Dershaneye gitmeyince çalışamam gibi geliyor. Of of... Ne pis bişey bu ya. Ödemeler beni bekler dershane beni bekler. Oy dağlar. Napacaz.Canım bende ücretli öğretmenlik yaptım geçen yıl ve o arada inan yorgunluktan mıdır yoksa isteksizkikten midir açmadım kitabın kapağını ve doğal olarak olmadı atanamadım. Şuan ödemem gereken çeşitli taksitlerim olduğu için çalışmak zorundayım yine başvırdum ücretliye bakalım çok ders saati olursa gitmiycem .
Bu yıl oturup düzenli çalışmaya karar verdim. Bu kpss hepimizin başının belası malesef. Çalışmak zorundausan keşke dershane yerine uzaktan eğitim yapan kurslara kaydolsaydın böylece zamandan tasarruf ederdin. Umarım hakkında en hayırlısı olur canım Allah yardımcımız olsun.
Al benden de o kadar canım ya. Mecbur çalışırken hazırlanacağız borçları hafiflettikmi çıkıp derse yoğunlaşacağız tamamen. Ben hiç hazırlanmayı düşünmediğim için bu sene uzaktan eğitimi deneyeceğim bakalım deneyenlerden faydalı diye duydum hep. Hakkımızda hayırlısı olsun içimiz çalışma hevesiyle dolup dolup taşsın inşaallah :)Dershaneye gitmeyince çalışamam gibi geliyor. Of of... Ne pis bişey bu ya. Ödemeler beni bekler dershane beni bekler. Oy dağlar. Napacaz.
Al benden de o kadar canım ya. Mecbur çalışırken hazırlanacağız borçları hafiflettikmi çıkıp derse yoğunlaşacağız tamamen. Ben hiç hazırlanmayı düşünmediğim için bu sene uzaktan eğitimi deneyeceğim bakalım deneyenlerden faydalı diye duydum hep. Hakkımızda hayırlısı olsun içimiz çalışma hevesiyle dolup dolup taşsın inşaallah :)
İş olmasa Güle oynaya giderimde iş var nasıl yapacam bilmiyorum . Umarım Yaparım umarım yaparız :)Bende ygs de heyecan yüzünden duvara tosladim malesef
Simdi yeniden hazırlanıyorum
Başka çaremiz yok hedeflerimiz için basariyi da başarısızlığı da göze almalıyız
Yapabilirsiniz emin olun
Hem bu zorlukların sonunda atanınca,başarınız daha bir tatlı gelecek size:)
Borçlar bitince işi bırakmak güzel fikir aslında. Ama işte işte kolay bulunmuyor . Napiciiiiiimmmmm of. Ah maddiyat. Ahh ah.Al benden de o kadar canım ya. Mecbur çalışırken hazırlanacağız borçları hafiflettikmi çıkıp derse yoğunlaşacağız tamamen. Ben hiç hazırlanmayı düşünmediğim için bu sene uzaktan eğitimi deneyeceğim bakalım deneyenlerden faydalı diye duydum hep. Hakkımızda hayırlısı olsun içimiz çalışma hevesiyle dolup dolup taşsın inşaallah :)
Yapacak bişey yokki canım mecburiyet işte. Benim fikrim bu yönde. Kimseye muhtaç olmadan yaşamak gibi bi felsefem var en olmazsa onu çiğneyip taksitlerimi anneme devredeceğim ama o en uzak en çaresiz çare şuan benim için. Bakalım daha ücretliler de açıklanmadı. Başlamadan bırakmanın planlarını yapıyorum ama başlayamayadabilirim yani o da var :)Borçlar bitince işi bırakmak güzel fikir aslında. Ama işte işte kolay bulunmuyor . Napiciiiiiimmmmm of. Ah maddiyat. Ahh ah.
Harikasın felsefene bayıldımYapacak bişey yokki canım mecburiyet işte. Benim fikrim bu yönde. Kimseye muhtaç olmadan yaşamak gibi bi felsefem var en olmazsa onu çiğneyip taksitlerimi anneme devredeceğim ama o en uzak en çaresiz çare şuan benim için. Bakalım daha ücretliler de açıklanmadı. Başlamadan bırakmanın planlarını yapıyorum ama başlayamayadabilirim yani o da var :)
Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
Çok teşekkür ederim canımHarikasın felsefene bayıldımBaşaracağına eminim. Dershaneyle ya da uzaktan eğitimle ama bir şekilde muhakkak başaracaksın
Gerçekleri yazdım. Kesinlikle gaza getirmek için değil. Senden o enerjiyi aldım ben. Kararlı ve bilinçli bir kadınsın. Kesin başaracaksın.Çok teşekkür ederim canımGerçekten çok motive edici oldu Allah razı olsun.
dershanen kaç saat haftada
benimki 6 saat olacak işe de gideceğim diyorum; eve de yetişeceğim; çocuk da bakacağım vs vs
benim tek şansım iş kendi işim mesai kavramım yok; gece 1 de de iş yapabilirim