- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi CadiKazani
- #58.521
Selam kızlar gizli takipcilerdenim, ya size bi sorum olacak sizin de regl donemin de sütünüz azalıyor mu benim çok aşırı azalıyor acaba dr gitmem gerekir mi ?
Hiç dikkat etmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar gizli takipcilerdenim, ya size bi sorum olacak sizin de regl donemin de sütünüz azalıyor mu benim çok aşırı azalıyor acaba dr gitmem gerekir mi ?
Kızlar :)
Canm bizde 3 ay 1 haftaligiz hemen heemn benm kizmda oyle yeni yeni yanina donuyo eline biseyler verip tutturmaya çalışıyorum ki baslangicta kaslari gelissin diye oyle yapmak gerekiomus 1 aya kalmaz dediklerin olur gibi gelio bence süreç normal zaten hızlı buyuyo kuzular aceleye gerek yokKizlar gunaydin. Uzun zaman sonra gelebildim nihayet benim yaramaz surekli kucak istediği icin nefes alamiyorum . Su yaz bi bitse yapis yapis olduk anne ogul bitisik geziyoruz. Yere birakinca basiyor yaygarayi.
Bukadar dertlenmeden sonra ;
NE sorucam. Oglum tam 3.5 aylık. Cok hareketli kipir kipir ama dönmüyor belki bunun icin erken olabilirde. Kafami en cok karistiran elini uzatma tutma belirtisi hic yok. Bu normalmi eline bisey tutturmak istiyorum yumruklarini acmiyor bazan sacimi tutuyor sadece. Bide emerken yakami topluyor klasik her emmede.
Baska birsey daha...
Hic bisey tattirmadim ben sadece sütümü veriyorum cok sık emiyor yoruluyor bende bunalıyorum kesiyorum sonra yine. Cokta sorun etmiyorum acikcasi sürekli kucak istediği icin emme benim icin mola oluyor. Beslenme teneffüsu yani:)
Optum herkesleri....
Ben gun asiri yağlıyorum hergun dus alınca cildi kuruyabilirArkadaslar bebeginizi hala yagliyomusunuz
Böbreklerde sorun varmı bakıldı mı hiç sık enfeksıyonu buna bağlıyorlar benim oğlumda böbrek reflüsü çıktı enfeksıyondan sonra fılme girdikSağol canım ne yapalım tek derdimiz bu olsun ne hastalıklar var.sürekli iğne antibiyotik kullanması canımı sıkıyor üzülüyorum daha 3 buçuk aylık ama dunyanin ilacini yedik.artık cocugun herşeyinden şüpheleniyorum oldum acaba hastamı diye.
Benim Bebek'te yok çok şükür Ama yeğenimde vardı çok kusardı. Dr beneklerde olabileceğini 6 Aydan sonra birşey kalmayacağını söyledi, reflü yastığı kullandı, şurup aldı, 6 aydan sonra bişeyi kalmadıBebeklerinde reflü olan arkadaslar belirtileri nasil oluyo yani nasıl anladıniz nelere dikkat ediyorsunuz ilac kullanimi varmi
Merhaba coook teşekkür ederim. Görevli geldik iki yil burdayiz. Cok uzak gercekten
Yok canm ben ilk ay yagladim daha hiç aklıma bile gelmiyor:)Arkadaslar bebeginizi hala yagliyomusunuz
Benimkide azaldı gibi ama aşırı derecede değil yani nekadar bağlantılı olduğu ispat edilemezse azalır diyolar normal yaniSelam kızlar gizli takipcilerdenim, ya size bi sorum olacak sizin de regl donemin de sütünüz azalıyor mu benim çok aşırı azalıyor acaba dr gitmem gerekir mi ?
Benim bebekte çok kusuyor doktor bebelacin bi jölesi var onu verdi şahsen kullanmiycam dogdugundan beri cokkkkusuyor cok ilac kullananlarin cogu olumsuz yorum yapmus bilmiyorum canmBebeklerinde reflü olan arkadaslar belirtileri nasil oluyo yani nasıl anladıniz nelere dikkat ediyorsunuz ilac kullanimi varmi
Bakıldı canım çok şükür bişey çıkmadı doğuştan böbrek genişlemesi vardı o da normal değerlere düştü şimdi. En son tahlil sonucunu dün aldık enfeksiyon gorulmemis çok şükür eğer enfeksiyon çıksaydı sondali usg cekilecekti.bende böbrek reflüsünden suphelenmistim iki ayrı doktora goturdum öyle bir bulguya rastlamadık dediler.sizede geçmiş olsun canım insallah çabucak düzelirBöbreklerde sorun varmı bakıldı mı hiç sık enfeksıyonu buna bağlıyorlar benim oğlumda böbrek reflüsü çıktı enfeksıyondan sonra fılme girdik
Benimde azalıyor canım ben o günlerde içtiğim suyun iki katı fazlasını içiyorum özellikle. Emzirirken ve emzirdikten hemen sonra nerdeyse bir litre iciveriyorum.regl bitince yine eski haline dönüyor gerçi ben doğumdan sonra ilk defa bu ay oldum dört ay sonra yani benim merak ettiğim bundan sonraki adet dönemlerinde de süt azalacak miSelam kızlar gizli takipcilerdenim, ya size bi sorum olacak sizin de regl donemin de sütünüz azalıyor mu benim çok aşırı azalıyor acaba dr gitmem gerekir mi ?
Benimde azalıyor canım ben o günlerde içtiğim suyun iki katı fazlasını içiyorum özellikle. Emzirirken ve emzirdikten hemen sonra nerdeyse bir litre iciveriyorum.regl bitince yine eski haline dönüyor gerçi ben doğumdan sonra ilk defa bu ay oldum dört ay sonra yani benim merak ettiğim bundan sonraki adet dönemlerinde de süt azalacak mi![]()
Merhaba coook teşekkür ederim. Görevli geldik iki yil burdayiz. Cok uzak gercekten
Sabah namazina kalktim . En büyük sıkıntımız o zaten. Helal gida bulmak cok zor. Ürünlerin uzeri japonca yaziyor . Ingilizceye cevirtmek zulüm. En cok yas pasta ve sucuk özledim normalde hiç yemem. Allahtan oğlusum sadece anne sütünü biliyor yoksa cok zorlanirdim.Ay gerçekten çok uzak ya, güzel bi yermi bari yaşadığına degermi, Japonlar herseyi yiyormus dogrumu![]()
Sabah namazina kalktim . En büyük sıkıntımız o zaten. Helal gida bulmak cok zor. Ürünlerin uzeri japonca yaziyor . Ingilizceye cevirtmek zulüm. En cok yas pasta ve sucuk özledim normalde hiç yemem. Allahtan oğlusum sadece anne sütünü biliyor yoksa cok zorlanirdim.
Mecbur geldik görev olunca... vatanimizin kıymetini bilin.
Benimde azalıyor canım ben o günlerde içtiğim suyun iki katı fazlasını içiyorum özellikle. Emzirirken ve emzirdikten hemen sonra nerdeyse bir litre iciveriyorum.regl bitince yine eski haline dönüyor gerçi ben doğumdan sonra ilk defa bu ay oldum dört ay sonra yani benim merak ettiğim bundan sonraki adet dönemlerinde de süt azalacak mi![]()