2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Canım bence olmayan bir şeye sıkma şimdiden canını sen alan sınavı olmayacak gibi çalış olursa da sedefin dediği gibi sadece sana değil herkese gelcek. Uzaklaşmak iyi gelcekse öyle yap canım ama depresyona girip ders çalışmıcaksan kal bizimle:KK51:

Baleracim alan sinavi size gelse bile gk gy ve egitim sinavin bittikten sonra 2 ay hazirlanma firsatin olacak. Yani bu tabi çok iyi bir durum degil ama sen ve tum sosyolojiden sinava girecek herkes icin gecerli bu.
Ve bu sınav şans işi. Bakarsin alan gelse bile senin bildigin yerden gelir belli olmaz ki.
Zaten baska caremiz olmadığından bu saçma sisteme boyun eğmek zorundayiz canim.
Cok sagolun valla cok moral oldunuz benim hevesimi kiran sey hem 200 kisi alip hemde alanın gelmesi biraz fazla olsaydi belki bir umut derdim ama haklisiniz sadece bana gelmediki alan sedefonur sedefonur cok cok tesekkur ederim caliscam zaten baska carem de yok

Kizlar su soruyu biri bana cözse o_O
20151009_221422.jpg

Bende acikogretim calisiyordum da, kalem elimdeyken cozeyim dedim. Pek sevmedigim bir konu. İnsallah dogru cozdum.

ben seviyorum mutlak değeri :) sıkıldığım zaman bölme bölünebilme çözerdim ne zevkli bir konudur :) şuan matematik bana nimet geldi anatomiden sonra. :KK70: varsa sor kuzu çözelim :cool:

Kizlar esitsizlik ve mutlk deger calistim 100 soru çözdüm. Bu gunluk benden bu kadar:KK30:
ben seviyorum mutlak değeri :) sıkıldığım zaman bölme bölünebilme çözerdim ne zevkli bir konudur :) şuan matematik bana nimet geldi anatomiden sonra. :KK70: varsa sor kuzu çözelim :cool:
Yok bebisim bi onda takılmıştim. Ama ilerleyen zamanlarda sorabilirim:KK53: mutlak degeri seven ilk insan sensin :p

Son düzenleme:
kızlar bugün hiç çalışmadım, utanıyorum kendimden :eek:
gündüz çarşıya çıktım bi kaç çeyizlik bişeyler aldım, bitirmek istiyorum artık düşünmek istemiyorum, neyse ki az kaldı..
eve gelince de tatlı yaptım, sanki ev hanımlılığı bana çok şey kazandırcak :KK47:
akşam da sevdicekle çıktık, bütün gece okey oynadım, off çok kızgınım kendime :KK67:
yarın cezalıyım, bütün gün çalışıcam :KK31:

kızlar bugün hiç çalışmadım, utanıyorum kendimden :eek:
gündüz çarşıya çıktım bi kaç çeyizlik bişeyler aldım, bitirmek istiyorum artık düşünmek istemiyorum, neyse ki az kaldı..
eve gelince de tatlı yaptım, sanki ev hanımlılığı bana çok şey kazandırcak :KK47:
akşam da sevdicekle çıktık, bütün gece okey oynadım, off çok kızgınım kendime :KK67:
yarın cezalıyım, bütün gün çalışıcam :KK31:
Off Sedefim ceyiz dedin kanayan yarami actin:KK51: o kadar cok sey var ki alınacak. Ama sen bitirmissin zaten ufak tefek olanlar da kalsin bence. Benim agir esyalar tamam da nevresim bornoz battaniye falan o tarz seylerim yok. Diğer elektronik esyalari bardak tabaklari falan agustosta aldim 1 ay icinde bayagi tamamladım. Otekileri ne zaman alacaksam artik

Kpss sagolsun zorla sevdirdi bende bugun sadece matematik cozdum ama karinca gibiyim cok yavaşım

Valla ben de bugün cok düşündüm acaba evlensem mi diye ama malesef bir kere bulastik bu kpss işine herkesin beklentisi artti tabi bilsem hic okumazdım dedim okumayanlar daha mutlu sanki :KK48:

X