- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.301
Hayır Can'ım istemez ikili teste kadarMerhaba hanımlar birsey sormak istiyorum kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez o zaman da test istiyor mu doktor dün kese için gittik bir sürü test ıstedı acaba o zaman da istiyor mu merak ettim
Gözün aydın canım önemli bişey olsaydı dr un söylerdi. Sabahları pekmez yiyebilirsin canım ztn 3 ay bitince kan hapına başlıycazKızlar sonuclarimi aldım doktordan şimdi çok şukur temiz çıktı dedi doktor normal hepsi dedi şimdi evde baktım kan degerlerimde düşüklük var kızlar ne yapmalıyım sizce
oğlumda park yatak almıştık bir de karyoladolap vs. park yatağı 7 aylık olana kadar yatak odamda yanımda kullandım.sonra karyolada yatırdım.karyolamız büyüyenlerden değildi özellikle almamıştım büyüyenlerden.7 yaşına kadar kullanır falan demişlerdi ama benim aklıma yatmamıştı.şimdi iyiki almamışım diyorum çünkü çocuklar 4 yaş civarında onlarda yatmak istemiyor.arabalı yatak,kayıklı yatak derken eğlenceli şeyler istiyorlar.gene sen bilirsin ama bizim deneyimlerimiz böyle...
Bende koray beye gidiyorum cnm ilk soleye gittim hem beyenmedim hem gidiomus bi arkadssimda koray beyi tavsiye etti esiminde hosuna gitti ilgileniyo anlatiyo bi sorun yok simdilik ceyhun bey nasil ??bende yuzyila gidiyorum ceyhun beye
Bende kalp atsini duydu ondan sonra istedi cnm dun duyduk 24 ekime randevu verdi o zamana kadar yaptirirsin dediMerhaba hanımlar birsey sormak istiyorum kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez o zaman da test istiyor mu doktor dün kese için gittik bir sürü test ıstedı acaba o zaman da istiyor mu merak ettim
Saol canim ya Bilmiyodum kan hapina baslicamizi benim astimim da var zaten şimdi doktor ihmal etme onu dedi doktora gidicem onun için deGözün aydın canım önemli bişey olsaydı dr un söylerdi. Sabahları pekmez yiyebilirsin canım ztn 3 ay bitince kan hapına başlıycaz
canım peki sence kaç yıl kullanırım ben bu modeli senin önerdiğin beşiğede bakmak istiyorumGayet şirin görünüyor. Benim ki çekmecesiz düz ve beyaz bir modeldi bahsettiğim gibi bebekken üst kısımda yaşı dolunca da aşağı indirip korumalıkları çıkıyordu oğluşum 5 yaşına kadar
Merhaba Canım senin adına sevindim darısı başıma ben de cumartesi kalp atışı ve tahliller için gidicem doktorun hangi tahlilleri istedi
Bu arada hangi şehirdesin? Doktorundan memnun musun?ben ankaradayım ve doktor araştırıyorum. Icime sinen bir doktor bulamadım henüz.
Benım suan eskı pantolonlarım olmuyr cok dar oldugu için ama belı lastıklı taytlarımı gıyıyorum bırde belı yuksek normal ıkı tane bedenı bıraz buyuk pantolon aldım daha şık duruyorlar dıye ama hamıle pantolonu gıymeye baslayabılırsın şişkınlık var suan çoğumuzdaBir sorum daha var annem hamile pantolonu veya Taytı gitmemi söylüyor sürekli bebeğe baskı olmasın diye zaten kilolu hamile kaldığım için sorun olmaz üzerime rahat olurlarama daha erken gibi geliyor siz ne zaman başladınız?
Bende ankaradayım doktorun kim?Canim kusura bakma yazdigim gitmemis diger alintida. Bende ankaradayim calistigim hastanede doktora gidiyorum memnunum da simdilik
Ankarada ki hamileler hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben güvenebileceğim ve bayan bir doktor arıyorum ama tam anlamıyla içime sinen bir doktor bulamadım henüz.
Ben de 6. Hafatada duyanlardanim ama doktorun kullandigi ultrason ileri teknolojiymis. Daha 6 hafta olmadan kalp atisini gormustuk. O yuzden icini ferah tut. Yani doktor olumsuz konusmamiz muhtemelen ultrasonla ilgilidir. Diger topiklerde 8. Hafta duyan olmus kalp atisini. Doktor endise etme dediyse endise etme ve tadini cikarMerhaba kızlar, biz de az önce doktorumuzdan geldik. Kesemizi gördük, 15 mm. Ama kalp atışı duyamadık doktorum bunun normal olduğunu, iki hafta sonra gelmemi söyledi. Burada okuduğum kadarıyla 6. Haftada kalp atışı duyanlar olduğu için ben de duyarım umuduyla gittim ama olmadı. Şimdi bu 2 hafta nasıl geçecek..Vajinal ultrasonda Kalp atışının genelde 20 mm den sonra görüldüğünü söyledi. O Yüzden boşuna bakmayalım dedi. Doktorum kesenin normal yerinde olduğunu, aşağıda olmadığını söyledi. Etrafında kanama olmadığını söyledi. 2 hafta sonra da muhtemelen görebileceğimizi söyledi. İçimi rahatlatan şeyse doktorumun çok rahat ve pozitif konuşması oldu. Kalp atışı duyana kadar ilişki önermediğini söyledi. Bulantı için zencefil önerdi. Kış hastalıkları için Ihlamur ve Kuşburnu tavsiye etti. Adaçayından ve salam, sucuk, sosis ve sakatat türlerinden 5 aya kadar uzak durmam gerektiğini söyledi.
Benim gibi 6. Haftada kalp atışı duymayıp daha geç duyan var mı?
Edit: bu arada 6+1 iz.
canm basın sağolsun Allah bir daha yasatmasın aynı acıyı .. bende ilk bebeğimi kaybettim 10 haftalıktı daha ama zor toparlanmıstım.. senin ki baya büyükmüş .. Allah miniklerimizi bizlere bağıslasın inşallah acılarını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?