2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Senindebu enfeksiyondan nedir cektiginya yazık valla allah yardimcin olsun valla ben hiç dikkat etmiyorum bazen yiyor bazen yemiyor sarı akıntı falan gorsemdeanlamam heralde valla allah yardimcin olsun canm

Geçmiş olsun Canım
Altını sık degistiriyorsun değil mi

Kizlar bizz ptesi 3 aylık oluoruz 3_4 gündür huysuzluk ishal var salyalari arttı parmaklarını kemirio gibi bugun emmek istemedi bikac kere zorlandım sizce dis icin cok erken degilmi intte olabilir yazio yada baska ne olabilir dersiniz

Hemen çıkmasa da yer yapıyordur canım
Kolay atlatırsınız umarım
Önce uyutup uykusunda emzirmeyi denemeni tavsiye ederim. Benim kızımın 3aylıkken başladı salyalar emme redleri derken tam 5buçuk aylıkken ilk dişini çıkardı.

Ouu baya sürüyormuş tam bi düZenimiz oldu rahatiz diodum o kadarmış demekki boşuna demiolar büyüdükçe dertleri de buyuyo die=)
Neyse Allahm başka dert vermesin tavsiyen icin Saol canm

canim benim bi akrabanin cocugu 8 mayis dogumlu iki tane birden cikmis hemde o yuzden olabilir kolay atlatirsiniz ibsallahh

Senindebu enfeksiyondan nedir cektiginya yazık valla allah yardimcin olsun valla ben hiç dikkat etmiyorum bazen yiyor bazen yemiyor sarı akıntı falan gorsemdeanlamam heralde valla allah yardimcin olsun canm
Sağol canım ne yapalım tek derdimiz bu olsun ne hastalıklar var.sürekli iğne antibiyotik kullanması canımı sıkıyor üzülüyorum daha 3 buçuk aylık ama dunyanin ilacini yedik.artık cocugun herşeyinden şüpheleniyorum oldum acaba hastamı diye.

Geçmiş olsun Canım
Altını sık degistiriyorsun değil mi
İki saat bile bekletmiyorum bezini canım azicik kuru da olsa aliyorum bezinı her kaka yaptığında mutlaka yıkıyorum çiş yapsa da kaynamış suyla islattığım pamukla siliyorum muhakkak poposuna pisik kremini sürüyorum yani yapmadığım şey kalmadı ama bünye meselesi de olabilirmiş doktor oyle dedi zamanla geçecek inşallah.

Dis agrisi icin gargara kullanan ismini yazabilir mi acilllll

Tantum verde gargara yapıyorum
bir de
Sensodyn hassas dişler için onarım diş macunu kullanıyorum
Falim karbonatli sakız cigniyorum

Cuma günü dolgu yaptırdım sadece 1saat emzirmeden kucağıma almadan bekledim
Röntgen çekildiği için 1saat uzak durdum

Ağız ve diş sağlığında devlette yaptırdım memnun kaldim
Gece plağı da yaptılAr

Kızlar bişey soracam, ben bişey yiyip içerken oglum sürekli bana veya elimdeki yiyecege bakıyor, acaba diyorum canımı çekiyor yoksa öyle merakımdan mi bakıyor,

Benimki karpuza elmaya ve salataliga ağız şapirdatiyor yalatiyorum. Elmanın ve Karpuzun suyundan çok az veriyorun, yemeklerden parmagimdan yalatiyorun

Anladım canım, ben de anında değiştiriyorum
Çişi de bekletmeden hemen alıyorum

Napcaz ben çok üzülüyorum, sana süt yapıyorum oglum diye konuşuyorum gülüyor
benimki de öyle
Canim benimde kizim bu aralar öyle bende merak ediyorum acikcasi
Kızım da öyle :) hatta bu sabah gözünü benden ayırmadı. Eşim kızıma diyor ki kızım takıldın annene, etrafına bak biraz. Yarım saat sürekli beni kesti :) Eşim de salatalık ağzına tattırayım dedi. İzin vermedim ben :/ inşallah Canları çekmiyor anlamıyorlardır.

Canim hamileler de o gargarayi kullanabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…