• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 martta gelecek erkek prenslerimizin isimleri

bende bulamadım henüz..
eymen bu ara çok moda ama nerdeyse iki bebekten biri eymen oldu:) o yüzden soğudum
ben biraz eski isimlerden koymak istiyorum.. şu ara metehanı düşünüyorum ama çok fazla duyarsam ondan da soğuyabilirim :)

Hala kararsısız biz hiç bi isime işte bu diyemedik ama aklımızdakiler kuzey, demirkan, toprak ve zafer bakalım ne çıkıcak

Hiçbir ismi çocuğuma yakıştıramıyorum nedense. Alptuğ nasıl bir isim sizce hanımlar?

• biz de kararsiz olanlardaniz
  • semih-melih-talha-eymen bunlar arasında kaldik gerçi eymen cok fazla diye tereddüt ediyorum

Ömer
Emir
İbrahim
Mehmet
Cihangir
Yavuz
Salih
Tahir
Atakan
Abdulah

Merhaba arkadaşlar bizde isim olarak Miraç düşündük duyduğum anda içime sindi bidahada hiçbir isim aramadım inşallah sağlıcakla doğar bebişlerimizde kucağımıza alırız hepimiz...

MERHABA ARKADAŞLAR ..ERKEK BEBEKLERİNİZ İÇİN ŞİK VE UCUZ BEBEK ŞEKERLERİ YAPIYORUM..ÖRNEKLERİME BAKIN VE BANA YAZIN... KARGO BEDAVA...ÇOK ALIMLARDA SEPETTE HEDİYEM.. IMG_4642 (800x533).jpg IMG_4657 (800x533).jpg IMG_4658 - Kopya (800x533).jpg IMG_4672 (800x533) - Kopya - Kopya.jpg IMG_4774 (800x533) - Kopya - Kopya - Kopya.jpg

Cinsiyetini öğrendiğimizden beri isim seçtik ve daha değiştirmedik minik erkeğimizin adı UMUT ALİ olacak. Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah

Öncelikle hepinizi tebrik editorum arkadaslar. Insallah saglicakla aliriz bebegimizi kollarimiza. Gunumuz az kaldi gercekten ve her gecen gun bizde isim stresi artiyor :) iki kizdan sonra bir oglumuz olàcak insallah (6 mart) ve isimde cok.kararsizim hala...

Son olarak su isimler arasinda tereddut ediyorum sizce hangisi guzel?

Behnan Kerem (esimin favorisi)
Eymen Kerem
Eymen Taha
Kerem Yigit

Veya baska tavsiyeniz?

Tesekkurler!

Back