• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım bebeğin eğleniyo olabilir mi? Benimki de önceden güzel emerdi ama şimdi gece bile bir iki emip etrafı izliyo az önce uyandığımızda da yumrukladı memelerimi :)) büyüdükçe emmek yerine başka şeyler istiyolar sanırım..anneler hep bir panik zaten :) dil altı bağı olması lazım güçlü emebilmesi için diye biliyorum ben hem öyle olsa şimdi çıkmazdı ortaya daha önce çıkardı..
Oyun yapıyor bazen, yukarı bakıp laf bekliyor benden. Konuşunca da başlıyor gülmeye.
Bu emme tarzı sonradan oldu. Eşim de dil bağı yok olsa dilini dışarı çıkaramaz diyor. Bir de sabahları ses çıkarmadan emdiği için dil bağı olsa hep yapar diyor. Bakalım perşembe günü soracağım. İnşallah bir sıkıntı yoktur

Oyun yapıyor bazen, yukarı bakıp laf bekliyor benden. Konuşunca da başlıyor gülmeye.
Bu emme tarzı sonradan oldu. Eşim de dil bağı yok olsa dilini dışarı çıkaramaz diyor. Bir de sabahları ses çıkarmadan emdiği için dil bağı olsa hep yapar diyor. Bakalım perşembe günü soracağım. İnşallah bir sıkıntı yoktur

Ayy benim kızımda da başladı bir haftadır bu durum. Emerken aniden bırakıp bana bakıyor gözlerini dikip. Ben de konuşunca gülüyor. Sonra tekrar dönüyor memeye. Bu şekilde devam ediyor devamlı. Süt mü yok diyorum ama sağınca da var. Oyun mu oynuyorlar ki acaba?

superselma superselma maşallah yavruna teyzesi yesin onuu ...
Bu arada kızlar 0-3 ay bile zeka kartlari varmış araştırdım bi anne almış fotoğraflarini çekmiş onları kopyaladim çıkardım netten araştırabilirsiniz ogluma gosteriyorum biraz olsun bakiyo beraber kaliteli vakit geçirmiş oluyoruz

Evet canım aynı fitil. Az su içince rahatsız olursam atıyorum

Kendime de demişsin canım ayni fitil mi bende cok sıklikla olurum bilmiyodum bunu

superselma superselma maşallah yavruna teyzesi yesin onuu ...
Bu arada kızlar 0-3 ay bile zeka kartlari varmış araştırdım bi anne almış fotoğraflarini çekmiş onları kopyaladim çıkardım netten araştırabilirsiniz ogluma gosteriyorum biraz olsun bakiyo beraber kaliteli vakit geçirmiş oluyoruz

Sağol teyzesi.
Evet zeka kartlarindan bende de var
Istersen ozelden mail adresini mesaj at
Sana yarin yollamaya çalışayım.
Spam gereksiz kutusuna düşebilir
Gelen kutusunda olnazsa oraya bakarsin.
Telefondan gosterirsun veya
Çıktı alip kitap gibi katlayıp gösteriyorsun

6aydan sonra youtubedan
Brainy baby türkçe videolardan sağ beyin ve sol beyin beyin geliştirici videolar tavsiye ederim

Kizlar bu zeka kartlari nasil oluyo ya bana da anlatin

Sağol teyzesi.

6aydan sonra youtubedan
Brainy baby türkçe videolardan sağ beyin ve sol beyin beyin geliştirici videolar tavsiye ederim

Sağol teyzesi.

6aydan sonra youtubedan
Canım özelden mail adresimi atayım. Bana da gönderebilirsen çok sevinirim
Ama denedim özel mesaj atılmıyor sana

Sağol teyzesi.

6aydan sonra youtubedan

Canim bende isterim eğer sana zahmet olmayacaksa

Ayy benim kızımda da başladı bir haftadır bu durum. Emerken aniden bırakıp bana bakıyor gözlerini dikip. Ben de konuşunca gülüyor. Sonra tekrar dönüyor memeye. Bu şekilde devam ediyor devamlı. Süt mü yok diyorum ama sağınca da var. Oyun mu oynuyorlar ki acaba?

Benimkide öyle emerken gözlerini bana dikiyor sevince gülüp tekrar memeyi emiyor bi kac sn sonra tekrar aynısı, ce e oynar gibi yapıyor bebekler hep aynı demekki

Csni

Sağol teyzesi.

6aydan sonra youtubedan
Canim bana da atarmisin zahmet olmaz ise

Kızlar kehribar diş kolyelerinin bir faydası oluyor mu bilginiz var mı?

Oyun yapıyor canım. Ölüyorum resmen öyle laf bekler bakışına :)
Eşimle battaniyesinde salladığınızda bizi görmesin diye üstünü örtüyordum. Onu görecek kadar bir boşluk bırakıyordum. O boşluğu fark etti şimdi, ne zmn üstünü örtsem arka yukarı doğru o aradan bana bakıyor :)))

Superselma canım hepimiz kartlardan istediğimize göre sen linki burdan paylaş iyisimi sanada ayrı ayrı gönderme zahmeti vermeyelim

Back