- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
HAHAA AY ERKEK ÇOCUKLAR HEP BÖYLE BENİM YEĞENLERİM DE HİÇ KIZ İSTEMEDİLER..3 OĞLAN KAVGA EDİP DURUYORLAR EV SAVAŞ ALANI :)4 yaşında canım. kardeş istemiyormuş benim oğlum.. ama erkek olursa idare edebilir miş yine.. kız olursa hiiiç istemezmiş
Orası bi qerçek canımmmmaman napalım hamısız bız her halımızle guzelız kızım
ilk 4 ay bendede bişey yoktu şimdi bi çirkinledim sankim. her hamilelik farklı oluyor canım o yuzdendirhadi kızlar sizin kızınız olacak bana en son erkek dediler...benim daha güzelleşmem lazımdı...ilk oğlumda öyle olmuştum....hatta eşim seni daha bi kıskanıyorum deyip yanımdan ayrılmıyodu.....
ohhh güle güle kullansın bebişlerinnn indirim en çok onlara yaradı baksanaaaakızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr vurgun yaptım geldim
gittim öğlen yemeğinden sonra dünde gitmiştim ya kadın ay siz gittiniz akşamüstü 6 da indirim geldi keşke telefonunu alsaydım diye düşündüm hatta dedi :) dedim sağolun :) kalmı bişiler bari kalkdı kaldı gel dedi, o battaniyelerden yoktuda triko kalp desenli mavi battaniye aldım 2 tane çooook güzel bayıldım fotosu yoktu atcaktım size burdan eve gidince fotolarını çekeyim aldıklarımın atayım sizlere, 2 battaniye, 4 yasyık kılıfı, 2 lastikli çarşaf, 2 yastık, 2 tane de başını geçirmeli banyo havlusu aldım, banyo havlularını mesai arkadaşım aldı yeğenlerineçok şeker hepsi yaa :) ama aklımda kalanlar oldu tabi daha mesela alt açmalar çok güzeldi altı yataklı gibi 30 tl düşmüş alsam mı almasammı karar veremedim hiç onların fiyatı hakkında bilgim yoktu almadım bende bekleyim biraz dedim
benimde koyu halka oluştu çöküyor mu son bir haaftadır dinlenemiyorum o yuzden olmuştur diye düşünmüştüm ama sende de olmuş yyaaa nasıl geçer ki bu oluyormuymuş yani hamilelikteYa sanki benimde gözlerimin altı morarıyor qibiDün sevdiqim bi abim vardı bu ne qüzellik annelik sana yakışacak dedi ama ben kendimi çirkinleşio qibi hissediıorum
ay bende çok begendim fillisini kalmamıştııııııtamam kuşum söyledim şimdi anneme bakacak arkadaş bide filli battaniye almış ama lila yaa olmaz benim dedim ama hayır çok beğendim alacam dedi aldı
evet filli de güzel ama güle güle kullansın bebişlerimiztamam kuşum söyledim şimdi anneme bakacak arkadaş bide filli battaniye almış ama lila yaa olmaz benim dedim ama hayır çok beğendim alacam dedi aldı
eveeet ya %50 olması acaip işime yaradı, ordaki kadınlarda diyo sen hep %50 leri kaçırma tam senlik diyo valla normalde tek çocuğa alır gibi iki tane almış oluyorum :)ohhh güle güle kullansın bebişlerinnn indirim en çok onlara yaradı baksanaaaa
aynen kuşum güzel ama koyu lila olduay bende çok begendim fillisini kalmamıştıııııı
hahah kıskandım valla aksam koşa koşa gidiyorummmmmmmm hıhh mesai sonrası tutmayın beniiiii guzel gunlerde sağlıkla kullansın canımmmaynen kuşum güzel ama koyu lila oldualdırdığım arkadaş erkek yaa ben bunu çok beğendim alcam die tuturdu sonra aradı büşşş beni soktuğun duruma bak dio hahah
bende ayrıntılıyı bekliyorum ama yine de çok bişeyler almıcam...oğlumun büyüyen beşiği var ama yatak odasına bi park yatak alayım diyorum.....başka da sadece bikaç tane daha bişey alırım yeter bize....
ayy saol kuşum benim hepimiz güzel günlerde kullanalım indirim haberlerini birbirimize verelim süper oldu bu bugün englsh home çılgınlığı bide annem gidebilse hayırlısyla onada aldrcağım şeyler var ben çok hastayım geceyi acilde geçirdim sabah işe geldim hiçç gidemicem englsh home gelsin benim ayağımahahah kıskandım valla aksam koşa koşa gidiyorummmmmmmm hıhh mesai sonrası tutmayın beniiiii guzel gunlerde sağlıkla kullansın canımmm
kıyamam kuzummmm englsh home da indirime girmiş alalım hemen hahahahhanımlar annıslerrrr bır uyku coktu bana bır yastık olsada yatsakkkkk
bak sen akıllı bıdığa.....4 yaşında canım. kardeş istemiyormuş benim oğlum.. ama erkek olursa idare edebilir miş yine.. kız olursa hiiiç istemezmiş
baksana almış bissürü şey zaten......olur mu olur ecem bu
evet canım ya ilk olunca bende çok almışım ama şimdi işe yarıyo bakkk.abimizden kalanlar yeterde artar bile....zaten çocuk ilk zamanlarda giydiğini en fazla 3-4 kere giymiyo bile....hemencecik büyüyo....ilk olunca çok alınıyor herhalde..biz daha birşey almadık ama..
noldu canım ya grip mi ilerledi.....geçmiş olsun....ayy saol kuşum benim hepimiz güzel günlerde kullanalım indirim haberlerini birbirimize verelim süper oldu bu bugün englsh home çılgınlığı bide annem gidebilse hayırlısyla onada aldrcağım şeyler var ben çok hastayım geceyi acilde geçirdim sabah işe geldim hiçç gidemicem englsh home gelsin benim ayağıma
Canım bilmıorumki doqumdan sonra anca qeçer heralde...benimde koyu halka oluştu çöküyor mu son bir haaftadır dinlenemiyorum o yuzden olmuştur diye düşünmüştüm ama sende de olmuş yyaaa nasıl geçer ki bu oluyormuymuş yani hamilelikte
valla bilmiyorum ama hatta bugün ablam gelmişti hastaneye...bi haftadır görüşmüyoduk yüzyüze ayyyy noldu yüzüne böyle dedi yaa....bende nolmuş ki dedim yüzün lekelenmiş ya senin dedi...aslında bende farketmiştim ama amannn kız bebek gönlümden geçti ya lekeniyo görüyorum işte diye kendi kendime söylenmiştim....ilk 4 ay bendede bişey yoktu şimdi bi çirkinledim sankim. her hamilelik farklı oluyor canım o yuzdendir
saol canımcım hemde nasıl ilerleme ateşim vardı yani 37.5 du sonra 37 ye düştü ama öksürük baş ağrısı gözlerimi açamıyodum her yanımda ağrı eymen içerde harekete geçti çocuk kıpır kıpır hiç durmadı bide sayıklamışım sürekli ağlayark uyandım kalktık gittik sabaha karşı geldk eve sabah işenoldu canım ya grip mi ilerledi.....geçmiş olsun....
ah be güzelim rapor falan alaydın ya...bende ancak dinlenerek geçirdim.yoksa imkan yok geçmiyo...saol canımcım hemde nasıl ilerleme ateşim vardı yani 37.5 du sonra 37 ye düştü ama öksürük baş ağrısı gözlerimi açamıyodum her yanımda ağrı eymen içerde harekete geçti çocuk kıpır kıpır hiç durmadı bide sayıklamışım sürekli ağlayark uyandım kalktık gittik sabaha karşı geldk eve sabah işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?