saçmalama burda o niyetli insanlar yok şükürÇok teşekür edrim canım aslında yazmak istemiyorumda fazla sonra acıtasyon yapıyor Diyorlar ya bana burdan acıtaston ne kazandiracksa bana kızlar hasta oldunu duydum girmemin sebebini açıklama gereği duydum hasta olan herkese acil şifalar versin rabbim bebisleriniz allh korusun
amin canımöyle mi canım bilmiyordum onu..başım dönünce ölçtürmüştüm tansiyonumu..hayırlısı artık Rabbim korusun hepimizi rahat hamilelikler geçirelim hep beraber İnşallah..
maşallah erkeklere :)Kızlaaaaarrrr biz geldikgeçmişi okuyamadım henüz şimdi yavaş yavaş okucam hasta aniişler iyilerdir inşallah :) E Ekyzdn03 nasıl o da iyidir umarım.
bize gelinceeeeeee
pıtırcıklarımın ikiside şu an çok iyilermiş ikiside sağlıklı çoook şükürayrıtılı herbişilerine baktık pipişlerine deee ikiside garanti erkek ikiside 20 cm biri 235 gr biri 255 gr sürekli tepiştiler, ellerini ayaklarını görüntülemeye çalışırken hep oynattılar birinin eline bakmaya çalışırken öteki ayağını sokuyo araya filan eğlenceliydi epey güldüler bizi bir de bir dudişleri var ikisininde maşallah bal dudaklar yaa yirim 1 saattin en kısa özeti bu şekilde kızlar. he bi de 4 lü tarama için kan verdim haftaya çıkarmış telefonla bilgilendircekler , 2 hafta sonra ara kontrole gidicez o zamanda detaylı kalplerine bakılcak öyle yani :)
çok geçmiş olsun canım, allahın izniyle o haftaları da görürsün inşallah. Senin hamileliğin zor geçecek galiba, allah yardımcın olsun.Slm kızlar bende bir kacgundur iyi deilim giremiyorum yine sancılarım başladı acil doktora gitim erken doğum kaçınılmaz benim 34 haftayı bulursak ne mutlu bizeNasılsıniz E Ekyzdn03 rahatsizlanmis ulaşamadım ben çok geçmiş olsun kuzum bebisin iyi oldunu sevindim allh iyilik versin ikisinide hepinizi opuyorum❤❤❤
Cok teşekkür ederim canimBu aralar oek giremediigim.icin.neler.olmusss bilmiyorummm E Ekyzdn03 gecmis olsun tatlimmm dikkat et kendinee lutfennn yaz bebegimjzeeee iyi bak annnesi oncelikle sen kendine dikkat et..
S seduf tatlimmm sanada gecmis olsunnnndikkat edin kizlar havalar aldatici soguklar basladi artik...cirabi ayaginizdan cikarmayin
Canim cok tatlidirlar eminimmmm...ayyy herseyleri bellidir simdi...masallah kuzulara....Kızlaaaaarrrr biz geldikgeçmişi okuyamadım henüz şimdi yavaş yavaş okucam hasta aniişler iyilerdir inşallah :) E Ekyzdn03 nasıl o da iyidir umarım.
bize gelinceeeeeee
pıtırcıklarımın ikiside şu an çok iyilermiş ikiside sağlıklı çoook şükürayrıtılı herbişilerine baktık pipişlerine deee ikiside garanti erkek ikiside 20 cm biri 235 gr biri 255 gr sürekli tepiştiler, ellerini ayaklarını görüntülemeye çalışırken hep oynattılar birinin eline bakmaya çalışırken öteki ayağını sokuyo araya filan eğlenceliydi epey güldüler bizi bir de bir dudişleri var ikisininde maşallah bal dudaklar yaa yirim 1 saattin en kısa özeti bu şekilde kızlar. he bi de 4 lü tarama için kan verdim haftaya çıkarmış telefonla bilgilendircekler , 2 hafta sonra ara kontrole gidicez o zamanda detaylı kalplerine bakılcak öyle yani :)
canimcim cok dikkat et kendine....bosver işler bekleversin biraz daha....bebis daha önemli herseyden....Slm kızlar bende bir kacgundur iyi deilim giremiyorum yine sancılarım başladı acil doktora gitim erken doğum kaçınılmaz benim 34 haftayı bulursak ne mutlu bizeNasılsıniz E Ekyzdn03 rahatsizlanmis ulaşamadım ben çok geçmiş olsun kuzum bebisin iyi oldunu sevindim allh iyilik versin ikisinide hepinizi opuyorum❤❤❤
Cok tesekur edrim evet canim cok zor geçiyor allh hepimizin yardımcımız olsunçok geçmiş olsun canım, allahın izniyle o haftaları da görürsün inşallah. Senin hamileliğin zor geçecek galiba, allah yardımcın olsun.
Yani is gözüm görmüyor inanki hepsi olur allh sağlık versin sanda cok gecmis olsun canmCok teşekkür ederim canim
Canim cok tatlidirlar eminimmmm...ayyy herseyleri bellidir simdi...masallah kuzulara....
canimcim cok dikkat et kendine....bosver işler bekleversin biraz daha....bebis daha önemli herseyden....
anladım canım..benim hiç ölçmedi de bilmiyordum geçen hafta başım baya bi döndü ondan ölçtürdüm..amin canımher aylık kontrolümde kadın doğumcum da bakar tansiyonuma hep 10/5 - 10/6 falan çıkar hiç yorum yapmadı düşük olsa o da bişiy derdi mutlaka
hoşgeldiniz canım..hayırlı evlat olsun kızın:)selammm kızlar bizde katıldık aranızaaaa kızımlaaaaa :)))))))))))
yok artık iş mi gönderiyorlar bide Allahım yaa..Ayyy kizlar 3 gun rapor aldim is yerinden araya araya bi hal oldular....bi de esimle ayni yerde calistigimiz icin benim evraklari esim aracılığıyla whatsaph dan gösteriyorlar yaa.....bi dinlenemedim doguma gidince de gönderirler bu gidişle.....
teşekkür ederim cümlemizinkini inş :) aramızda iki gün gözüküyor allah kucağımıza almayı nasip etsin :)hoşgeldiniz canım..hayırlı evlat olsun kızın:)
kuzummm kıyamam çok iyi anlıyorum geçen hafta raporluydum güyaa adamlara hastanedeyim desemde yok basmıyor napcaksın mecburAyyy kizlar 3 gun rapor aldim is yerinden araya araya bi hal oldular....bi de esimle ayni yerde calistigimiz icin benim evraklari esim aracılığıyla whatsaph dan gösteriyorlar yaa.....bi dinlenemedim doguma gidince de gönderirler bu gidişle.....
canım benim yaa süpermiş ayyyy yerim miniklarını seninki resmen çifte mutluluk... sağlıklı olmalarına çok sevindim gözünaydn maşallah maşallahKızlaaaaarrrr biz geldikgeçmişi okuyamadım henüz şimdi yavaş yavaş okucam hasta aniişler iyilerdir inşallah :) E Ekyzdn03 nasıl o da iyidir umarım.
bize gelinceeeeeee
Hosgeldiniz......selammm kızlar bizde katıldık aranızaaaa kızımlaaaaa :)))))))))))
Canim cok cok gecmis olsun allahim saglik versin sanada kuzunadaGunaaydin kizlar, hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim telefondan yazdigm icin alinti yapamadim. Biz burada aile gibi olmusuz bunu anladim dualariniza dileklerinize cok tesekkur ederim.
Ayrica beni surekli arayan @begri @denissineb @Elisita B bsrd iyi ki tanimisim sizleri iyi ki varsiniz..
ayy canım çok sevindim paşaların iyi olmasına.ben de cuma günü gideceğim inşallah bende güzel haberler alırım..hep böyle mutlu çıkalım hastaneden.benim cinsiyet de kesinleşir belki o zamana geçen hafta erkeğe benziyo dedi doktor ama tam göstermemiş bizimki:)
ay yerım senın pıtırcıklarını masallah onlara annesı aman ıyı olsunlar detaylıdada kan alıyorlarmıs evet bende verıcem central a sordum ultrason ve tahlıl 400 tl dedıler
canım hamilelikte normal tansiyonun ben bi sağlık ocağında ölçtürmüştüm 12/8 çıktı ebe yüksek dedi hamilelik için, 3 gün tansiyon takibine çağırdı beni. yüksek olması sıkıntı asıl iyisin iyisin
yine de dikkat et tabi kendine de bebişe de.
harme ne güzel yaa maşallah üçünüze de kocaman olmuşlar kız
@denizmısra canım sen neler atlattın geçer gider bu da çok geçmiş olsun dikkat et kendine
maşallah erkeklere :)
Cok teşekkür ederim canim
Canim cok tatlidirlar eminimmmm...ayyy herseyleri bellidir simdi...masallah kuzulara....
canimcim cok dikkat et kendine....bosver işler bekleversin biraz daha....bebis daha önemli herseyden....
kızlar hepinize çoook teşekkürlercanım benim yaa süpermiş ayyyy yerim miniklarını seninki resmen çifte mutluluk... sağlıklı olmalarına çok sevindim gözünaydn maşallah maşallah
ayy sımdı ıkısı tıpatıp bırbırıne benzıyecek yaaa bunlar buyuyunce senı ısletmesınler annesııııkızlar hepinize çoook teşekkürler
@bujucloud canım 4 lü tahlil için 120 tl verdik sadece biz ayrıntılıya zaten her gittiğimizde bakıyo doktorum normal muayene ucreti ile.
bu arada son gittiğimden sonra tam 3,5 kilo almışım 48,4 olmuşum. doktorum napmışııın deditotalde kilo iyi ama iki kontrol arası biraz fazla biraz daha dikkatli olman lazım dedi bi dahakine 2 kiloyu geçmesin lütfen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?