2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar ben hala regl olmadım. normali nedir ki bunun? bir de yağlanma konusunda da, ben her banyodan sonra yani hergün karnına yağla masaj yapıyorum. kalan yağı da vücuduna şöyle bir yediriyorum.

Ben ilk bebeğimde 10.5 aylıkken adet olmuştum. Normal yani. Kişiden kişiye değişiyor bu durum..

Selam arkadaşlar :KK25:
Adet döneminde sütte biraz azalma olabiliyormuş ama takılmayın hem neden bakıyorsunuz sütünüze bilmeyin miktarını emzirin gitsin :KK70:
Arkadaşlar aranızda ek gıda verenler var okuduğum kadarıyla yine siz bilirsiniz tabiki ama yapmayın bebelerinize bunu 6 aydan önce bebeğiniz sindirime hazır değil ek gıda vermek bağırsak florasını bozar şimdi verdim bişey olmadı diyebilirsiniz ama ilerde sindirim sistemi rahatsızlıkları yaşamasına neden olur :KK43:
Oğlum 3,5 aylık oldu kakasının mukuslu olması dışında şükür bi sıkıntımız yok süt ürünleri ve dana eti diyeti verdi doktor 3 haftaya yaklaşıyor ama bi değişiklik olmadı kakada

Adet döneminde sütte biraz azalma olabiliyormuş ama takılmayın hem neden bakıyorsunuz sütünüze bilmeyin miktarını emzirin gitsin :KK70:
Arkadaşlar aranızda ek gıda verenler var okuduğum kadarıyla yine siz bilirsiniz tabiki ama yapmayın bebelerinize bunu 6 aydan önce bebeğiniz sindirime hazır değil ek gıda vermek bağırsak florasını bozar şimdi verdim bişey olmadı diyebilirsiniz ama ilerde sindirim sistemi rahatsızlıkları yaşamasına neden olur :KK43:
Oğlum 3,5 aylık oldu kakasının mukuslu olması dışında şükür bi sıkıntımız yok süt ürünleri ve dana eti diyeti verdi doktor 3 haftaya yaklaşıyor ama bi değişiklik olmadı kakada
Merhaba ek gıda konusunda katılıyorum.ayrıca kızımda mukus arada görüyorum bu tahınlı pekmez yediğimde oluyo gözlemlediğim kadarıyla sen de yediklerini not edip 3 gün kuralıyla bi dene istersen süt alerjisi olmayabilir..

Merhaba ek gıda konusunda katılıyorum.ayrıca kızımda mukus arada görüyorum bu tahınlı pekmez yediğimde oluyo gözlemlediğim kadarıyla sen de yediklerini not edip 3 gün kuralıyla bi dene istersen süt alerjisi olmayabilir..
Biz de uzun süredir sürekli mukus var hiç geçmedi :110: sanırım bi alerji uzmanına gitmemiz gerekecek, başka birçok belirti de tutuyor kafada konak, gözlerde çok fazla kaşınma ve göz kapaklarında şişme, uykuya zor dalması ve çabuk uyanma, kulak arkasında kabuklanma vb. gibi birçok belirti var malesef :KK43:sanki bana da pek süt ürünleri gibi gelmedi. Karpuzdan ciddi şüpheleniyorum ama çoklu besin alerjisi de olabilir inşallah değildir :dua:

Benim bebeğimin kakası da salyalı, ondan dolayı mı verdi diyeti.
Bir de benim kızım balgamlı kusuyor.

Biz de uzun süredir sürekli mukus var hiç geçmedi :110: sanırım bi alerji uzmanına gitmemiz gerekecek, başka birçok belirti de tutuyor kafada konak, gözlerde çok fazla kaşınma ve göz kapaklarında şişme, uykuya zor dalması ve çabuk uyanma, kulak arkasında kabuklanma vb. gibi birçok belirti var malesef :KK43:sanki bana da pek süt ürünleri gibi gelmedi. Karpuzdan ciddi şüpheleniyorum ama çoklu besin alerjisi de olabilir inşallah değildir :dua:
Canım ben de 3 gün önce Dr a gittiğimde kakasının sümüksü olduğunu smöyledim, kakadan tahlil yapalım süt alerjisi olabilir dedi ama daha tahlil veremedik, yarım saat içinde hastaneye getirmek lazımmış. Bnm bebeğim çok sıkıyo kendini yay gibi geriliyo. Bununla alakalı olabilir mi

Benim bebeğimin kakası da salyalı, ondan dolayı mı verdi diyeti.
Bir de benim kızım balgamlı kusuyor.

Evet anneye diyet yaptırılıyor alerji durumunda.
Canım ben de 3 gün önce Dr a gittiğimde kakasının sümüksü olduğunu smöyledim, kakadan tahlil yapalım süt alerjisi olabilir dedi ama daha tahlil veremedik, yarım saat içinde hastaneye getirmek lazımmış. Bnm bebeğim çok sıkıyo kendini yay gibi geriliyo. Bununla alakalı olabilir mi
Yay gibi gerilmesinin birçok sebebi olabilir mesela süt fazla tazyikli gelir bebek yatmakta zorlanırsa o zaman da emmek istemeyip kendini geriye atabilir.
Arkadaşlar arada bir mukus olabilir bu normal kabul ediliyor farklı sebepleri olabiliyor mesela ön sütü fazla alması gibi. Ama sürekli devam eden mukus varsa ya da kan olursa kakada bu alerji belirtisi olabilir. Kaka tahlillerinizi yaptırın mutlaka. Bikaç hafta önce memlekete gitmiştik orda yapılan bebeğimin kaka tahlilinde rota virüsü olduğu söylendi. Ama takibini yapan doktorumuz yanlış da çıkmış olabilir dedi. Mukuslu kaka enfeksiyon, rota virüsü ya da alerjiden dolayı olabilir

Arkadaşlar bu kakada mukus bizdede var beraberinde köpüklü yapior ve ishal bir haftadr kaka tahlili yapıldı enflasyondan dolayi antibiyotik e başladık cabuk gecer inşallah hepimizinki

İnşallah değildir canm karpuz yemeyi bırakınca Nasıl peki durumlar gözlemleme şansın oldu mu? Bu arada ben bu yaz hiç karpuz yemedim nerdeyse onu farkettim yazını okuyunca o_O

Selammmm kızlarrrr 2 eylülde 4.ayımız bitiyor teyzeleri ve ben iş bası yapıyorum sadece anne sütü alıyoruz ek gıdaya gecebilcegimizi söledi doktorumuz yavss yavss süt sağcm bide siz neler yapıyorsunuz bakalım özledim sizleri

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 101
Selammmm kızlarrrr 2 eylülde 4.ayımız bitiyor teyzeleri ve ben iş bası yapıyorum sadece anne sütü alıyoruz ek gıdaya gecebilcegimizi söledi doktorumuz yavss yavss süt sağcm bide siz neler yapıyorsunuz bakalım özledim sizleri
Oyy masallahhhhh misket gözlume. İlginç .. 6 ay bitmeden ek gıda ver dien doktor var mi

Back