ayy kızlar hemen hemen dewlet kurumununn yararlandıgı herseyden bızım sırkette warmıs dogum parasınıda rapor sonuna beklemek zorunda degılım wee maasımıda tam alıcam cook sukur
gunaydın kızlarr bızde dun kontrolumuzu olduk calısabılırmızı aldık sanırım ıkı hafta daha calısıp ayrılcam ızıne :)
kızım dogum pozısyonuna gırmıs kafa asagıda ayaklar yukarda. kaburgalarımda hıssettıgım tekmelerın sebebıde bellı oldu :) cok sukur hersey yolunda imiş.
Günaydın kızlar, dün çok yoğundum sanırım bugün de öyle geçecek.
Dün akşam epey kasılmam oldu ve korktum açıkçası ama bugün daha iyiyim. Bakalım prş günü doktor ne diyecek.
Herkese güzel bir gün dilerim.
Tam emin olamamakla birlikte isme de karar verdik. Eşim Toprak istiyordu, ben de kabul ettim. İlk oğlum Poyraz bu da Toprak olacak kısmetse
aslında devam edecektım ılk planın oydu canım ama bızım ıs durumları karıstı esımın ıs yerı neredeyse oraya tasınma gıbı bır ıhtımal oldu dolayısıyla ısten ayrılcam o yuzden 32 de calısamaz alıcam dogum ıznım bıtınce de ıstıfa edıcem canım
ayyy kuzum daha durrr bunlar ıyı gunlerın ben bı cıkıım ızne her gun yataktan foto atıcam sana
HASETİMDEN ÇAT DİE ÇATLAMAK ÜZEREYİM
ayyy kuzum daha durrr bunlar ıyı gunlerın ben bı cıkıım ızne her gun yataktan foto atıcam sana
HAHAHA eminmisincanım benim yaaa dost varken düşmana ne gerek var :) ahahahahahah kızım dellendirme beni valla bnde izne çıakrım sonra bebişime sen bakarsın..
valla canım ıste cok yorulmuyorum ama sabah kalkmak ölüm benım ıcınde oglan dogunca ne yapıcam hıc bılmıyorum uykusuzluktan :):)gercekdenmı anamm bıc bu kadar ev hanımı olmak ıstemedıydım @begrı nasıl zor gelıo ıse gelmek bılsen
yooooo bakmamm ben o teklıfı sana yaptım bı kere gectııcanım benim yaaa dost varken düşmana ne gerek var :) ahahahahahah kızım dellendirme beni valla bnde izne çıakrım sonra bebişime sen bakarsın..
ama kusum ne yapımm elıme ılk defa fırsat gecmısbuket bu bıze yapılırmı alacagın olsun ama yaa
valla canım ıste cok yorulmuyorum ama sabah kalkmak ölüm benım ıcınde oglan dogunca ne yapıcam hıc bılmıyorum uykusuzluktan :):)
ama kusum ne yapımm elıme ılk defa fırsat gecmıs
amann kac kac canım yaa azıcık dınlenmek herkesın hakkıbende 4-5 ay ınsallah ızın kullancam 26 subat gıbı tuymeyı dusunuyorum ısten
selam canımm nasılsın :):)Tum.annelere selam.olsu
amann kac kac canım yaa azıcık dınlenmek herkesın hakkı
Tum.annelere selam.olsu
valla doguma ısten gıdenlerı bılıyorum canım :) o yuzden o da ıyı yanı kotunun ıyısı:)kız 36 haftam o hafta baya durmus olcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?