canım bildigim kadarıyla 24-26 arası seker yuklemesı yapıyorlar genel olarak
sagolun kızlar ınsallah bı sorun cıkmaz28 e kadar yapılması gerekıyor tatlımm
Hayırlı haberlerle gel annesi :)kızlarrr günaydınnnnn bugün kontrolümüz var bizim :)
Hayırlı haberlerle gel annesi :)
Hayirli haberlerle gel.guzelimmmmm bize bildir sonuclari bebisini gormenin keyfini yasakızlarrr günaydınnnnn bugün kontrolümüz var bizim :)
AAA Pınoşş nabersin kuzucummHayirli haberlerle gel.guzelimmmmm bize bildir sonuclari bebisini gormenin keyfini yasa
Iyiyummm guzelimmm sen nasilsinnn...nasil gidiuor ozledim.seni gel.bir opeyimmmAAA Pınoşş nabersin kuzucumm
ooo süper az kalmış dayanırsın o vakte kadar yaa :) benim daha çok varrr tabi erken doğurmazsamayyy benımde 4 unde rapor ıkı hafta daha ıdare edıcem sankıııı 18 ocakta ayrılmayı dusunuyorum ama bakalımmm dayanabılırsemm :)
oyyy hayırlı haberlerle gel inşallah kuzucumkızlarrr günaydınnnnn bugün kontrolümüz var bizim :)
İyi canım çok şükür kasık aqrısı zorluo beni bu aralar biraz onun dışında bi sıkıntı yok :) Ayy bende seni özledim kuşumIyiyummm guzelimmm sen nasilsinnn...nasil gidiuor ozledim.seni gel.bir opeyimmm
Kokulu taslarim.ve kapi susum.hazir gittigimde gonderecekler bardaklar vs suslemeleri kendim.yapacammm gelen cocuklara sekerlemeler hazirliycam..dogumdan sonra 40 imizda fotograf cekilecez dogum.ani normal dusundugum icin oda susu vs istemiyorumm direk.evimi susleyecem
örnek var mı süslemeler için? göndersene merak ettim :)
maasallah mart anneleri pek bi becerikli neyse zamnla resımlerını paylasırsınız kızlar görüşmek üzere
mrvcece nerelerdesin sana bişey sormak istiyorum
Gunaydinnn artik.yatamiyorummmm kasigimaa.bir vurdu inanilmaz agirdi uykum.kaxti birsyeler yiyim.bari sizler nasilsiniz kizlarrrrr..artik zaman daraliyorrrr izinler basliycak hazirliklar son gaz devam.edeck...benimde 10 gunum.kaldi turkiyeye gitmeyee kardeslerimi ozledim..8 aydir gormuyorum..artik bende gider gitmez baslarim.hazirrligaaa
kızlarrr günaydınnnnn bugün kontrolümüz var bizim :)
canım gecen hafta gıttım kontrole 840 gram dedı.maasallah .ama sende esinde irisiniz ondanda olabılırdedi.yınede seker testını yaptır dedi.suyu normalmıs.şeker olunca suyu fazla cıkıyomusjanjakrusso bebegin kilosu ne kadar? Banada iri bir bebek.dedi deee..turkiyedeki doktora sordum o kadar degil aclik tokluk kan olcumleri yapildi bende sonucumu bugun alacammm..insallah yuksek degildir ilk gebeligimde vardi seker..diyetle yuruyusle dengeledim..simdide diyetteyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?