2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

anladım canım benim doktorun ne derse o tabii ki:)

ben de tahlil yaptırım ıvır zıvır ne varsa baktıracağım inşallah :)

Burayi gorunce iyi geldi aklima, ben de mayis topigini acarim artik amaaaa sizi destek dışında gormek istemiyorum topigimde cunku hepiniz coktaaan hamile kalmis olursunuz insalllaaaaahhh sizin tecrubelerinizden faydalaniriz

aynen canım sen aç biz hamile hamile geliriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :)

yok canım ben çok uzun zamandır "lady timer" diye bir uygulama kullanıyorum artık tarihleri oturttu düzenledi ben bilgileri girdikçe :)
Kizz yesaa ladytimer daki ismin ne bnde onu kullaniyorumm sohbete katiliyor musun

bende bugünkü folik asidimi ictim cnm

15 mart

2 mart 2016 folik asit alanlar listesi :)
1. -lidya-
2. yesa1
3. eniyikadinoyuncu
4.mutlubirisi
5.mrveeee
6.morordek
7.bıhter34
8.55burcu55

2 MART LİSTESİNİ 8 KİŞİ İLE KAPATIYORUZ :)

GELSİN 3 MART LİSTESİ

KIZLAR FOLİK ASİT ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN İHMAL ETMEYELİM :)

Yesam iyiyim canim sen nasilsin? Kasiklarim agriyor. Regl belirtisi mi cozemedim. Birazdan belki test yaptırırım. Aslinda adet gunumu 10 gun gecse o zaman garanti olacak. Insan iste merak ediyor. Sende gelismeler neler? :))

Canım. Hadi inşallh topiğin ilk hamilesi sen olursun inşallah

Ben de folik asit devam Bugun son kez dişçi sonrada uygun olduğum bir gün değerlerime baktiracagim ek vitamin takviye kullanmaya gerek var mı diye

Yumurtlama günlerime de cok az kaldı :) hatta yarin bile olabilir :)

Vitamin cok önemli ,iyi olur baktirirsan. Oh disler de tam. Hadi hayirlisi. :)))

günaydın bayanlar
yesa canım aldım bende folik asidimi yani inofolic şasemi sabah ve akşam bugünde sabahkini içtim

2 mart 2016 folik asit alanlar listesi :)
1. -lidya-
2. yesa1
3. eniyikadinoyuncu
4.mutlubirisi
5.mrveeee
6.morordek
7.bıhter34
8.55burcu55
9.__ATALANTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…