Şımariyorum :) zaten havalrdayim mutluluktan. Inanin belirtilerim cok fena et kokusuna kesinlikle tahammullum yok cok sevdigim kokerecten bike tiksindim. Mide bulantim var. Ayaklarimda hafif hafif agrilar. Goguslerimin kenarlari aciyor. Karnim sis ve arada adet agrisi gb agri var. Bir de cok usuyorum. Sabahlarim agzim kuru ve aci gb. Midemde kocaman bosluk var hep aç hissediyorum. Ama adetim yakalsirken fena sinirli olurdum ama adetim yarin ve ben cok sakin hissediyorum.
Amin.. insallah bebek bekleyen herkes tez vakitte kavusur bebislereDarısı topiğimizde bat bekleyen herkese olsunmaaşallahhhh tebrikler sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah...
22 mart canım
bu aradalar yumurtalama günlerim :):)
merhaba beni de ekler misiniz? 26 mart benim bat inşallah gönlümüze göre olur
Aaa aynı günmüş bat lar :)))
Ben test aldım sabaha yapcam inşallah kasiklarim yine ağrıyor bu arada geçen ay da ağrımıştı psikolojim bozulacak beklerken
yesa canım benim 12 Mart değil 18 Mart keşke 12 olsa daha çabuk gelirdi beklenen gün :)
Kizlar Günaydın
Sabah sabah yatamadım test yaptım ama test bozuk mudur nedir siz de bir bakar misiniz sizde de hiç böyle sonuçlar çıktı mı
Canım 22 martta adet olmayı bekliyorsan testte çıkma ihtimali 0 gibi bir şey 3 gün kala bile çoğu kişide negatif çıkmış ben 23 marttan önce yapMayı düşünmüyorum sen kendin bilirsin ama yapıp niye moralini bozasin
Oo benn yazana kadar yapmışsın bile:)
Bana bozuk gibi geldi pek deneyimim yok canım ama :'(
Merhaba
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah_meLinDa_ ve @__ATALANTE yi de burada görünce ben de geleyim dedim
Kısmet olursa 2.bebeğim olacak
Bat ım 15 mart
Geçen ay adetim çok az geldi ben de birkaç kişiden duydum az olup da hamile kalanlar oluyormuş bende de sürekli bir halsizlik var emin olmak için yaptım testi çünkü soğan kürü yapmak istiyorum ne olur ne olmaz dedim
Ama testin çizgi yeri dışında kalanlar da pembe gibiydi bir değişik oldu
hoşbulduk canımHoşgeldin canim benim
Batlar da yakin
ins ugurlu gelir burasi bize
Kizlar merhaba ben 8ayda 3dusuk yasadim hepsi doğalyolla olan hhamilelikleridi.iki kurtajim var.ilki kanama ile düştü 4 ay korundum sonra hamile kaldim kimyasal oldu korunmadim hamile kaldim 8+5 te kalbi durdu aralik 29 kürtaj ooldum turneer sendromu cikti bebeğim2500 kiz bebekten birinde oluyomus prf ddoktora gittim deneyin hemen dedi bu ay bi kere denedik dun adet oldum bu arada tüm tahlillerimiz temiz bende yumurta takibi klomen catlatma iğnesi duydum acaba bana yaparlar mi ? Mart ayinda hamile kalmak istyrm
Aynen cnm bende de oluyor ama ilk iki gün yoğun oluyor kanamam bu sekilde nasıl spermler tutunabilir onu da bilemiyorum ..inşallah bu sekilde devam etmez de gebeliğe engel bi durum teşkil etmez..Bende de ayni sekilde oluyo canim. Insallah bi probleme yol acmaz. Tam yumurtlama gununde oluyor. 2-3gun suruyor az az. Dr sorun yok hamilelik dusunebilirsin demisti.
Benim de cok canımı sıkıyor. Ibrahim saracoglunun sogan kurunu falan mi yapsak bu ay hamile kalamazsak? Faydasi olur mu ki?Aynen cnm bende de oluyor ama ilk iki gün yoğun oluyor kanamam bu sekilde nasıl spermler tutunabilir onu da bilemiyorum ..inşallah bu sekilde devam etmez de gebeliğe engel bi durum teşkil etmez..
hoşgeldin canm benimde bat 14 belirti falan varmı Can'ımMerhaba
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah_meLinDa_ ve @__ATALANTE yi de burada görünce ben de geleyim dedim
Kısmet olursa 2.bebeğim olacak
Bat ım 15 mart
hayırlı olsun canm Rabbim sağlıkla versin kucağına :))Kizar ben hamileyim darısı tum anne olmak isteyenlerin basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?