2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayy kızlar hemen hemen dewlet kurumununn yararlandıgı herseyden bızım sırkette warmıs dogum parasınıda rapor sonuna beklemek zorunda degılım wee maasımıda tam alıcam cook sukur

nasıl ya maas %70 oduyorlar dıye bılıyorum bende dun muhasebecımıze sordum ozel hastanede yeterlı dedı bana ıstırahat raporunu artık ozelde yazsa dırek sısteme gecıyormus ben burdan sıstemden goruyorum bana soylemesenız bıle dedı muhasebecımız

nasıl yaa erken mı gelıo defnecık ben gıdebıldıgım kadar gıdıcem ısekı daha fazla tatıl yapıyım yoksa halım duman

hayırlısı olsun kusum ay ben bugun butun ılaclarımı ıcmeyı unuttum aceleden bılıyormusun fena oldu benım ıcın mıde ılacımı ıcememem ınsallah tutmaz

gercekdenmı anamm bıc bu kadar ev hanımı olmak ıstemedıydım @begrı nasıl zor gelıo ıse gelmek bılsen

ayyy kuzum daha durrr bunlar ıyı gunlerın ben bı cıkıım ızne her gun yataktan foto atıcam sana

canım benim yaaa dost varken düşmana ne gerek var :) ahahahahahah kızım dellendirme beni valla bnde izne çıakrım sonra bebişime sen bakarsın..

gercekdenmı anamm bıc bu kadar ev hanımı olmak ıstemedıydım @begrı nasıl zor gelıo ıse gelmek bılsen
valla canım ıste cok yorulmuyorum ama sabah kalkmak ölüm benım ıcınde oglan dogunca ne yapıcam hıc bılmıyorum uykusuzluktan :):)

canım benim yaaa dost varken düşmana ne gerek var :) ahahahahahah kızım dellendirme beni valla bnde izne çıakrım sonra bebişime sen bakarsın..
yooooo bakmamm ben o teklıfı sana yaptım bı kere gectıı beyfendı olacak benım yetıstırdıgım cocuk salon erkegı : ıstıyorsan yolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…