- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
Aynen canim 9 mart ya da 10 mart bekliyorum ama 10 mart buyuk ihtimalle hatta reglim o kadar duzenlidir ki aksam uzeri 18 - 18.30 arasini bekleyecegim :)canımmmmm hoş geldin aramıza 9 mart ve 11 mart vardı arada 10 martımız eksik kalmıştı sen de o arayı tamamladın
Aynen canim 9 mart ya da 10 mart bekliyorum ama 10 mart buyuk ihtimalle hatta reglim o kadar duzenlidir ki aksam uzeri 18 - 18.30 arasini bekleyecegim :)
Insallaaaaahhh kuzuumm hepimiz icin her sey gonlumuze gore olsun :)o beklediğin inşallah gelmez canım benim saat 20:00 ı gösterirken yazarsın artık yok bir şey diye :)
İnşallah bu ay kırmızıları görmeyiz Allah tüm isteyenlere versin
Canım seni ilk mesaja ekledik mi bat neydi senin :)
yok yeni üye oldum zaten,bat tarihim 21.mart :)
Ooo süper benden 1 gun once Hadi bakalım hayırlı haberler alalım beraberce :)
Merhaba
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah_meLinDa_ ve @__ATALANTE yi de burada görünce ben de geleyim dedim
Kısmet olursa 2.bebeğim olacak
Bat ım 15 mart
Kızlar nasılsınız iyi akşamlar
Kızlar nasılsınız iyi akşamlar
Çok şükür iyiyiz diyelim :) takipteyim hamiş haberler alır mıyız Mutlu olur muyuz diye sen nasılsın?
Sağol, hoşbulduk :)Oooo canım süper ya deneyimli annelere çok ihtiyaç var burada iyi ki geldin :)
Kizar ben hamileyim darısı tum anne olmak isteyenlerin basına
Canim dun 2 tane ovulasyon bi tane bebetime yaptim ovulasyonlar iki koyu cizgi cikti. Gebelikte silik cizgi. Inanamadim ben bugun predictor yaptim aninda iki cizgi simdi inandim sali gunu de doktora gidicem ☺☺neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen daha bugün gelmedin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne zaman aldın haberi nasıl oldu maşallah maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh:)
Şımariyorum :) zaten havalrdayim mutluluktan. Inanin belirtilerim cok fena et kokusuna kesinlikle tahammullum yok cok sevdigim kokerecten bike tiksindim. Mide bulantim var. Ayaklarimda hafif hafif agrilar. Goguslerimin kenarlari aciyor. Karnim sis ve arada adet agrisi gb agri var. Bir de cok usuyorum. Sabahlarim agzim kuru ve aci gb. Midemde kocaman bosluk var hep aç hissediyorum. Ama adetim yakalsirken fena sinirli olurdum ama adetim yarin ve ben cok sakin hissediyorum.KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
İLK HAMİLEMİZİ TEBRİK EDER DEVAMININ GELMESİNİ DİLERİM
ALKIŞLAR
A Antihindistancevizi İÇİN GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?