2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

canımmmmm hoş geldin aramıza 9 mart ve 11 mart vardı arada 10 martımız eksik kalmıştı sen de o arayı tamamladın
Aynen canim 9 mart ya da 10 mart bekliyorum ama 10 mart buyuk ihtimalle hatta reglim o kadar duzenlidir ki aksam uzeri 18 - 18.30 arasini bekleyecegim :)

Aynen canim 9 mart ya da 10 mart bekliyorum ama 10 mart buyuk ihtimalle hatta reglim o kadar duzenlidir ki aksam uzeri 18 - 18.30 arasini bekleyecegim :)

o beklediğin inşallah gelmez canım benim saat 20:00 ı gösterirken yazarsın artık yok bir şey diye :)

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sen daha bugün gelmedin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ne zaman aldın haberi nasıl oldu maşallah maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh:)
Canim dun 2 tane ovulasyon bi tane bebetime yaptim ovulasyonlar iki koyu cizgi cikti. Gebelikte silik cizgi. Inanamadim ben bugun predictor yaptim aninda iki cizgi simdi inandim sali gunu de doktora gidicem ☺☺

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

İLK HAMİLEMİZİ TEBRİK EDER DEVAMININ GELMESİNİ DİLERİM

ALKIŞLAR

A Antihindistancevizi İÇİN GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Şımariyorum :) zaten havalrdayim mutluluktan. Inanin belirtilerim cok fena et kokusuna kesinlikle tahammullum yok cok sevdigim kokerecten bike tiksindim. Mide bulantim var. Ayaklarimda hafif hafif agrilar. Goguslerimin kenarlari aciyor. Karnim sis ve arada adet agrisi gb agri var. Bir de cok usuyorum. Sabahlarim agzim kuru ve aci gb. Midemde kocaman bosluk var hep aç hissediyorum. Ama adetim yakalsirken fena sinirli olurdum ama adetim yarin ve ben cok sakin hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…