Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangısı acabaaa ???En sevdgim:-D. Bn bi site indirdim tarihle ilgili tavsiye ederim
kımse var mııı
Google playdan indirdimcosmanli tarihi kpss tum derslerhangısı acabaaa ???
ınsslm kızlarr,
nasılsınız bakalım, çalışmalar nasıl gidiyor? ben haftasonu maalesef kitap yüzü açamadım, biraz da rahatsızım. inşallah bu hafta daha güzel olur.
bıraz agır gıtmıyo musundün tarih 1. ünite bitti islamiyet önce bilmem ne olan.... sırada ikinci ünite var gazamız mübarek ola... siz ne alemdesiniz paylaşımları azcık arttırsak ya...
bıraz agır gıtmıyo musun
hepsınden gıdıyorum ben turkce bıttı ... mat problem .. tarıh osmanlı bıttı ..çok ağar gidiyorum kafama girmiyor okuyorum ama aklım başka yerlerde hep... nasıl olcak bilmem... sen kaççıncı nüitedesin.... hangi derstesin....
tek tek gıdıyosun ya ondan sana sıkıcı gelıyodur canımm ..hepsınden gıdıyorum ben turkce bıttı ... mat problem .. tarıh osmanlı bıttı ..
hepsınden gıdıyorum ben turkce bıttı ... mat problem .. tarıh osmanlı bıttı ..
hı anca o zaman canım sıkma kendını olacak emınımm...off süper... ne zamandır çalışıyorsun...
ben daha geçen cuma başladım yani geç başladım....
hı anca o zaman canım sıkma kendını olacak emınımm...
aminn ınsallah canım yaaa allah nasıp eder ıns ıyı ıshayırlısı artık... Allah emeğimizin karşılığını verecektir muhakkak...
aminn ınsallah canım yaaa allah nasıp eder ıns ıyı ıs
nasıl yanı canım ?memurlar ne yapıyor hiç bir fikrim yok biliyo musun :)))
nasıl yanı canım ?