- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
günaydın koca göbüşlü anneler benim bu ara iyice fırtladı çalışmak da çok zor ama gidebildiğim yere kadar dayancam sizde durumlar nedir ..
ne varmıs canım genelse bızı de aydınlat
ayy kızlar hemen hemen dewlet kurumununn yararlandıgı herseyden bızım sırkette warmıs dogum parasınıda rapor sonuna beklemek zorunda degılım wee maasımıda tam alıcam cook sukurneler varmıs canım benım hıc bılgım yok nerdeyse he
Gözünaydın canım benim çok sevindimgunaydın kızlarr bızde dun kontrolumuzu olduk calısabılırmızı aldık sanırım ıkı hafta daha calısıp ayrılcam ızıne :)
kızım dogum pozısyonuna gırmıs kafa asagıda ayaklar yukarda. kaburgalarımda hıssettıgım tekmelerın sebebıde bellı oldu :) cok sukur hersey yolunda imiş.
gözün aydın canım :) bebiş ne kadar olmuş?gunaydın kızlarr bızde dun kontrolumuzu olduk calısabılırmızı aldık sanırım ıkı hafta daha calısıp ayrılcam ızıne :)
kızım dogum pozısyonuna gırmıs kafa asagıda ayaklar yukarda. kaburgalarımda hıssettıgım tekmelerın sebebıde bellı oldu :) cok sukur hersey yolunda imiş.
günaydın cnm ben yine evdeyim..günaydın koca göbüşlü anneler benim bu ara iyice fırtladı çalışmak da çok zor ama gidebildiğim yere kadar dayancam sizde durumlar nedir ..
güzel cnm ismiyle yaşasın büyüsün inşallah..günaydın kızlar:) dün akşam isim konusunda son noktayı koyduk "Ali Demir" nasıl sizce ?
kızzz benım dr un acelesı warmıs almıs cantayı gıdıyordu yolda yakaladım :) daha dogrusu o benı gorunce gerı dondu :) ben bıraz gec kalınca randewuya gelmıcem sanmıs bende halbukı ısmımm yanmasını beklıyuordum acele acele muyane ettı akıntım ıcın fıtıl yazdı vınnn cıktı hemen kılo boy felan demedı ya saskınn :) 18 ınde tekrr gıtcem o zaman ogrencem kıloyu artukkgözün aydın canım :) bebiş ne kadar olmuş?
günaydın koca göbüşlü anneler benim bu ara iyice fırtladı çalışmak da çok zor ama gidebildiğim yere kadar dayancam sizde durumlar nedir ..
günaydın kızlar:) dün akşam isim konusunda son noktayı koyduk "Ali Demir" nasıl sizce ?
ayy kızlar hemen hemen dewlet kurumununn yararlandıgı herseyden bızım sırkette warmıs dogum parasınıda rapor sonuna beklemek zorunda degılım wee maasımıda tam alıcam cook sukur
gunaydın kızlarr bızde dun kontrolumuzu olduk calısabılırmızı aldık sanırım ıkı hafta daha calısıp ayrılcam ızıne :)
aslında devam edecektım ılk planın oydu canım ama bızım ıs durumları karıstı esımın ıs yerı neredeyse oraya tasınma gıbı bır ıhtımal oldu dolayısıyla ısten ayrılcam o yuzden 32 de calısamaz alıcam dogum ıznım bıtınce de ıstıfa edıcem canımgünaydınbegri sende 37 ye kadar devam mı
aslında devam edecektım ılk planın oydu canım ama bızım ıs durumları karıstı esımın ıs yerı neredeyse oraya tasınma gıbı bır ıhtımal oldu dolayısıyla ısten ayrılcam o yuzden 32 de calısamaz alıcam dogum ıznım bıtınce de ıstıfa edıcem canım
HASETİMDEN ÇAT DİE ÇATLAMAK ÜZEREYİM
ayyy kuzum daha durrr bunlar ıyı gunlerın ben bı cıkıım ızne her gun yataktan foto atıcam sanaHASETİMDEN ÇAT DİE ÇATLAMAK ÜZEREYİM
subatın 1 ı gıbı baslatcam ıste ıznı tatlım ınsallah sonra ne yapcam onu dusunuyorum bende evde ne yapılır hıc yok bendesana ışık göründü o zaman:) 3 haftan kalmış demektir. bana daha karanlık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?