• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 martta gelecek erkek prenslerimizin isimleri

Ben evlenmeden once poyraz yada bulut diyordumm.. Ama sonra poyraz karayel cikinca herkes poyraz koymaya basladi vazgectim.. Sonra babasina biraktim oda kuzey dedi sonra butun ogretmen arkadaslarim butun kuzey olan ogrencilerim hep soguk ismini tasiyolar dediler beni soguttular.. Sonra bende Alparslan istiyodum karar verdim artik az kaldi degistirmiycem insalllah :)

Öncelikle hepinizi tebrik editorum arkadaslar. Insallah saglicakla aliriz bebegimizi kollarimiza. Gunumuz az kaldi gercekten ve her gecen gun bizde isim stresi artiyor :) iki kizdan sonra bir oglumuz olàcak insallah (6 mart) ve isimde cok.kararsizim hala...

Son olarak su isimler arasinda tereddut ediyorum sizce hangisi guzel?

Behnan Kerem (esimin favorisi)
Eymen Kerem
Eymen Taha
Kerem Yigit

Veya baska tavsiyeniz?

Tesekkurler!
Hepside birbirinden güzel tabiki ... ama bende eymen ismini koycam ogluma allah nasip ederse ya dah önce bu kadar bu ismi duymadım ama nedense bu aralar herkes eymen de kararlı cıkıo sıkıntı yok allahım hepsini sag salim dünyaya gelmeyi nasip etsin görelim küçük pasaları

Eymen Kerem güzel fakat cok fazla E harfi var sanki...
Behnan değişik isim ilk defa duyuyorum ama kulağa hoş geliyo Behnan Kerem veya Kerem Yiğit olabilir ...
inşallah hayırlı ve sağlıklıca alırsınız bebeğinizi kucağınıza ..

Bizde Eymen koyacaktık ki doğuma yakın son dk isim değişikliğimiz oldu :)
Mete Ali olucak kısmetse oğlumuzun ismi .. Değişmemek üzere .. :)

Merhaba hanımlar KOKUlU taş ve dekoratif sabunlar yapıyorum kısa süreliğine 1 ve 2 TL dır bunlar sadece birkaçı istenilen şekilde yapılmaktadır

Eklentiler

• FB_IMG_1454154601289.jpg
    FB_IMG_1454154601289.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 109
  • FB_IMG_1446311887889.jpg
    FB_IMG_1446311887889.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 140
  • images-3.jpeg
    images-3.jpeg
    4,6 KB · Görüntüleme: 134
  • images-1.jpeg
    images-1.jpeg
    5 KB · Görüntüleme: 132
  • images-2.jpeg
    images-2.jpeg
    10,3 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20150328_220043.jpg
    IMG_20150328_220043.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 146
kız da olsa erkek de olsa 'Toprak' diyordum.
eşimin vefat eden babasının adıyla berber bizim tontişin adı Ali Toprak olacak :)
aslında iki isim sevmem pek ama eşimi kırmak istemedim...
sadece benim çocuğum değil sonuçta..

Merhaba Sevgili Anne adayları,

Prensler için isim bulma nedense kız isimlerinden hep daha zor olmuştur. Hepimize hem kolaylık hemde fikir olması için düşündüğünüz erkek isimlerini paylaşmaya ne dersiniz?

açılışı ben yaparak startı veriyorum. :) Cihangir - Atahan - Alperen
slm cagla30 ilk mesajlarını gördüm galiba bebişin olmuş çok sevindim

Back