Merhaba arkadaşlar hamileyim 2016 hazırlanmak istiyorum bu aralar çok yorgunum çalışmak istiyorum ama biryerdende başlamak lazım benim durumumda olup çalışan arkadaşlar varsa buradan konuşup, dertleşip bir çözüm bulalım
ben varım ben
buradan destek olalım bırbırımze guzel çalışalım ıns.
ilerleyen zamanlarda cunku hareketlerımız bıle kısıtlanacak,zorlanmıyorken daha çok çalışmak lazım
ben varım ben
buradan destek olalım bırbırımze guzel çalışalım ıns.
ilerleyen zamanlarda cunku hareketlerımız bıle kısıtlanacak,zorlanmıyorken daha çok çalışmak lazım
ben başladım aslındada çok az çalışıyorum işte
eski çıkmış sorular var kısa kısa konu anlatıo onu bı bıtıreyımde ayrıntılı olarak oyle başlarım demiştim,kitap elime yapıştı kaldı
dershaneye falan gidecekmisin
ben başladım aslındada çok az çalışıyorum işte
eski çıkmış sorular var kısa kısa konu anlatıo onu bı bıtıreyımde ayrıntılı olarak oyle başlarım demiştim,kitap elime yapıştı kaldı
dershaneye falan gidecekmisin
Bayanlar aman diyeyim bebek dogunca o kitabin yaniba yaklasamayacaksiniz :/ yatsaniz bile yattiginiz yerden youtube den ders videosu izleyin falan ama mutlaka bos gecirmeyin.. Cok zor cok :/
Bayanlar aman diyeyim bebek dogunca o kitabin yaniba yaklasamayacaksiniz :/ yatsaniz bile yattiginiz yerden youtube den ders videosu izleyin falan ama mutlaka bos gecirmeyin.. Cok zor cok :/
benimde mide bulantılarım başladı yatıyorum paso
bu arada işkura başvurdum,h.sonu tatıl
bakalım ya hayatımı sisteme sokacak yada beni mahvedecek
evdede tek başıma yatasım geliyor hep bilmiyorum ki yaa en azından çalışırken bi düzen gelir hayatıma diye düşündüm
siz naptınız?