- 16 Aralık 2014
- 586
- 826
- 23
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.281
hayır tabikide hastanede yapıyor cnm ben saglık ocagı yakın die gittim evime hem sıra beklemiosun hemen lıosun ertesi günhastane yapmıyor demi bu testleri illa sağlık ocağına gitmemmiz lazım ? diğerlerini yapıo galiba
birgün izin alsan aslında ac karnına gitsen sskya randevu alıp halledrsin vaktim yok diosanda yarısı saglık ocagı yada hastane yarısı özelde benim gibihayır tabikide hastanede yapıyor cnm ben saglık ocagı yakın die gittim evime hem sıra beklemiosun hemen lıosun ertesi gün
Canim muayene ücreti ne kadar bi de nerde bu hastane şimdi ki doktorumdan memnunum ama hastane değil iştecıkmaz cıkmaz cnm ins benim cıkmadı sadece b12 biraz düşük dedi ama vitamin vermedi kilo yapıo dedi annelere inanılmaz bir doktorum var istanbul avrupa yakasında olanlara tavsiyem türkiye hastanesi figen ezen işler pişman olmazsnız
bende gebzede oturuyorum hangi hastaneye gidiyosuncnm bde evlendikten sona taındık buraya ben sinopta o giresundaydı ilk giresunda oturduk baktık ben iş bulamadım gebzede babasının evi vardı buraya taşıdık ikmeti aldırdı ama otomtik geçmiyomu hekimlik bildirmemizmi gerekiyor?
okmeydanı tarafında canım istanbul avrupa yakasında nete yazarsan cıkar zatenCanim muayene ücreti ne kadar bi de nerde bu hastane şimdi ki doktorumdan memnunum ama hastane değil işte
Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin canim böyle haberleri duyunca nasıl mutlu oluyorum doktorum bana dinletmedi gösterdi sadeceMerhaba kızlar :) biz bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk. Cinsel ilişki sakıncalı değil, sonrasında hafif bir kasık ağrısı olabilir ama şiddetliyse 12 haftayı geçirmekte fayda var de merak eden olursa diye bilgilendireyim dedim.
80 tl cnm ama deger testleri dısarda yaptırırsın istersen testleri pahalı birazCanim muayene ücreti ne kadar bi de nerde bu hastane şimdi ki doktorumdan memnunum ama hastane değil işte
Çok sağol canim ilgilendigin için benim 40tl oduyorum doktoruma sağolsun her saatte arayip şikayet dinliyo ama bayan rahat olur gibi geliyo işteokmeydanı tarafında canım istanbul avrupa yakasında nete yazarsan cıkar zaten
oğlumda park yatak almıştık bir de karyoladolap vs. park yatağı 7 aylık olana kadar yatak odamda yanımda kullandım.sonra karyolada yatırdım.karyolamız büyüyenlerden değildi özellikle almamıştım büyüyenlerden.7 yaşına kadar kullanır falan demişlerdi ama benim aklıma yatmamıştı.şimdi iyiki almamışım diyorum çünkü çocuklar 4 yaş civarında onlarda yatmak istemiyor.arabalı yatak,kayıklı yatak derken eğlenceli şeyler istiyorlar.gene sen bilirsin ama bizim deneyimlerimiz böyle...Bu arada ikinci-üçüncü çocuğu olan anneler cevaplarsa sevinirim.
O büyüyen karyolalı oda takımlarından almak istiyorum ama anne yanına da beşik almak lazım.
Anne yanına da park yatak alayım diyorum, 1 yaşını doldurunca odasına geçiririm. Sizce mantıklı mı?
bende gebzede oturuyorum hangi hastaneye gidiyosun
Merhaba kızlar :) biz bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk. Cinsel ilişki sakıncalı değil, sonrasında hafif bir kasık ağrısı olabilir ama şiddetliyse 12 haftayı geçirmekte fayda var de merak eden olursa diye bilgilendireyim dedim.
Benim kir 30 temmuz aramzda yakınBenim 26 temmuz son adet tarihim ama geç döllenme olmuş 3 agustos olarak hesapladık
Canim büyükcekmece tarafindayim ben uzak dusuyo heryere biraz hem yakın hem de iyi bi doktor bulmak zor oluyo o yüzdeneryesil sen de mi avrupa yakasındasın canım? Kime gidiyosun nerde doktorun?
Mrb cnm dün yaptırdım tahlilleri 5+2 2918 çıkmıştı canm . bende devlette yaptırdım ama drum güzel ilgilendi . olumsuz bisey olsa soylerdi drun bence . başka bi dra git istersen için rahat etsin.Muayene olmam 2 -3 dk sürdü ve bitti meraktayim hala diğer arkadaslarim da değerlerimizi yazar misinuz lütfen
Geç döllenme olmuştur belki deNormalde özel e gidecem doktorum da var ama çalışıyorum sırf kese var mı ne durumda diye gittim hastane çok yakın . Özel hastane ye haftaya gidecektim ama çok mu düşük değerim hemen gitmeli miyim sence canım
bende yuzyila gidiyorum ceyhun beyeyüzyıla gidiyorum cnm sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?