2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar :)

Kizlar gunaydin. Uzun zaman sonra gelebildim nihayet benim yaramaz surekli kucak istediği icin nefes alamiyorum . Su yaz bi bitse yapis yapis olduk anne ogul bitisik geziyoruz. Yere birakinca basiyor yaygarayi.
Bukadar dertlenmeden sonra ;

NE sorucam. Oglum tam 3.5 aylık. Cok hareketli kipir kipir ama dönmüyor belki bunun icin erken olabilirde. Kafami en cok karistiran elini uzatma tutma belirtisi hic yok. Bu normalmi eline bisey tutturmak istiyorum yumruklarini acmiyor bazan sacimi tutuyor sadece. Bide emerken yakami topluyor klasik her emmede.
Baska birsey daha...
Hic bisey tattirmadim ben sadece sütümü veriyorum cok sık emiyor yoruluyor bende bunalıyorum kesiyorum sonra yine. Cokta sorun etmiyorum acikcasi sürekli kucak istediği icin emme benim icin mola oluyor. Beslenme teneffüsu yani:)
Optum herkesleri....
Canm bizde 3 ay 1 haftaligiz hemen heemn benm kizmda oyle yeni yeni yanina donuyo eline biseyler verip tutturmaya çalışıyorum ki baslangicta kaslari gelissin diye oyle yapmak gerekiomus 1 aya kalmaz dediklerin olur gibi gelio bence süreç normal zaten hızlı buyuyo kuzular aceleye gerek yok

Arkadaslar bebeginizi hala yagliyomusunuz
Ben gun asiri yağlıyorum hergun dus alınca cildi kuruyabilir

Sağol canım ne yapalım tek derdimiz bu olsun ne hastalıklar var.sürekli iğne antibiyotik kullanması canımı sıkıyor üzülüyorum daha 3 buçuk aylık ama dunyanin ilacini yedik.artık cocugun herşeyinden şüpheleniyorum oldum acaba hastamı diye.
Böbreklerde sorun varmı bakıldı mı hiç sık enfeksıyonu buna bağlıyorlar benim oğlumda böbrek reflüsü çıktı enfeksıyondan sonra fılme girdik

Bnm bebeişim de 3,5 aylık. O da uzanmıyordu hiç birşeye. İki gün oluyo bir baktım ki dönencesini tutmaya çalışıyo. Artık yavaş yavaş uzanıyo oyuncağına. Sen de bir bakmışsın uzanmış almış. Yakındır.

Yağ konusuna gelince ben her banyodan sonra zeytinyağı ile yağlıyorum

Bebeklerinde reflü olan arkadaslar belirtileri nasil oluyo yani nasıl anladıniz nelere dikkat ediyorsunuz ilac kullanimi varmi
Benim Bebek'te yok çok şükür Ama yeğenimde vardı çok kusardı. Dr beneklerde olabileceğini 6 Aydan sonra birşey kalmayacağını söyledi, reflü yastığı kullandı, şurup aldı, 6 aydan sonra bişeyi kalmadı

Selam kızlar gizli takipcilerdenim, ya size bi sorum olacak sizin de regl donemin de sütünüz azalıyor mu benim çok aşırı azalıyor acaba dr gitmem gerekir mi ?

Ben daha regl olmadım canım, eger azaliyorsa inşallah 6 aydan önce olmam diye temenni ediyim

Selam kızlar gizli takipcilerdenim, ya size bi sorum olacak sizin de regl donemin de sütünüz azalıyor mu benim çok aşırı azalıyor acaba dr gitmem gerekir mi ?
Benimkide azaldı gibi ama aşırı derecede değil yani nekadar bağlantılı olduğu ispat edilemezse azalır diyolar normal yani

Bebeklerinde reflü olan arkadaslar belirtileri nasil oluyo yani nasıl anladıniz nelere dikkat ediyorsunuz ilac kullanimi varmi
Benim bebekte çok kusuyor doktor bebelacin bi jölesi var onu verdi şahsen kullanmiycam dogdugundan beri cokkkkusuyor cok ilac kullananlarin cogu olumsuz yorum yapmus bilmiyorum canm

Böbreklerde sorun varmı bakıldı mı hiç sık enfeksıyonu buna bağlıyorlar benim oğlumda böbrek reflüsü çıktı enfeksıyondan sonra fılme girdik
Bakıldı canım çok şükür bişey çıkmadı doğuştan böbrek genişlemesi vardı o da normal değerlere düştü şimdi. En son tahlil sonucunu dün aldık enfeksiyon gorulmemis çok şükür eğer enfeksiyon çıksaydı sondali usg cekilecekti.bende böbrek reflüsünden suphelenmistim iki ayrı doktora goturdum öyle bir bulguya rastlamadık dediler.sizede geçmiş olsun canım insallah çabucak düzelir

Benimde azalıyor canım ben o günlerde içtiğim suyun iki katı fazlasını içiyorum özellikle. Emzirirken ve emzirdikten hemen sonra nerdeyse bir litre iciveriyorum.regl bitince yine eski haline dönüyor gerçi ben doğumdan sonra ilk defa bu ay oldum dört ay sonra yani benim merak ettiğim bundan sonraki adet dönemlerinde de süt azalacak mi :(

Benimde azalıyor canım ben o günlerde içtiğim suyun iki katı fazlasını içiyorum özellikle. Emzirirken ve emzirdikten hemen sonra nerdeyse bir litre iciveriyorum.regl bitince yine eski haline dönüyor gerçi ben doğumdan sonra ilk defa bu ay oldum dört ay sonra yani benim merak ettiğim bundan sonraki adet dönemlerinde de süt azalacak mi :KK43:

_-CaNiMSiN-_ _-CaNiMSiN-_
Benim de tam tersi regl döneminde sütüm arttı :) dün reglim bitti sütüm azaldı. Gerçi dün moralim çok bozulmuştu ondan azalmış olabilir

Kızlar bebeğinde inek sütü alerjisi olan veya kakası sümüksü olan var mı? Zeynebim kakasının sümüklü olduğunu Dr a söyleyince kaka tahlili yapalım inek sütü alerjisi olabilir dedi. Kap aldık kakayı yarım saatte götürmek lazımmış, tahlil yapıcaz. Kafam karıştı

Ay gerçekten çok uzak ya, güzel bi yermi bari yaşadığına degermi, Japonlar herseyi yiyormus dogrumu:kusmuk:
Sabah namazina kalktim . En büyük sıkıntımız o zaten. Helal gida bulmak cok zor. Ürünlerin uzeri japonca yaziyor . Ingilizceye cevirtmek zulüm. En cok yas pasta ve sucuk özledim normalde hiç yemem. Allahtan oğlusum sadece anne sütünü biliyor yoksa cok zorlanirdim.
Mecbur geldik görev olunca... vatanimizin kıymetini bilin.

Sabah namazina kalktim . En büyük sıkıntımız o zaten. Helal gida bulmak cok zor. Ürünlerin uzeri japonca yaziyor . Ingilizceye cevirtmek zulüm. En cok yas pasta ve sucuk özledim normalde hiç yemem. Allahtan oğlusum sadece anne sütünü biliyor yoksa cok zorlanirdim.
Mecbur geldik görev olunca... vatanimizin kıymetini bilin.

Geri dönüş varmı peki yakın zamanda, nasıl bi görev canım. Oglun birgün anne sütünden ayrılacak ve farklı şeyler isteyecek o zaman donus yapmis olacakmisiniz

Benimde azalıyor canım ben o günlerde içtiğim suyun iki katı fazlasını içiyorum özellikle. Emzirirken ve emzirdikten hemen sonra nerdeyse bir litre iciveriyorum.regl bitince yine eski haline dönüyor gerçi ben doğumdan sonra ilk defa bu ay oldum dört ay sonra yani benim merak ettiğim bundan sonraki adet dönemlerinde de süt azalacak mi :KK43:

Benim 3. Regl geldi azalıyor hepsin de de canım ya malesef... peki senin bu suyu içmenin faydası oldumu?

kızlar ben hala regl olmadım. normali nedir ki bunun? bir de yağlanma konusunda da, ben her banyodan sonra yani hergün karnına yağla masaj yapıyorum. kalan yağı da vücuduna şöyle bir yediriyorum.

Back