2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Off Sedefim ceyiz dedin kanayan yarami actin:KK51: o kadar cok sey var ki alınacak. Ama sen bitirmissin zaten ufak tefek olanlar da kalsin bence. Benim agir esyalar tamam da nevresim bornoz battaniye falan o tarz seylerim yok. Diğer elektronik esyalari bardak tabaklari falan agustosta aldim 1 ay icinde bayagi tamamladım. Otekileri ne zaman alacaksam artik
kuzum bu çeyiz işi bitmiyor, bitmiyor.. hep eksikler var. ben de ist dan baya almışım ama hala alıncaklar var ve çalışmadığım için maaş yok. yazın yatan maaşa dokunmadım, onlarla kalanları tamamlamaya çalışıyorum. evlendikten sonra da alınabilir ama bi çamaşır kurutma teli bile lazım :rolleyes:
Valla ben de bugün cok düşündüm acaba evlensem mi diye ama malesef bir kere bulastik bu kpss işine herkesin beklentisi artti tabi bilsem hic okumazdım dedim okumayanlar daha mutlu sanki :KK48:
valla bana da okumayanlar daha mutlu gibi geliyo kuzum. en azından kafaları rahat, ben çağrı merkezine bile başvurdum, oraya bile alınmadım :KK53: ama alınsam bile boşuna mı okudum ben diye içim içimi yerdi :rolleyes:

Valla ben de bugün cok düşündüm acaba evlensem mi diye ama malesef bir kere bulastik bu kpss işine herkesin beklentisi artti tabi bilsem hic okumazdım dedim okumayanlar daha mutlu sanki :KK48:
Kesinlikle öyle, ben de böyle olcanı bilsem okumazdım:KK35: gerçi okumasak evlencemiz ne malumdu kaderde olsa olurdu zaten:KK51:

kuzum bu çeyiz işi bitmiyor, bitmiyor.. hep eksikler var. ben de ist dan baya almışım ama hala alıncaklar var ve çalışmadığım için maaş yok. yazın yatan maaşa dokunmadım, onlarla kalanları tamamlamaya çalışıyorum. evlendikten sonra da alınabilir ama bi çamaşır kurutma teli bile lazım :rolleyes:

valla bana da okumayanlar daha mutlu gibi geliyo kuzum. en azından kafaları rahat, ben çağrı merkezine bile başvurdum, oraya bile alınmadım :KK53: ama alınsam bile boşuna mı okudum ben diye içim içimi yerdi :rolleyes:
Ben de kışın almak zor olur diye nisanlandigim ay elime gecen parayla aldim durdum ama iste suan alamıyorum. Sen yazinca bir de çeyiz vardi dimi dedim kendi kendime. Ceyiz degil de galiba biz de dert bitmiyor kuzum:KK53:

Tabi ki okumayanlar daha mutlu.:KK53: Bir kere kafalari rahat. Kimsenin onlardan atan diye beklentisi yok. 4sene bosuna mi okudum diye düşünmek yok. Evlenince de genelde çalışmıyorlar. O yönden de rahat. Okuyanlarin derdi bitmez bitmeezzz.:KK14:

slm kızlar... ben de 2016 ya gırecegım. ben çalısıyorum ancak kendı bölümüm de degıl. biyolojı mezunuyum ben ve bıyolog olmayı cok ıstıyorum. umarım herkes gonlunde yatanı 2016 yazın da elde etmıs olur:KK66: takipdeyım :)

Yıllardır kpss ye girerim ama olmayınca olmuyor demek ki yapabilmeyi çok istememe 2014te fazlasıyla ilgilenmeme rağmen:KK19: senin adına sevindim canım matematiğin zararı olmaz yararı olurHoppa

gunaydin arkadaslar:KK54::KK54:

zumrem nel cekiyoruz mat.ten ya:KK51::KK51: mat. hic yok.calissam mi bilmiorum.mat.e verdigim zamani alana yonlendiririm die dysunuyorum.bizde alan her sey..sen ne diosunno_Oo_O

ceyiz alisverisine bayilirim sedefonur sedefonur ..gecen sene butun carsiyi eve tasimistim.english homedakiler cococular butun ceyizciler taniyodu beni o derece:cool::cool: o kadar cok sey almisim ki.allahtan mutfagim buyuk hepsini yerlestirdim.kucuk olsa napardim kim bilirr :KK22::KK22::KK22:

Yıllardır kpss ye girerim ama olmayınca olmuyor demek ki yapabilmeyi çok istememe 2014te fazlasıyla ilgilenmeme rağmen:KK19: senin adına sevindim canım matematiğin zararı olmaz yararı olurHoppa
benim matematiğe hep bir ilgim vardı ama malesef lisedeki hocalarım soğuttu.en sevdiğim derste ingilizceydi lisedeki ingilizce öğretmenin yanına gitmiştim ben yabancı dil bölümüne geçmek istiyorum diye oralı olmamıştı hiç :KK43:

Kesinlikle öyle, ben de böyle olcanı bilsem okumazdım:KK35: gerçi okumasak evlencemiz ne malumdu kaderde olsa olurdu zaten:KK51:

Tabi ki okumayanlar daha mutlu.:KK53: Bir kere kafalari rahat. Kimsenin onlardan atan diye beklentisi yok. 4sene bosuna mi okudum diye düşünmek yok. Evlenince de genelde çalışmıyorlar. O yönden de rahat. Okuyanlarin derdi bitmez bitmeezzz.:KK14:

bence de canlar tek dertleri yemek temizlik çocuklar falan ne güzel ya biz atansakta olacak bunlar birde iş hayatının yoruculuğunu ekliyoruz üstüne neyse artık ne diyelim inşallah nasibimiz vardır da atanırız

Gunaydin kizlar. Artik erken kalkmayı ogrenmem lazim.
Neyse kahvaltımı yapıp baslayayim insallah.:110:

Hos geldin C cornella :KK25:
M macaron7 ben de nerden neti yukseltirsem o kar diyerek başladım matematige ama hayırlısı.:KK51:
günaydın canım :KK25: bende erken kalkmak istiyorum ama erken uyuyamadığım için olmuyor ya ama erken kalkmazsam bu iş olmaz kesinlikle bitki çayları içiyorum yok olmuyor kalksamda sabaha böyleyim :KK57::KK57:

Aa lokum merhaba:KK3: sosyaldi branşın di mi?
merhaba canim evet zumrem sosyal. bu yil cook calismak istiyorum insallah basarabilirim. gecen yil seni kesin atanir olarak goruyodum galiba kil payiyla kacirdin. saglik olsun ama uzulme rabbim emeklerinin karsiligini mutlaka verir.

Günaydınn kızlar. Kaybetmiştim sizi bu topikte buldum :KK200: Herkese verimli çalışmalar olsun inşaallahh :KK54:

günaydın canım :KK25: bende erken kalkmak istiyorum ama erken uyuyamadığım için olmuyor ya ama erken kalkmazsam bu iş olmaz kesinlikle bitki çayları içiyorum yok olmuyor kalksamda sabaha böyleyim :KK57::KK57:
Erken uyumasak da erken uyanabiliriz canim. Ben 2 de uyuyup 8 9 gibi uyaniyorum bazen. Cok uykulu da olmuyorum.
Zamanla alistiririz insallah kendimizi.
Günaydınn kızlar. Kaybetmiştim sizi bu topikte buldum :KK200: Herkese verimli çalışmalar olsun inşaallahh :KK54:
Hos geldin zumrem:KK25:

Bulasiklari yikayip basliyorum insallah canlar:KK69:

X