Ben çözemediğimdenBen seviyorum aslinda ya. Cozebildiklerim hosuma gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çözemediğimdenBen seviyorum aslinda ya. Cozebildiklerim hosuma gidiyor
Yıllardır kpss ye girerim ama olmayınca olmuyor demek ki yapabilmeyi çok istememe 2014te fazlasıyla ilgilenmeme rağmen senin adına sevindim canım matematiğin zararı olmaz yararı olurKpss sagolsun zorla sevdirdi bende bugun sadece matematik cozdum ama karinca gibiyim cok yavaşım
kuzum bu çeyiz işi bitmiyor, bitmiyor.. hep eksikler var. ben de ist dan baya almışım ama hala alıncaklar var ve çalışmadığım için maaş yok. yazın yatan maaşa dokunmadım, onlarla kalanları tamamlamaya çalışıyorum. evlendikten sonra da alınabilir ama bi çamaşır kurutma teli bile lazımOff Sedefim ceyiz dedin kanayan yarami actin o kadar cok sey var ki alınacak. Ama sen bitirmissin zaten ufak tefek olanlar da kalsin bence. Benim agir esyalar tamam da nevresim bornoz battaniye falan o tarz seylerim yok. Diğer elektronik esyalari bardak tabaklari falan agustosta aldim 1 ay icinde bayagi tamamladım. Otekileri ne zaman alacaksam artik
valla bana da okumayanlar daha mutlu gibi geliyo kuzum. en azından kafaları rahat, ben çağrı merkezine bile başvurdum, oraya bile alınmadım ama alınsam bile boşuna mı okudum ben diye içim içimi yerdiValla ben de bugün cok düşündüm acaba evlensem mi diye ama malesef bir kere bulastik bu kpss işine herkesin beklentisi artti tabi bilsem hic okumazdım dedim okumayanlar daha mutlu sanki
Kesinlikle öyle, ben de böyle olcanı bilsem okumazdım gerçi okumasak evlencemiz ne malumdu kaderde olsa olurdu zatenValla ben de bugün cok düşündüm acaba evlensem mi diye ama malesef bir kere bulastik bu kpss işine herkesin beklentisi artti tabi bilsem hic okumazdım dedim okumayanlar daha mutlu sanki
Ben de kışın almak zor olur diye nisanlandigim ay elime gecen parayla aldim durdum ama iste suan alamıyorum. Sen yazinca bir de çeyiz vardi dimi dedim kendi kendime. Ceyiz degil de galiba biz de dert bitmiyor kuzumkuzum bu çeyiz işi bitmiyor, bitmiyor.. hep eksikler var. ben de ist dan baya almışım ama hala alıncaklar var ve çalışmadığım için maaş yok. yazın yatan maaşa dokunmadım, onlarla kalanları tamamlamaya çalışıyorum. evlendikten sonra da alınabilir ama bi çamaşır kurutma teli bile lazım
valla bana da okumayanlar daha mutlu gibi geliyo kuzum. en azından kafaları rahat, ben çağrı merkezine bile başvurdum, oraya bile alınmadım ama alınsam bile boşuna mı okudum ben diye içim içimi yerdi
bence de kuzum yanmışız bizBen de kışın almak zor olur diye nisanlandigim ay elime gecen parayla aldim durdum ama iste suan alamıyorum. Sen yazinca bir de çeyiz vardi dimi dedim kendi kendime. Ceyiz degil de galiba biz de dert bitmiyor kuzum
Yıllardır kpss ye girerim ama olmayınca olmuyor demek ki yapabilmeyi çok istememe 2014te fazlasıyla ilgilenmeme rağmen senin adına sevindim canım matematiğin zararı olmaz yararı olur
benim matematiğe hep bir ilgim vardı ama malesef lisedeki hocalarım soğuttu.en sevdiğim derste ingilizceydi lisedeki ingilizce öğretmenin yanına gitmiştim ben yabancı dil bölümüne geçmek istiyorum diye oralı olmamıştı hiçYıllardır kpss ye girerim ama olmayınca olmuyor demek ki yapabilmeyi çok istememe 2014te fazlasıyla ilgilenmeme rağmen senin adına sevindim canım matematiğin zararı olmaz yararı olur
valla bana da okumayanlar daha mutlu gibi geliyo kuzum. en azından kafaları rahat, ben çağrı merkezine bile başvurdum, oraya bile alınmadım ama alınsam bile boşuna mı okudum ben diye içim içimi yerdi
Kesinlikle öyle, ben de böyle olcanı bilsem okumazdım gerçi okumasak evlencemiz ne malumdu kaderde olsa olurdu zaten
Tabi ki okumayanlar daha mutlu. Bir kere kafalari rahat. Kimsenin onlardan atan diye beklentisi yok. 4sene bosuna mi okudum diye düşünmek yok. Evlenince de genelde çalışmıyorlar. O yönden de rahat. Okuyanlarin derdi bitmez bitmeezzz.
günaydın canım bende erken kalkmak istiyorum ama erken uyuyamadığım için olmuyor ya ama erken kalkmazsam bu iş olmaz kesinlikle bitki çayları içiyorum yok olmuyor kalksamda sabaha böyleyim
Dünün tembelliğini telafi edicemm inşallah.baslıyorum
merhaba canim evet zumrem sosyal. bu yil cook calismak istiyorum insallah basarabilirim. gecen yil seni kesin atanir olarak goruyodum galiba kil payiyla kacirdin. saglik olsun ama uzulme rabbim emeklerinin karsiligini mutlaka verir.Aa lokum merhaba sosyaldi branşın di mi?
hosbuldum canimMerhaba hos geldin .
Erken uyumasak da erken uyanabiliriz canim. Ben 2 de uyuyup 8 9 gibi uyaniyorum bazen. Cok uykulu da olmuyorum.günaydın canım bende erken kalkmak istiyorum ama erken uyuyamadığım için olmuyor ya ama erken kalkmazsam bu iş olmaz kesinlikle bitki çayları içiyorum yok olmuyor kalksamda sabaha böyleyim
Hos geldin zumremGünaydınn kızlar. Kaybetmiştim sizi bu topikte buldum Herkese verimli çalışmalar olsun inşaallahh
Hos geldin zumrem
Bulasiklari yikayip basliyorum insallah canlar