aç gezsek kızıyorlar tok gezsek dikkat et diyorlar bu ne beee hem doktorların tartısı fazla çıkarıyoraynen benım dr da dedıkı bundan sonra artık cok dıkkat et odemlere kılolara dedı eee napıcaz pekı acmı gezıcezzz
cok sagolun kizlar doktora gittim 3gun rapor verdi....yarina kadar iyilesmezsen tahlil yaptir dedi.....enfeksiyon icin....
aç gezsek kızıyorlar tok gezsek dikkat et diyorlar bu ne beee hem doktorların tartısı fazla çıkarıyorponcikella
çok geçmiş olsun iyi misin canım şimdi..Gunaaydin kizlar, hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim telefondan yazdigm icin alinti yapamadim. Biz burada aile gibi olmusuz bunu anladim dualariniza dileklerinize cok tesekkur ederim.
Ayrica beni surekli arayanbegri poncikella @Elisita B bsrd iyi ki tanimisim sizleri iyi ki varsiniz..
ben de öyle olmak istiyorum zoraki yiyorum yemeği..ne olcak halim bilmiyorumneee iştah mı yok keşke bende de olmasa doymak bilmiyorum
dra kendı tartımızla gıdelım olmuyormuuuuu o zamnaç gezsek kızıyorlar tok gezsek dikkat et diyorlar bu ne beee hem doktorların tartısı fazla çıkarıyorponcikella
geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyice dinlen..cok sagolun kizlar doktora gittim 3gun rapor verdi....yarina kadar iyilesmezsen tahlil yaptir dedi.....enfeksiyon icin....
gecmıs olsun canmm eger grıp gıbıyse ewe gıdınce vıcks sur kendıne cok ıyı gelıyor ben oyle oyle ıyılestım wallacok sagolun kizlar doktora gittim 3gun rapor verdi....yarina kadar iyilesmezsen tahlil yaptir dedi.....enfeksiyon icin....
kızlar bır vıdeo ızledım cok komık ya keyfınız yerınıze gelsın
http://www.haber.social/kadin-kocasina-araba-icin-bakin-neler-yapiyor-.html
töbeee bir araba için değer mi
yaniivalla cok guldum acayıp komık ya öldürür bunlar bırbırını
aynen benım dr da dedıkı bundan sonra artık cok dıkkat et odemlere kılolara dedı eee napıcaz pekı acmı gezıcezzz
kızlar bır vıdeo ızledım cok komık ya keyfınız yerınıze gelsın
http://www.haber.social/kadin-kocasina-araba-icin-bakin-neler-yapiyor-.html
aglatcan mı lan sen bızı ne bu laflar falan alısık degılız bız goygoy grubuyuzGunaaydin kizlar, hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkur ederim telefondan yazdigm icin alinti yapamadim. Biz burada aile gibi olmusuz bunu anladim dualariniza dileklerinize cok tesekkur ederim.
Ayrica beni surekli arayanbegri poncikella @Elisita B bsrd iyi ki tanimisim sizleri iyi ki varsiniz..
aynen oyle canım tum etrafımız sarılmıs durumda aman dıkkat:):)kızlar herkese gunaydın bugun hava guzel kım usuyor hasta annıslerımız kendıne dıkkat etsın salgın var herkes hasta valla sabahda mınubusde oyleydı hemen camları actım bana bulasmasın dıye bınen oksuruyor aksırıyor korktum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?