Kız senle aramızda 2 gün varmışben de dun gordum bebisimi, kafa asagıda popo yukarda bacaklar kollar sagımda kıvrılmıs duruyor. 40cm 1516gr olmus yavrum. Ikı seferdir yuzunu pek gostermiyor ama cinsiyetimiz gostermeye pek meraklıyız :))
kızz Allah korusunnnn daha warrr daha warrr cok sukur hersey yolundaaaooo süper az kalmış dayanırsın o vakte kadar yaa :) benim daha çok varrr tabi erken doğurmazsam
kızzzz senın kız bayaa ırımııııı benımkı 1590 kg :)Kız senle aramızda 2 gün varmışBenim ki 37 cm 1705 gr dı
Yanaktan başka bişi göremedik maşallah aynı anasıkızzzz senın kız bayaa ırımııııı benımkı 1590 kg :)
Benim ki diyoki normal doğum olursa sen onu doğuramazsın diyokızzzz senın kız bayaa ırımııııı benımkı 1590 kg :)
Kız senle aramızda 2 gün varmışBenim ki 37 cm 1705 gr dı
Vala bilemiyorum ki canım işte benimde ultrasonda 2 hafta önde çıktı dr sorum erken mi doğar dedim hayır son adet tarihin dikkate alınır dedi benim de kafa karıştıBoyu uzun gidiyor sanırm bizimkinin , babamız da malum 197. Aslında benim 14/03 ama ilk baslarda ultrasonda hep 7-12 arası gorununce ben de 10/03 yaptım. 14/03 e mi donsem ki oyle de geri kalmıs oluyor boyu kilosu ya, doktorun dedigi ile takvim tutmuyor bu sefer.
bennım mınnak kalmıss cırpı kızımm benımkı ultrasonla aynı gıdıyor kızz sezercıkmı olucan sende yoksaaaaBenim ki diyoki normal doğum olursa sen onu doğuramazsın diyo
İyi iyi maşallah annesiMrb kızlar biz de kontrolden geliyoruz..Çok şükür herşey yolunda 1349 gr olmuşuzArada adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor dedim doktora o da sen zayıfsın karnında yağ dokusu az olduğu için ağrıları daha çok yaşarsın dedi..Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 20 gün sonra çalışabilir raporu için gideceğim inşallah..
Benimki 31 görünüyodu maşallahbennım mınnak kalmıss cırpı kızımm benımkı ultrasonla aynı gıdıyor kızz sezercıkmı olucan sende yoksaaaa
kızz benım kafa 31 haftalık bacak 30 haftalık yazıyordu ultrasonda :)Benimki 31 görünüyodu maşallahVala devlet hastanesine gidiyorum yarın bi gideyim konuşayım tüp bebek genelde sezeryan oluyor ama bakalım
Senin kızın kafa büyük demekkızz benım kafa 31 haftalık bacak 30 haftalık yazıyordu ultrasonda :)
babasına cekmıssssSenin kızın kafa büyük demek
Teşekkürler canım sağol..Hmm anldım canım iyi olur tabi git..Gelseydi o günler hayırlısıyla :)kusummelek Canım maşallah qözünaydın bende o civarlarda qidicem çalışablir raporu almaya inşallah ama önce 4 boyutluya qitcem :)
elimizden geldiği kadarıyla çalışacağız cnm..Sonrası daha önemli çünkü..herkes calısıcakmı yahuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?