- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.641
Canım ben 136 lı primayı 34.9 a alıyorum. Yani 35 tl. Siz baya pahalı almışsınız. Ankara gimat ta.
Maşallah masallahSlm kızlar uzun bi aradan sonra merakedenler varmış bende özledim sizleri ve yazalım dedik Eki Görüntüle 1879985 buda benim minnak kızım Defne mira
Canım ben 136 lı primayı 34.9 a alıyorum. Yani 35 tl. Siz baya pahalı almışsınız. Ankara gimat ta.
Kızlar biz yeni tartıldık 5 şinde 4 aylık oluyoruz kilomuz 8300 nasıl iyimi azmı
Doktorunuz yorumlamadımı fazla değil mi?aylık kılo alımı kaç ve kaç kılo doğdu bebeğiniz?Kızlar biz yeni tartıldık 5 şinde 4 aylık oluyoruz kilomuz 8300 nasıl iyimi azmı
Aktif bebek mi?Canım ben 136 lı primayı 34.9 a alıyorum. Yani 35 tl. Siz baya pahalı almışsınız. Ankara gimat ta.
Her yerde söyleme cnm, nazar değer.maşallah.....Kızlar biz yeni tartıldık 5 şinde 4 aylık oluyoruz kilomuz 8300 nasıl iyimi azmı
Benimde sutum az hatta sicaklarda daha da azaliyor gunde 4ltsu icmeme ragmen. Bende misir ve kefirin fatdasini gordum birde incir oyuzden hala doguma gittigim kilodayim gram azalmadi. Sut olsundiye onu ya bunu ye derken. Gecedem 1.demet dere otu yikadim aabah khavaltida yiyebilirsem hepsini yicem hic sevmem ama sut yapacaksa taşi bile yiyecek durumdayim. Haftada 1 paket mama yetmiyor kizim artik daha fazla yemekistiyor haliyle büyüyor. Bakalim sut muhabbetinden biktim ama ...
Yok canım ciddiyim 8300 anne sütü sadeceŞaka mi yapiyosun arkadaşım
Benim oglum 3 buçuk aylık yan zorla azcık dönüyor ama yüzüstü donemiyor, kilolu olmasına bagliyorum, maşallah ben zor kaldiriyorum o nasıl kaldırsın kendini diyorum ki erkende zaten dönmüyor diye telaş etmek için
Tatlım dogum kilomuz 3700gr boy 52cm şuan 8300 boyuda 67cmHer yerde söyleme cnm, nazar değer.maşallah.....
Doğum kilosu, boyu da önemli tabi
Yok canım ciddiyim 8300 anne sütü sadece
Normal diyo doktorumuz 3700 doğdu aylık ortalama 1500 kilo falan alıyor enaz 1000 kiloDoktorunuz yorumlamadımı fazla değil mi?aylık kılo alımı kaç ve kaç kılo doğdu bebeğiniz?
Biz 3 aylık kontrolünde 7400dü inşallah fazla kilo almaz orta olsun ama benim oglum daha tombikti 4 ayında 10 kiloyduCanim masaallah ama dikkat et cok kilo almasin fazlasida ii degil biz 3 aylikken 5800 du 4. Ay kontrolumuz bir hafta sonra bakalim ne oldu
Maşallah canım.. Sadece anne sütü ile beslendiği için çok kilo bile alsa bir sorun olmuyor. Zaten 6 aydan sonra daha az kilo alıyorlar..Normal diyo doktorumuz 3700 doğdu aylık ortalama 1500 kilo falan alıyor enaz 1000 kilo
Biz 3 aylık kontrolünde 7400dü inşallah fazla kilo almaz orta olsun ama benim oglum daha tombikti 4 ayında 10 kiloydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?