- 22 Mart 2010
- 555
- 159
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.541
kızlar ben hala regl olmadım. normali nedir ki bunun? bir de yağlanma konusunda da, ben her banyodan sonra yani hergün karnına yağla masaj yapıyorum. kalan yağı da vücuduna şöyle bir yediriyorum.
Merhaba ek gıda konusunda katılıyorum.ayrıca kızımda mukus arada görüyorum bu tahınlı pekmez yediğimde oluyo gözlemlediğim kadarıyla sen de yediklerini not edip 3 gün kuralıyla bi dene istersen süt alerjisi olmayabilir..Selam arkadaşlar
Adet döneminde sütte biraz azalma olabiliyormuş ama takılmayın hem neden bakıyorsunuz sütünüze bilmeyin miktarını emzirin gitsin
Arkadaşlar aranızda ek gıda verenler var okuduğum kadarıyla yine siz bilirsiniz tabiki ama yapmayın bebelerinize bunu 6 aydan önce bebeğiniz sindirime hazır değil ek gıda vermek bağırsak florasını bozar şimdi verdim bişey olmadı diyebilirsiniz ama ilerde sindirim sistemi rahatsızlıkları yaşamasına neden olur
Oğlum 3,5 aylık oldu kakasının mukuslu olması dışında şükür bi sıkıntımız yok süt ürünleri ve dana eti diyeti verdi doktor 3 haftaya yaklaşıyor ama bi değişiklik olmadı kakada
Biz de uzun süredir sürekli mukus var hiç geçmediMerhaba ek gıda konusunda katılıyorum.ayrıca kızımda mukus arada görüyorum bu tahınlı pekmez yediğimde oluyo gözlemlediğim kadarıyla sen de yediklerini not edip 3 gün kuralıyla bi dene istersen süt alerjisi olmayabilir..
Benim bebeğimin kakası da salyalı, ondan dolayı mı verdi diyeti.Selam arkadaşlar
Adet döneminde sütte biraz azalma olabiliyormuş ama takılmayın hem neden bakıyorsunuz sütünüze bilmeyin miktarını emzirin gitsin
Arkadaşlar aranızda ek gıda verenler var okuduğum kadarıyla yine siz bilirsiniz tabiki ama yapmayın bebelerinize bunu 6 aydan önce bebeğiniz sindirime hazır değil ek gıda vermek bağırsak florasını bozar şimdi verdim bişey olmadı diyebilirsiniz ama ilerde sindirim sistemi rahatsızlıkları yaşamasına neden olur
Oğlum 3,5 aylık oldu kakasının mukuslu olması dışında şükür bi sıkıntımız yok süt ürünleri ve dana eti diyeti verdi doktor 3 haftaya yaklaşıyor ama bi değişiklik olmadı kakada
Canım ben de 3 gün önce Dr a gittiğimde kakasının sümüksü olduğunu smöyledim, kakadan tahlil yapalım süt alerjisi olabilir dedi ama daha tahlil veremedik, yarım saat içinde hastaneye getirmek lazımmış. Bnm bebeğim çok sıkıyo kendini yay gibi geriliyo. Bununla alakalı olabilir miBiz de uzun süredir sürekli mukus var hiç geçmedisanırım bi alerji uzmanına gitmemiz gerekecek, başka birçok belirti de tutuyor kafada konak, gözlerde çok fazla kaşınma ve göz kapaklarında şişme, uykuya zor dalması ve çabuk uyanma, kulak arkasında kabuklanma vb. gibi birçok belirti var malesef sanki bana da pek süt ürünleri gibi gelmedi. Karpuzdan ciddi şüpheleniyorum ama çoklu besin alerjisi de olabilir inşallah değildir
Benim bebeğimin kakası da salyalı, ondan dolayı mı verdi diyeti.
Bir de benim kızım balgamlı kusuyor.
Yay gibi gerilmesinin birçok sebebi olabilir mesela süt fazla tazyikli gelir bebek yatmakta zorlanırsa o zaman da emmek istemeyip kendini geriye atabilir.Canım ben de 3 gün önce Dr a gittiğimde kakasının sümüksü olduğunu smöyledim, kakadan tahlil yapalım süt alerjisi olabilir dedi ama daha tahlil veremedik, yarım saat içinde hastaneye getirmek lazımmış. Bnm bebeğim çok sıkıyo kendini yay gibi geriliyo. Bununla alakalı olabilir mi
Balgamlı kusmasını doktora söyle mut canımBenim bebeğimin kakası da salyalı, ondan dolayı mı verdi diyeti.
Balgamlı kusmasını doktora söyle mutlaka canımBenim bebeğimin kakası da salyalı, ondan dolayı mı verdi diyeti.
Biz de uzun süredir sürekli mukus var hiç geçmedisanırım bi alerji uzmanına gitmemiz gerekecek, başka birçok belirti de tutuyor kafada konak, gözlerde çok fazla kaşınma ve göz kapaklarında şişme, uykuya zor dalması ve çabuk uyanma, kulak arkasında kabuklanma vb. gibi birçok belirti var malesef sanki bana da pek süt ürünleri gibi gelmedi. Karpuzdan ciddi şüpheleniyorum ama çoklu besin alerjisi de olabilir inşallah değildir
Bende faydası oluyor canım normalde de her emzirdigimde bol su içerimBenim 3. Regl geldi azalıyor hepsin de de canım ya malesef... peki senin bu suyu içmenin faydası oldumu?
İnşallah değildir canm karpuz yemeyi bırakınca Nasıl peki durumlar gözlemleme şansın oldu mu? Bu arada ben bu yaz hiç karpuz yemedim nerdeyse onu farkettim yazını okuyuncaBiz de uzun süredir sürekli mukus var hiç geçmedisanırım bi alerji uzmanına gitmemiz gerekecek, başka birçok belirti de tutuyor kafada konak, gözlerde çok fazla kaşınma ve göz kapaklarında şişme, uykuya zor dalması ve çabuk uyanma, kulak arkasında kabuklanma vb. gibi birçok belirti var malesef sanki bana da pek süt ürünleri gibi gelmedi. Karpuzdan ciddi şüpheleniyorum ama çoklu besin alerjisi de olabilir inşallah değildir
Ben de bir ara çok karpuz yedim ama karpuz yemeden önce de mukusluydu. Karpuz iyi süt yapıyorİnşallah değildir canm karpuz yemeyi bırakınca Nasıl peki durumlar gözlemleme şansın oldu mu? Bu arada ben bu yaz hiç karpuz yemedim nerdeyse onu farkettim yazını okuyunca
Napıyosun canım bebiş nasıl ne kadarlık olduCanim hazır etiket yapmisken bu arkadaşlarıda aramıza davet edelim artik
Tesekkürler canım hayır resim cekmk icin sadece oturtmuyorum henüzMaşallah barwkallah oturuyormusun canım
Oyy masallahhhhh misket gözlume. İlginç .. 6 ay bitmeden ek gıda ver dien doktor var miSelammmm kızlarrrr 2 eylülde 4.ayımız bitiyor teyzeleri ve ben iş bası yapıyorum sadece anne sütü alıyoruz ek gıdaya gecebilcegimizi söledi doktorumuz yavss yavss süt sağcm bide siz neler yapıyorsunuz bakalım özledim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?