Canim ben de yeni sistem geldiğinde artik bütün umutlarim gitmişti, ama oldu. Nasil oldu ben de anlamadim. Mulakatim iyi geçmişti gerçi ama atanicagimi dusunmuyodum, kesin torpilliler gider diyodum. Zaten torpilli yine vardır. Yazili sinav varken de vardi. Sen umudunu kaybetme.
Canim ben bitlisin ilçesinin koyunun mezrasina atandim. Burada tek öğretmenim. İlçeye git gel yok. Zaten ilçeye giden yol toprak patika yol. 1,5 saat suruyo. 5 dağ asarak gidiliyor, bi taraf dağ bi taraf uçurum. Giderken gozlerimi hic acmiyorum :) Mecbur lojmanda kalmak zorundaydim. Esim bir haftaligina beni yerleştirmeye diye geldi. Durum boyle olunca geri dönemedi. Burda tek basima kalmamin mumkunati yoktu. Muhtarim bile meble konusup yaziktir ilceye verin dedi ama istemiyosa istifa etsin dediler. Ben de bu isi cok istiyodum. Esim isini birakti, burada birlikte kaliyoruz. Zaten artik ilçeye gitmek istemiyorum. 1 hafta elektrikler gelmese de, yollar sürekli kapansa da buradaki çocukların bana ihtiyacı var, onlari birakamam. Rabbim en kisa zamanda size de bu güzel şeyi yasatsin inşallah