- Emoji Skoru
- 634
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.361
Senindebu enfeksiyondan nedir cektiginya yazık valla allah yardimcin olsun valla ben hiç dikkat etmiyorum bazen yiyor bazen yemiyor sarı akıntı falan gorsemdeanlamam heralde valla allah yardimcin olsun canmCanim biran önce yaptır çünkü enfeksiyon artmadan tedavi olur kilo alımı durmaz en azından.500 cl kaç saat arayla yada günde sadece mi o kadar içti bilemiyorum kı bende...benim kızım yine idrar yolu enfeksiyonu oldu 40 dk sonra çıkan tahlil sonucu temiz cikmisti ama kultur tahlilinde bakteri cikti igne yiyecek 5 gun boyunca üstelik hiç belirtisi de olmadı sadece emme aralığı uzadı 3 veya 4 saatte bir 10 15 dk ancak emiyordu birde iki gün sadece cisi den sonra sarı bi akinti geliyordu Offf çok canım sıkıldı yine.allahım evlatlarımızı hastalıklardan korusun
Canim biran önce yaptır çünkü enfeksiyon artmadan tedavi olur kilo alımı durmaz en azından.500 cl kaç saat arayla yada günde sadece mi o kadar içti bilemiyorum kı bende...benim kızım yine idrar yolu enfeksiyonu oldu 40 dk sonra çıkan tahlil sonucu temiz cikmisti ama kultur tahlilinde bakteri cikti igne yiyecek 5 gun boyunca üstelik hiç belirtisi de olmadı sadece emme aralığı uzadı 3 veya 4 saatte bir 10 15 dk ancak emiyordu birde iki gün sadece cisi den sonra sarı bi akinti geliyordu Offf çok canım sıkıldı yine.allahım evlatlarımızı hastalıklardan korusun
Kizlar bizz ptesi 3 aylık oluoruz 3_4 gündür huysuzluk ishal var salyalari arttı parmaklarını kemirio gibi bugun emmek istemedi bikac kere zorlandım sizce dis icin cok erken degilmi intte olabilir yazio yada baska ne olabilir dersiniz
Ouu baya sürüyormuş tam bi düZenimiz oldu rahatiz diodum o kadarmış demekki boşuna demiolar büyüdükçe dertleri de buyuyo die=)Hemen çıkmasa da yer yapıyordur canım
Kolay atlatırsınız umarım
Önce uyutup uykusunda emzirmeyi denemeni tavsiye ederim. Benim kızımın 3aylıkken başladı salyalar emme redleri derken tam 5buçuk aylıkken ilk dişini çıkardı.
canim benim bi akrabanin cocugu 8 mayis dogumlu iki tane birden cikmis hemde o yuzden olabilir kolay atlatirsiniz ibsallahhKizlar bizz ptesi 3 aylık oluoruz 3_4 gündür huysuzluk ishal var salyalari arttı parmaklarını kemirio gibi bugun emmek istemedi bikac kere zorlandım sizce dis icin cok erken degilmi intte olabilir yazio yada baska ne olabilir dersiniz
.....,....Dis agrisi icin gargara kullanan ismini yazabilir mi acilllll
Sağol canım ne yapalım tek derdimiz bu olsun ne hastalıklar var.sürekli iğne antibiyotik kullanması canımı sıkıyor üzülüyorum daha 3 buçuk aylık ama dunyanin ilacini yedik.artık cocugun herşeyinden şüpheleniyorum oldum acaba hastamı diye.Senindebu enfeksiyondan nedir cektiginya yazık valla allah yardimcin olsun valla ben hiç dikkat etmiyorum bazen yiyor bazen yemiyor sarı akıntı falan gorsemdeanlamam heralde valla allah yardimcin olsun canm
İki saat bile bekletmiyorum bezini canım azicik kuru da olsa aliyorum bezinı her kaka yaptığında mutlaka yıkıyorum çiş yapsa da kaynamış suyla islattığım pamukla siliyorum muhakkak poposuna pisik kremini sürüyorum yani yapmadığım şey kalmadı ama bünye meselesi de olabilirmiş doktor oyle dedi zamanla geçecek inşallah.Geçmiş olsun Canım
Altını sık degistiriyorsun değil mi
Kızlar bişey soracam, ben bişey yiyip içerken oglum sürekli bana veya elimdeki yiyecege bakıyor, acaba diyorum canımı çekiyor yoksa öyle merakımdan mi bakıyor,
Kızlar bişey soracam, ben bişey yiyip içerken oglum sürekli bana veya elimdeki yiyecege bakıyor, acaba diyorum canımı çekiyor yoksa öyle merakımdan mi bakıyor,
Canim benimde kizim bu aralar öyle bende merak ediyorum acikcasi
benimki de öyle
Dis agrisi icin gargara kullanan ismini yazabilir mi acilllll
İki saat bile bekletmiyorum bezini canım azicik kuru da olsa aliyorum bezinı her kaka yaptığında mutlaka yıkıyorum çiş yapsa da kaynamış suyla islattığım pamukla siliyorum muhakkak poposuna pisik kremini sürüyorum yani yapmadığım şey kalmadı ama bünye meselesi de olabilirmiş doktor oyle dedi zamanla geçecek inşallah.
Napcaz ben çok üzülüyorum, sana süt yapıyorum oglum diye konuşuyorum gülüyor
benimki de öyle
Kızım da öyle :) hatta bu sabah gözünü benden ayırmadı. Eşim kızıma diyor ki kızım takıldın annene, etrafına bak biraz. Yarım saat sürekli beni kesti :) Eşim de salatalık ağzına tattırayım dedi. İzin vermedim ben :/ inşallah Canları çekmiyor anlamıyorlardır.Canim benimde kizim bu aralar öyle bende merak ediyorum acikcasi
Canim hamileler de o gargarayi kullanabilir miTantum verde gargara yapıyorum
bir de
Sensodyn hassas dişler için onarım diş macunu kullanıyorum
Falim karbonatli sakız cigniyorum
Cuma günü dolgu yaptırdım sadece 1saat emzirmeden kucağıma almadan bekledim
Röntgen çekildiği için 1saat uzak durdum
Ağız ve diş sağlığında devlette yaptırdım memnun kaldim
Gece plağı da yaptılAr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?