Eki Görüntüle 1878821
Bendeee çok özledim ve sonunda gelebildim canım
![KK54 :KK54: :KK54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Öncelikle herkese merabalar diyeyim. Maşallah bebişleri büyütüyoruz yavaş yavaş. Tatlım bizden haberlerle başlayayım. Daha önce yazmıştım ama birdaha anlatmak gerekirse oğluşumla kavuşur kavuşmaz böbrekteki sorun için takipe alındık. 10 gün kaldık hastanede. Sonrasında sık sık hastanelere gittik tabi. Ameliyata kesin gözüyle bakılıyordu ama ertelendi bir süre. Bir sürü zorlu tahlil tektik uygulama sonrası aylık kontrollere düştük. En son geçen haftaki usg de güzel gelişmeler görüldü
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Koskoca profun ağzı açık kaldı ve bu durumda ameliyat riskimizin epey azaldığını söyledi. Henüz herşey bitmiş değil ama bunada şükür dedik ve yüreğimiz ferahladı. Rabbim şifa bekleyen tüm yavrulara ve kullarına şifa versin inşallah
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Siz nasılsınız. Oğluşun nasıl. Çok merak ediyorum yavruşunu. Bak teyzesi buda benim Ali Sencerim