloydu:KK66:

Oglunuz şimdi nasil kilo alimi yasitlariyla yakin mi

Benim esimde toplu bebek sevmez bazen biseyler yerken kizimin dilini surttugumde aşırı kiziyo kilolu bebek istemiyorum dio oda bi garip :-):-)
Biz 3 aylık kontrolünde 7400dü inşallah fazla kilo almaz orta olsun ama benim oglum daha tombikti 4 ayında 10 kiloydu:KK66:

Kızlar birşey soracam bizim yediğimiz şeyler bebeğin kılı alımını etkiliyor mu mesela protein ağırlıklı beslensek

Back