2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ara ara bendede oluyor canım oyle oldugunda dınlen yoruyoruz kendımızı herhalde o degılde bende hasta oluyorum sanırım hapsurup duruyorum burnumda akmaya basladı sankı

ara ara bendede oluyor canım oyle oldugunda dınlen yoruyoruz kendımızı herhalde o degılde bende hasta oluyorum sanırım hapsurup duruyorum burnumda akmaya basladı sankı
aman dikkat edelim ama ben yemek de yedim yeni aç değilim niye oluyor anlamadım..Allah hayır etsin sonumuzu tuzlu ayran içelim bari..sen de sıcak tut kendini çorapsız dolanma evdeysen özellikle..ben akşam çok üşüdüm hep yattım battaniye yorgan..

şeker tüketmiyorum diye kan şekerim mi düşüyo ki bilemedim..tüketmek lazım mı illa hiç aram yok şekerli şeylerle nerdeyse hiç tüketmiyorum..

herkescıkler yedımı yemeklerını afıyett olsunnnn

ısın kotu tarafı ben hıc usumuyorum hep sıcak basıo menopozlular gıbı askılıyla yatıyorum hala altımda sadece uzun pıjama oluyor dusun yorganla yatıyorum ama gece atıyorum ustumden ama evde gezerken ayagımda corap terlık var hep

benim kan değerlerim düşük galiba önceden beri hep üşürüm..şu gebelikte ateş basması olayı olsa bende de azcık ısınsam:)

kuzum benım hamılelıkte normal ben devamlı 10/6 gezıyorum dustugu zaman 5/3 e falan dusuyor tuzlu ayran soda o zamanlarda

şeker tüketmiyorum diye kan şekerim mi düşüyo ki bilemedim..tüketmek lazım mı illa hiç aram yok şekerli şeylerle nerdeyse hiç tüketmiyorum..
yok canım benım meyveden aldıgımız seker yeterlı kımsayal seker almaya hıc gerek yok

kuzum benım hamılelıkte normal ben devamlı 10/6 gezıyorum dustugu zaman 5/3 e falan dusuyor tuzlu ayran soda o zamanlarda
tuzlu ayran içtim canım geçti sayılır.bende hiç olmazdı da normalde..

yok canım benım meyveden aldıgımız seker yeterlı kımsayal seker almaya hıc gerek yok
iyi o zaman elma ve mandalina yiyorum bu aralar inşallah geçer.hamilelik güzel ve zorlu bir süreç ya Allahım yardımcımız olsun hepimizin.Sağsalim doğuralım yavrularımızı inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…