2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Arkadaşlar merhaba
Coğrafyada yer şekillerinde dağları, ovaları, deltaların isimlerini özelliklerini nasıl ezberliyorsunuz yerşekilleri sorularını yapıorum ama içinde delta ova varsa yapamıyorum :KK43:

Arkadaşlar merhaba
Coğrafyada yer şekillerinde dağları, ovaları, deltaların isimlerini özelliklerini nasıl ezberliyorsunuz yerşekilleri sorularını yapıorum ama içinde delta ova varsa yapamıyorum :KK43:
harita üzerinde çalışmalısın onlara nette coğrafya oyunları var haritada tek tek yerleştiriyosun ben hala unutmadım mesela

anladim canim ama emin ol en zoru bitirmissin.tavsiyem kultur uygarliktan bol soru coz..bol soru cozmeden yeni uniteye gecme...kurulus yukselme kolay zatenn :KK31:bana en kariisk gelen kultur medeniyet ve dagilma :rolleyes:.haftaya ben dagitmazsam osmanliyi dagiticam insallah :-):-)
Evet kuzum çok pis bi konuydu gerçekten. Sorulari da bugün bitmedi. Su atatürkün samsuna ciktigi ana gelmek istiyorum ben :)
günde 6 çok değil mi sedefim
Çok kuzum. Ben programima günlük 3 video koymuştum. Bi gün izleyemeyince ertesi güne 6 videoyu sıkıştırdım. Hepsi ayni konuydu osmaneli kültür uygarlik ama bitirdi beni bu konu ve su an aklimda hicbisey yok sanki.
Arkadaşlar merhaba
Ben bunlari nihan akar hocadan dinlemiştim 2 yil önce hala unutmam. Zorlueokulda var videoları ama ücretli sanirim canim

Aaa Belissa gelmiş canım nerlerdesin :KK54:iyisindir inşallah ,

Bende dün doktora gittim geldim canlı derse girdim:nazar: ilaçları alıp uyudum coğrafya tekrarı yaptım 5 vido izledim .
Bugünde 121 coğrafya sorusu çözdüm , 40 ölçme :eek: iki türkçe testi yaptım şimdide kısa günün karı artık :KK51:

Arkadaşlar merhaba
canım ben harita cıkartıp asmıştım geçen yıllarda bu yılda çıkardım masama asacaktım bugün biraz silik çıkmış üstünden geçerim öyle asarım, hem kalıcı oluyor benim içinde. Bunlar canım örnek olsun
qwEePzh.jpg trkiyedaglarovalarakars.jpg

Evet kuzum çok pis bi konuydu gerçekten. Sorulari da bugün bitmedi. Su atatürkün samsuna ciktigi ana gelmek istiyorum ben :)

Çok kuzum. Ben programima günlük 3 video koymuştum. Bi gün izleyemeyince ertesi güne 6 videoyu sıkıştırdım. Hepsi ayni konuydu osmaneli kültür uygarlik ama bitirdi beni bu konu ve su an aklimda hicbisey yok sanki.

Ben bunlari nihan akar hocadan dinlemiştim 2 yil önce hala unutmam. Zorlueokulda var videoları ama ücretli sanirim canim

Hadi ya ücretli olmasa izlerdim kısmet :KK43:

gunaydin dostlar

dun gerileme testlerini cozdum ve alan calistim..bugunku hedefim

+alan calismasina devan.sozel kisimlari not alacagim

+egitimden elimde bi tane karisik deneme var onu cozecegim.

+cografya testi cozecegim

veee kendime program hazirlicam :rolleyes::rolleyes:

onumde program.olmayinca dzensiz gittigimi hissediyorum:KK75::KK75:

Arkadaşlar merhaba
Canım netten dilsiz harita indirip çıktısını alıp içini kendin doldurabilirsin. Hepsi için ayrı ayrı harita kullan. Mesela birine ovaları yaz, delta ovalarını farklı çöküntü ovalarını farklı renkte göster. Haritanın altına da özelliklerini not alabilirsin. İşine yarayacaktır. Bir de faceden bunları buldum:
FB_IMG_1449959321193.jpg FB_IMG_1449959324833.jpg FB_IMG_1449959330607.jpg FB_IMG_1449959337121.jpg FB_IMG_1449959340574.jpg FB_IMG_1449959344898.jpg FB_IMG_1449959351412.jpg FB_IMG_1449959354708.jpg FB_IMG_1449959358807.jpg FB_IMG_1449959361787.jpg

Canım netten dilsiz harita indirip çıktısını alıp içini kendin doldurabilirsin. Hepsi için ayrı ayrı harita kullan. Mesela birine ovaları yaz, delta ovalarını farklı çöküntü ovalarını farklı renkte göster. Haritanın altına da özelliklerini not al. İşine yarayacaktır. Bir de faceden bunları buldum:
Eki Görüntüle 1716084 Eki Görüntüle 1716086 Eki Görüntüle 1716087 Eki Görüntüle 1716088 Eki Görüntüle 1716089 Eki Görüntüle 1716090 Eki Görüntüle 1716091 Eki Görüntüle 1716092 Eki Görüntüle 1716093 Eki Görüntüle 1716094

Çook saol canım gerçekten güzel notlarmış dilsiz haritaya yazdım isim konusunda balık hafızalıyım resmen bi anda unutuyorum inşallah öğrenicen

Aaa Belissa gelmiş canım nerlerdesin :KK54:iyisindir inşallah ,

Bende dün doktora gittim geldim canlı derse girdim:nazar: ilaçları alıp uyudum coğrafya tekrarı yaptım 5 vido izledim .
Bugünde 121 coğrafya sorusu çözdüm , 40 ölçme :eek: iki türkçe testi yaptım şimdide kısa günün karı artık :KK51:
iyiyim sucum sen nasilsin:KK19:

Kuzum ben tarihe bu yaptigim programla basladim, tarih agirlikli bi program yaptim. Gunluk 3 video koymuştum ama uyamayinca 6 video izlemek zorunda kaldim.
Ben daha yeni osm kültür uygarligi bitirdim :KK43: yukselmeye gecicem
Omrumu ydi o kultr uygarlik :KK53:

anladim canim ama emin ol en zoru bitirmissin.tavsiyem kultur uygarliktan bol soru coz..bol soru cozmeden yeni uniteye gecme...kurulus yukselme kolay zatenn :KK31:bana en kariisk gelen kultur medeniyet ve dagilma :rolleyes:.haftaya ben dagitmazsam osmanliyi dagiticam insallah :-):-)
:KK70:aynen

Tesekkur edrz canim

Canım netten dilsiz harita indirip çıktısını alıp içini kendin doldurabilirsin. Hepsi için ayrı ayrı harita kullan. Mesela birine ovaları yaz, delta ovalarını farklı çöküntü ovalarını farklı renkte göster. Haritanın altına da özelliklerini not alabilirsin. İşine yarayacaktır. Bir de faceden bunları buldum:
Eki Görüntüle 1716084 Eki Görüntüle 1716086 Eki Görüntüle 1716087 Eki Görüntüle 1716088 Eki Görüntüle 1716089 Eki Görüntüle 1716090 Eki Görüntüle 1716091 Eki Görüntüle 1716092 Eki Görüntüle 1716093 Eki Görüntüle 1716094
Paylasim icin sagol canim

bugün bütün gün osmanlı kültür uygarlıkla uğraştım. 350 soru çözdüm. neyse ki doğrularımı görünce bi mutlu oldum ki anlatamam
kızlar sizde de oluyor mu, acaba sadece bende mi böyle? ben tarih videosunu izlerken deftere not alıyorum. hoca video bitince hemen test çözün diyor, ama ben çözemiyorum. hepsi aklımda kalmıyor, ki yazarak dinlememe rağmen! evet ben bi tarih özürlüsüyüm, ama yine de bari dinlediğim gibi aklımda kalsa.. nerdeee.. ardından açıyorum tarihin pusulası kitabını. ordan eksik kalan yerleri okuyup önemlileri deftere yazıyorum. sonra o üniteyi defterden iyice aklıma girene kadar çalışıyorum. ondan sonra soru çözebiliyorum. çok vakit alıyo, ama tarihi kıt beynim ancak bu şekilde soruları çözebiliyo

X