sen daha şimdiden ne izliyon arkadaşım...kızlar bır suru dogum vıdeosu ızledım ve oglusumu cıkarmamaya karar verdım ıyıyız bız bole anlasdık oglusumla
ben dedim ama topladı geldi mağazayı diye....Ben yeni geldiimmm kızlaaaar
S seduf un da dedigi gibi english homeu topladım
5 yastık 1 i yün 1i kaz 3ü silikon
1 yün yorgan
3 nevresim takım
1 alt acma
2 alt acma havlusu yedegi
3 önlük
1 bornoz
1 kundak havlu
1 uyku tulumu
2 kalın battaniye
1 pike
2 bez battaniye
simdilik aklıma gelenler bunlar simdi hurca yerlestircem yemekten sonra gördükce yazarım
iyi haberlerle gel canım....Ben sabahtan dr a gitcem giremem kizlar ogleden sonra burda olmaya calisicam
inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.....günaydın kızlar, hayırlı cumalar..bugün hep birlikte çocuk isteyen herkese de dua edelim miRabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin İnşallah..kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın..Bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin, acılarını göstermesin Aminnn
geçmiş olsun hiç iyi gelmez mi evde dinlenmek....Ben de dün sağlık ocağına gittim, tahlil istedim baş dönmelerim olduğu için. Bugün öğlen alacağım sonuçları bakalım.
Bİr de kırgınlığım vardı, rapor aldım evde dinlendim. Çok iyi geldi valla :)
günaydınn...geçmiş olsun ama önlemini daha gelmeden almalısın bence...bol bol dinlen...önümüz haftasonugunaydınlar herkesekusummelek canım amınnn ınsallah. kızlar sanırım soguk algınlıgım gelıyor dun geceden berı bogazımda bır kuruluk hıssı bır agrı war
ewet cnm bol bol mandalın yıyorum bugunude atlattıkmı ıkı gun tatıl dınlenırım ınsallahhhgünaydınn...geçmiş olsun ama önlemini daha gelmeden almalısın bence...bol bol dinlen...önümüz haftasonu
geçmiş olsun canım aman dikkat et iyi bak kendine..gunaydınlar herkesekusummelek canım amınnn ınsallah. kızlar sanırım soguk algınlıgım gelıyor dun geceden berı bogazımda bır kuruluk hıssı bır agrı war
güzel haberlerle gel canım..Günaydın Kızlar hayırlı cumalar.Bende öqleden sonra qidicem bebişimi qörmeye bide iqnemi yazdırmam lazım bitti nerdeyse..
çok geçmiş olsun canım..İnşallah düzelir birşeyi kalmaz.Nasıl koydu teşhisi doktor ultrasonla bakıp mi söyledi..Günaydın kızlar.dun 18. hafta rutin kontrolde plesenta previa teşhisi koydu doktorum.
korkutucu bi durum çünkü araştırdığım kadarıyla kanamalı olursa erken doğum riskini artiriyormus.ama 20. haftaya kadar kendiliğinden duzelebilirmis de.
nolur bizim için de dua edin bugün.sağ salim kavusayim deniz kızıma..
gunaydın canımm cok cok gecmıs olsun ınsallah kendılıgınden duzelır denız kızın saglıklı bır sekılde kucagına alırsınnGünaydın kızlar.dun 18. hafta rutin kontrolde plesenta previa teşhisi koydu doktorum.
korkutucu bi durum çünkü araştırdığım kadarıyla kanamalı olursa erken doğum riskini artiriyormus.ama 20. haftaya kadar kendiliğinden duzelebilirmis de.
kız yapma bu işkenceyi kendine insanı etkiler haliyle sen dua et Allaha bırak o en hayırlı doğumu nasip edecektir sağlıkla gelsin yeter ki bebişlerimiz :)kızlar bır suru dogum vıdeosu ızledım ve oglusumu cıkarmamaya karar verdım ıyıyız bız bole anlasdık oglusumla
maşallah kuzumBen yeni geldiimmm kızlaaaar
S seduf un da dedigi gibi english homeu topladım
5 yastık 1 i yün 1i kaz 3ü silikon
1 yün yorgan
3 nevresim takım
1 alt acma
2 alt acma havlusu yedegi
3 önlük
1 bornoz
1 kundak havlu
1 uyku tulumu
2 kalın battaniye
1 pike
2 bez battaniye
simdilik aklıma gelenler bunlar simdi hurca yerlestircem yemekten sonra gördükce yazarım
Amin canım benim, her zaman dualarımda yer veriyorum Allahım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin bebeğini bekleyen herkese de hayırlı doğumlar nasip etsin diyegünaydın kızlar, hayırlı cumalar..bugün hep birlikte çocuk isteyen herkese de dua edelim miRabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin İnşallah..kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın..Bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin, acılarını göstermesin Aminnn
ay sorma bende dün gece boğazımda bi hisle yattım hayırlı artık dikkat etmek lazım herkes hasta, bu arada kolun nasıl oldu kuzum?gunaydınlar herkesekusummelek canım amınnn ınsallah. kızlar sanırım soguk algınlıgım gelıyor dun geceden berı bogazımda bır kuruluk hıssı bır agrı war
canım geçmiş olsun, dua et bol bol, Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Günaydın kızlar.dun 18. hafta rutin kontrolde plesenta previa teşhisi koydu doktorum.
aaaagünaydın kızlarrrr bugun güne kötü başladık kızımla yolda gelirken ayağım burkuldu düştüm dizim sıyrıldı babamı aradım üstümü değiştirdim işe o bıraktı allahtan eve yakın biryerde olduda gelen oldu
Çok qeçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah bir şey olmadan saq salim kavuşursun kızızna cok dikkatli olman lazım ama yatmana kalkmana aqır taşımaman lazım adımalrını bile ufak atman lazım biliosun demi?Günaydın kızlar.dun 18. hafta rutin kontrolde plesenta previa teşhisi koydu doktorum.
Amin canım inşallah..güzel haberlerle gel canım..
günaydın canım çok geçmiş olsun yaa kıyamam ağrın falan oldumu aman çok dikkat etmemiz lazım artık yavaştan bi ağırlık çöktü sankimgünaydın kızlarrrr bugun güne kötü başladık kızımla yolda gelirken ayağım burkuldu düştüm dizim sıyrıldı babamı aradım üstümü değiştirdim işe o bıraktı allahtan eve yakın biryerde olduda gelen oldu
Geçmiş olsun canım benimde bu aralar çok denqem kayboluo ayaqım takılıo şeytanmı iteklio napıo anlamıorum qözümün önünü qöremıorum yani...günaydın kızlarrrr bugun güne kötü başladık kızımla yolda gelirken ayağım burkuldu düştüm dizim sıyrıldı babamı aradım üstümü değiştirdim işe o bıraktı allahtan eve yakın biryerde olduda gelen oldu
Evet canım ultrasonda görünüyor zaten ben kendim bile gördüm yani..çok geçmiş olsun canım..İnşallah düzelir birşeyi kalmaz.Nasıl koydu teşhisi doktor ultrasonla bakıp mi söyledi..
yok canım çok şükürbaşka birşey olmadı ayağım burkuldu onuda bebeğe bişey olucak korkusundan hissetmedim bileGünaydın güzel annelerHayırlı cumalarımız olsun inşallah
kız yapma bu işkenceyi kendine insanı etkiler haliyle sen dua et Allaha bırak o en hayırlı doğumu nasip edecektir sağlıkla gelsin yeter ki bebişlerimiz :)
maşallah kuzumbombalamışsın adeta bende yastık, yastık kılıfı, lastikli çarşaf,triko battaniye,alt açma ve kundak havlu aldım çifter çifter
Amin canım benim, her zaman dualarımda yer veriyorum Allahım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin bebeğini bekleyen herkese de hayırlı doğumlar nasip etsin diye
ay sorma bende dün gece boğazımda bi hisle yattım hayırlı artık dikkat etmek lazım herkes hasta, bu arada kolun nasıl oldu kuzum?
canım geçmiş olsun, dua et bol bol, Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
aaaaçok geçmiş olsun canım ya kötü olmuş dizlerin dışında ağrın sızın var mı?
herhalde başladık artık canım ağırlaşmaya ağrım çok şükür bebiş iyigünaydın canım çok geçmiş olsun yaa kıyamam ağrın falan oldumu aman çok dikkat etmemiz lazım artık yavaştan bi ağırlık çöktü sankim
Geçmiş olsun canım benimde bu aralar çok denqem kayboluo ayaqım takılıo şeytanmı iteklio napıo anlamıorum qözümün önünü qöremıorum yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?