- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
-
- Konu Sahibi balbocegi35
ben de evliyim ama çocuk yok bebiş de istiyorum sınava kadar hayırlısıyla doğursam ne iyi olur sınav da biter çocuğumu da büyütürüm atanana kadar2 çocuğa rağmen süpersin gerçekten :)
Bende çocukta yok evlilikte yok sizi görüp daha çok hırs yapmalıyım
2 çocuğa rağmen süpersin gerçekten :)
Bende çocukta yok evlilikte yok sizi görüp daha çok hırs yapmalıyım
oooo bekar çocuk yokk... o şartlar bende olsaaa 90 ı alırdım çünkü önümüzde bir yıldan fazla süre var erken demeyip başladık.
otur bir güzel çalış benim canım nasıl çalışmak istiyor sana anlatamam ama işten eve gidicem yemek yap çocukları doyur ortalığı topla çocukları uyut gece 11 oluyor. 00:30 a kadar çalışıp yatıyorum. keşke vaktim olsa:)
bugün milli kütüphaneye gittim 2000 kişilik salon hepsi doluydu sadece 3 kişilk yerimiz var dediler sen düşün artık millet çalışıyor.
2000 kişi çalışıyor demek ooo benim gibi evde çalışanlar da var
oooo bekar çocuk yokk... o şartlar bende olsaaa 90 ı alırdım çünkü önümüzde bir yıldan fazla süre var erken demeyip başladık.
otur bir güzel çalış benim canım nasıl çalışmak istiyor sana anlatamam ama işten eve gidicem yemek yap çocukları doyur ortalığı topla çocukları uyut gece 11 oluyor. 00:30 a kadar çalışıp yatıyorum. keşke vaktim olsa:)
bugün milli kütüphaneye gittim 2000 kişilik salon hepsi doluydu sadece 3 kişilk yerimiz var dediler sen düşün artık millet çalışıyor.
matematik sorularını birbirimize sorarızŞuan benimde canım çok çalışmak istedi gerçekten :))) ama hazirana kadar kafamı bulandırmiyim diyorum en kötü matematiğe ufak ufak başlayabilirim.Çünkü nerdyse çarpım tablosundan başlıycam o kadar kötü yani mat. :)
aman allahım 2000 kişi kütüphanede kpss mi çalışıyodu ??
mıstik kedicim bir sorum daha var...
KK ve LL iki basamaklı doğal sayılar olmak üzere,
2 2
(KK) + (LL)= 1573 olduğuna göre K+L toplamı kaçtır?
sonuç:5 miş ama ben 13 bulmuştum bilemedim kareleri canım üstüne kare koymayı beceremedim pek ama anlaşılıyordur heralde
anladım canım ben 9+4 =13 dedim halbuki işte o karesi 13 diğer soruma da bakar mısın(11K) karesi + (11L) karesi = 1573
121 (K)karesi + 121 (L)karesi = 1573
121 . (K karesi + L karesi) = 1573
K karesi + L karesi = 13
9 + 4 = 13
Buradan da demek ki K=3, L=2 olur
ikisinin toplamı da 5 olur
ab ve cd iki basamaklı doğal sayılarında a rakamının 2 artırılıp c rakamının 2 azaltılmasıyla oluşan sayıların çarpımı ab ile cd nin çarpımından 40 büyüktür.
buna göre cd sayısı ab sayısından ne kadar büyüktür?
cvp 22
sağol canım çözemediklerimi yine yazarımikinci soruya anca bakabiliyorum. malum yemek bulaşık
bunlara rastgele sayı verdim sırayla 1,2,3,4 dedim görebilmek için
ab . cd =
12 . 34 = 408
a+2 ve c-2 imiş
32 . 14 = 448
448 - 408 = 40 oluyor yani demek ki işlem doğru
cd - ab = 34 - 12 = 22 çıkıyor.
Arkadaşlar ben de dershaneye yazılmayı düşünüyorum. Ankara GK - GY olacak. Aklımda yargı dershanesi var. Ne diyorsunuz. Daha önce giden ya da giden birisini tanıyan ya da hakkında herhangi bir şey duydunuz mu, iyi mi kötü mü?
Tam bir sene gitmek istiyorum. öyle 2-3 aylık hızlandırılmış kurslar şeklinde değil de doğru düzgün sindire sindire eylül ayından temmuza kadar her gün gidebileceğim bir kurs olmalı. Evde çalışamıyorum çünkü. Ve hocaların hemen konuları hızlı hızlı geçip atlamasını da istemiyorum.
Önceki mesajlarda yediiklime yazılacak arkadaşlar varmış. Neden yediiklim seçtiniz. Neden pegem ya da yargı değil?
Şuan benimde canım çok çalışmak istedi gerçekten :))) ama hazirana kadar kafamı bulandırmiyim diyorum en kötü matematiğe ufak ufak başlayabilirim.Çünkü nerdyse çarpım tablosundan başlıycam o kadar kötü yani mat. :)
aman allahım 2000 kişi kütüphanede kpss mi çalışıyodu ??
olacak olacak ne demiştik herşeyin başı istekyooo hepsi kpss değil üniversitelerin vize haftasıymış çok yoğundu.. yani herkes birşeyler için emek veriyor emeksiz olmuyor diye yazmıştım..
bende çok kafam bulanmasın diye coğrafya ve matematikten başladım. matematiğim çok kötü ama iyi olacak azimliyim:)
aminnnn inşallah ağzından bal damlıyor şekerimolacak olacak ne demiştik herşeyin başı istek
seneye bu dönemler şakır şakır matematik çözüyo olcaz ne güsel :))
Çok teşekkür ederim. Murat ile konuştum. Sadece 3 aylık gk gy. Öyle bir sene değil matematik toplam 1 ay ders verip bitiriyorlar. Fiyatı da çok pahalı.ders saati pegemin 290 -ihtiyaçın 276 - yediiklimin 316 saat
birde pegem sadece cumartesi yada sadece pazar günü haftasonu grubumuz var dedi bir gün yani yeterli gelmeyeceğini düşündüm. cumartesi pazar daha iyi olur gibi geldi 2 gün.
hepsi uzaktan eğitim şifresi veriyor hepsi kaynak kitap soru bankası veriyor..
ama yedi iklim kobnuları mayısta kesin bitiriyoruz ve sınava kadar sürekli genel tekrar soru çözümü ve deneme yapacağız ayrıca matematikten etüt hocası olacak etüt alacaksınız diye garanti verdi.. haa birde matematikten seviye sınavı yapacağız ona göre seviyesine göre bir sınıfta olacak hoca daha basitten anlatacak dedi. benim matematik sıfır çünkü inşallah pişman olmam
daha önce giden bişr arkadaşım olmuştu yediiklimden memnun kalmıştı.. giden arkadaşlarımdn pegem den de çok memnun kalmışlar hocalarını övüyorlar ama matematiğim zayıf olduğu için matematik etütü alabilecek olmam yediiklimi tercih etmeme sebep oldu
bir diğer sebebim ise en uygun fiyat şuan yediiklim gk- gy =900 tl 12 taksit yaparız diyor
pegem 950 tl 9 taksit yaparız diyor
ihtiyaç 1300 tl 9 taksit yaparız diyor
yargıya giden arkadaşım var çok memnun ama fiyatı pahalı dediler murat kpsss yi de övüyorlar ama pahalıymış diye duydum o yüzden maddi sıkıntım olmasa onları tercih edebilirdim yani.
sevgiler:)
ders saati pegemin 290 -ihtiyaçın 276 - yediiklimin 316 saat
birde pegem sadece cumartesi yada sadece pazar günü haftasonu grubumuz var dedi bir gün yani yeterli gelmeyeceğini düşündüm. cumartesi pazar daha iyi olur gibi geldi 2 gün.
hepsi uzaktan eğitim şifresi veriyor hepsi kaynak kitap soru bankası veriyor..
ama yedi iklim kobnuları mayısta kesin bitiriyoruz ve sınava kadar sürekli genel tekrar soru çözümü ve deneme yapacağız ayrıca matematikten etüt hocası olacak etüt alacaksınız diye garanti verdi.. haa birde matematikten seviye sınavı yapacağız ona göre seviyesine göre bir sınıfta olacak hoca daha basitten anlatacak dedi. benim matematik sıfır çünkü inşallah pişman olmam
daha önce giden bişr arkadaşım olmuştu yediiklimden memnun kalmıştı.. giden arkadaşlarımdn pegem den de çok memnun kalmışlar hocalarını övüyorlar ama matematiğim zayıf olduğu için matematik etütü alabilecek olmam yediiklimi tercih etmeme sebep oldu
bir diğer sebebim ise en uygun fiyat şuan yediiklim gk- gy =900 tl 12 taksit yaparız diyor
pegem 950 tl 9 taksit yaparız diyor
ihtiyaç 1300 tl 9 taksit yaparız diyor
yargıya giden arkadaşım var çok memnun ama fiyatı pahalı dediler murat kpsss yi de övüyorlar ama pahalıymış diye duydum o yüzden maddi sıkıntım olmasa onları tercih edebilirdim yani.
sevgiler:)