- 4 Şubat 2016
- 2.916
- 3.045
- 133
O zaman mantikliymis canım test yapman
Valla bana da p pembelikten dolayi test bozuk gibi gelmişti valla
Benim de cok canımı sıkıyor. Ibrahim saracoglunun sogan kurunu falan mi yapsak bu ay hamile kalamazsak? Faydasi olur mu ki?
Hosbulduk canımhoşgeldin canm benimde bat 14 belirti falan varmı Can'ım
hayırlı olsun canm Rabbim sağlıkla versin kucağına :))
Benimde kasığımda arada oluyor batma . Ve biraz iş yapayım hemen belim ağrıyor . Bende belimin Ağrısını daha çok bu aralar temizlik yaptım dip köşe ona yoruyorum açıkçası geçenlerde idrar yolu enfeksiyonuda geçerdim ondan dolayı çok emin olamıyorum . Benimde diğer gebeliğimde 3 gün öncesinden idrarda öğrenmiştim . Ama onda vücudumu dinliyordum ve sezmiştim baya busefer hastalık temizlik araya girince çok ümitli değilim . Hayırlısı bakalım . Çocuk varmı Can'ım seninHosbulduk canım
Kasığımda çok hafif batma oluyo arada ama ben ona yorup da olmazsa üzülmemek için belirti değildir diyorum:)
15i gelmeden de test yapmıycam, diğer hamileliğimde bat tan 2-3 gün önce yapmıştım çıkmıştı
benim de kasık batması var, hep sol batardı ama bu ay sağda da batma hissettim bikaç kez
ilk denememizde resmen bütün belirtileri yaşamıştım hamile olduğuma emindim nerdeyse.. olmayınca çok üzüşmüştüm
bu sefer çok kaptırmamaya çalışıyorum
Kizlar merhaba ben 8ayda 3dusuk yasadim hepsi doğalyolla olan hhamilelikleridi.iki kurtajim var.ilki kanama ile düştü 4 ay korundum sonra hamile kaldim kimyasal oldu korunmadim hamile kaldim 8+5 te kalbi durdu aralik 29 kürtaj ooldum turneer sendromu cikti bebeğim2500 kiz bebekten birinde oluyomus prf ddoktora gittim deneyin hemen dedi bu ay bi kere denedik dun adet oldum bu arada tüm tahlillerimiz temiz bende yumurta takibi klomen catlatma iğnesi duydum acaba bana yaparlar mi ? Mart ayinda hamile kalmak istyrm
aman olsun olsun boşver işleyen demir ışıldar
ya bu arada mesela bir gün akşam folik asit almayı unuttuk diyelim ertesi gün hem sabah hem akşam alsak olmaz demi ?
Bence olur gibi ama bilemedim
Cnm görecegin bir yere koy unutmazsın cnm ben hiç unutmadım
mantıklı canım ben de dün unutmuşum ya halbuki aklımdaydı
Neyseki burdanda hatırlatıyoruz
yorgunluktan da olabilir dediğn gibi..Benimde kasığımda arada oluyor batma . Ve biraz iş yapayım hemen belim ağrıyor . Bende belimin Ağrısını daha çok bu aralar temizlik yaptım dip köşe ona yoruyorum açıkçası geçenlerde idrar yolu enfeksiyonuda geçerdim ondan dolayı çok emin olamıyorum . Benimde diğer gebeliğimde 3 gün öncesinden idrarda öğrenmiştim . Ama onda vücudumu dinliyordum ve sezmiştim baya busefer hastalık temizlik araya girince çok ümitli değilim . Hayırlısı bakalım . Çocuk varmı Can'ım senin
çok dinleme kendini canım, olursa sürpriz olsun olmazsa çok üzülür insanbenim de kasık batması var, hep sol batardı ama bu ay sağda da batma hissettim bikaç kez
ilk denememizde resmen bütün belirtileri yaşamıştım hamile olduğuma emindim nerdeyse.. olmayınca çok üzüşmüştüm
bu sefer çok kaptırmamaya çalışıyorum
Aman sakın haa. Unuttuysan 1 gunluk almamandan bisey olmaz canim ertesi gun yine 1 tane alip devam edersin. Vitamin takviyesi gibi bisey sonucta bu. Fazla almayin. Prospektüsünde de yazar zaten.aman olsun olsun boşver işleyen demir ışıldar
ya bu arada mesela bir gün akşam folik asit almayı unuttuk diyelim ertesi gün hem sabah hem akşam alsak olmaz demi ?
Allah yardimciniz olsun cok zor gunler gecirmissiniz. Benim de benzer bir hikayem var. Neyseki sizin testleriniz temiz cikmis. Allah bundan sonra hayırlı sağlıklı hamilelikler dogumlar nasibetsin. Guzel gunlerini gostersin evlatlarinizin. Yumurtaniz dogal sureciyle catliyorsa zaten klomen e gerek yok. En guzeli doğal seyrinde ilerlemesi.Kizlar merhaba ben 8ayda 3dusuk yasadim hepsi doğalyolla olan hhamilelikleridi.iki kurtajim var.ilki kanama ile düştü 4 ay korundum sonra hamile kaldim kimyasal oldu korunmadim hamile kaldim 8+5 te kalbi durdu aralik 29 kürtaj ooldum turneer sendromu cikti bebeğim2500 kiz bebekten birinde oluyomus prf ddoktora gittim deneyin hemen dedi bu ay bi kere denedik dun adet oldum bu arada tüm tahlillerimiz temiz bende yumurta takibi klomen catlatma iğnesi duydum acaba bana yaparlar mi ? Mart ayinda hamile kalmak istyrm
[/QUOTE]K kubito bize haber getirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
E eniyikadinoyuncu canım sen kesin oldun mu regl şimdi son durum nedir ?
aşağıda ismi olan kızlar da folik asit alsınlar lütfen :)
E eniyikadinoyuncu ..........................4 mart
A Antihindistancevizi ........................6 mart
K kubito .............................................6 mart
M Mrcege ...........................................8 mart
@-Lidya- ..........................................9 mart
@nefertiti989...................................10 mart
@tubaender .....................................11 mart
jtaime020626 ................................11 mart
Zanamm174 ...................................12 mart
_meLinDa_ ..................................13 mart
masal3487 ......................................14 mart
mutlubirisi ....................................14 mart
55burcu55 ......................................14 mart
A asenacimbom ..................................15 mart
loliss ................................................15 mart
oh_ne_ala ......................................15 mart
Cirkinsurat ......................................17 mart
CaYLak GeLiN ................................18 mart
syma12 ............................................18 mart
Bihter34 ..........................................19 mart
durulavinya .....................................19 mart
mrveee28 .......................................20 mart
@__ATALANTE ..............................20 mart
@gnl86 ...............................................21 mart
nurrr35 . ..........................................21 mart
@the İlknur ........................................22 mart
yesa .................................................22 mart
@bhr_su..............................................25 mart
aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
agustos72 ...........................................? mart
@umut-90............................................? mart
ile açıyorum listeyiii, yok mu arttıran[/USER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?