- 21 Mayıs 2014
- 16
- 1
- 6
Semih cok guzel bence...
- biz de kararsiz olanlardaniz
- semih-melih-talha-eymen bunlar arasında kaldik gerçi eymen cok fazla diye tereddüt ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Semih cok guzel bence...
- biz de kararsiz olanlardaniz
- semih-melih-talha-eymen bunlar arasında kaldik gerçi eymen cok fazla diye tereddüt ediyorum
Semih e de ben ısınamadim sanki yoksa esim semih diyor da ne zormus isim isiSemih cok guzel bence...
Hepside birbirinden güzel tabiki ... ama bende eymen ismini koycam ogluma allah nasip ederse ya dah önce bu kadar bu ismi duymadım ama nedense bu aralar herkes eymen de kararlı cıkıo sıkıntı yok allahım hepsini sag salim dünyaya gelmeyi nasip etsin görelim küçük pasalarıÖncelikle hepinizi tebrik editorum arkadaslar. Insallah saglicakla aliriz bebegimizi kollarimiza. Gunumuz az kaldi gercekten ve her gecen gun bizde isim stresi artiyor :) iki kizdan sonra bir oglumuz olàcak insallah (6 mart) ve isimde cok.kararsizim hala...
Son olarak su isimler arasinda tereddut ediyorum sizce hangisi guzel?
Behnan Kerem (esimin favorisi)
Eymen Kerem
Eymen Taha
Kerem Yigit
Veya baska tavsiyeniz?
Tesekkurler!
slm cagla30 ilk mesajlarını gördüm galiba bebişin olmuş çok sevindimMerhaba Sevgili Anne adayları,
Prensler için isim bulma nedense kız isimlerinden hep daha zor olmuştur. Hepimize hem kolaylık hemde fikir olması için düşündüğünüz erkek isimlerini paylaşmaya ne dersiniz?
açılışı ben yaparak startı veriyorum. :) Cihangir - Atahan - Alperen
slm cagla30 ilk mesajlarını gördüm galiba bebişin olmuş çok sevindim