2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Egtmd gazi hocyi mi dnlysnz btn drsler var mi guncel mi
Eğitimde ilk liderin videolarını izledim öyt gazi hocadan bitirdim . Güncel değiller ama çok iyi anlatıyor. Şimdi ihtiyaç uzaktan eğitime kayıtlıyım oradan dersleri izliyorum .
Kizlar 19 aralikta ihtiyac denemesi var turkye geneli.haber vereym ddm ben grcem insa
Bende giriyorum ihtiyaç uzaktan eğimde online deneme şekliinde ama canım

İyi geceler kizlar aylik raporum
TARİH 30 sayfa çalışıldı
6 video izlendi 32.video dayım
soru bankasından 6 ünite bitti toplam 504 soru çözüldü
COGRAFYA
bir video izlendi
soru bankasından 1 ünite bitti 72 soru çözüldü
MATEMATİK
Konu Anlatım dan sayı problemleri 24 soru çözuldu
soru bankasından bir test 14 soru çözüldü
EGİTİM
öğretim yöntem ve teknikleri dersinin 37 sayfa çalışıldı not çıkarıldı ezber yapıldı soru bankasından
Öğretim ilkeleri 7 test 84 soru Öğretim stratejileri 6 test 72 soru Kuram ve modeller 2 test 24 soru öğretim yöntem ve teknikleri 19 test 221 soru
Egtmde toplamda soru bankasından 401 soru çözüldü

Bu ay toplamda 1015 soru cozuldu
10 kasim 10 aralik raporum
Kizm bu ay hastalandi ve dis ckarma huysuzluklarinida eklemek istyrm :emir_bebek::nazar::KK55:

Eğitimde ilk liderin videolarını izledim öyt gazi hocadan bitirdim . Güncel değiller ama çok iyi anlatıyor. Şimdi ihtiyaç uzaktan eğitime kayıtlıyım oradan dersleri izliyorum .

Bende giriyorum ihtiyaç uzaktan eğimde online deneme şekliinde ama canım
Bakayim video lara insa sagol arkadasim

Merhaba kızlar. Ben kpss ye hazırlanan bir mühendisim. O yüzden sayfanıza ilk kez geliyorum.

Ben bir adet türkçe öğretmeni arıyorum ama var mıdır acaba :KK48:

Kızlar şaka bir yana dilbisi çok zorluyor beni. Dershaneye gitmediğim için bir kaç soru sormak istiyorum.

Hepinize kolay gelsin :KK66:

Merhaba kızlar. Ben kpss ye hazırlanan bir mühendisim. O yüzden sayfanıza ilk kez geliyorum.

Ben bir adet türkçe öğretmeni arıyorum ama var mıdır acaba :KK48:

Kızlar şaka bir yana dilbisi çok zorluyor beni. Dershaneye gitmediğim için bir kaç soru sormak istiyorum.

Hepinize kolay gelsin :KK66:
Hoş geldin:KK52: Türkçe öğrt değilim ama yan alanım, sorabilirsin aklımın yettiğince:KK16:

Hoş geldin:KK52: Türkçe öğrt değilim ama yan alanım, sorabilirsin aklımın yettiğince:KK16:

Ayy çok teşekkür ederim. O zaman hemen soruyorum :KK48:

Cevap 7 diyor. Ben 8 buluyorum :KK12:

Eklentiler

• 20151210_172748.jpg
    20151210_172748.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 185
gunaydin kizlar

derssane olmayinca yeni uyandim..dun duraklamadan video izleyip test cozdum

ikialinganasik ikialinganasik bransim edebiyat.. soruna baktim canim

tatli ruzgar

cicekli es

bir es

o kus

yavru kus

kucuk kardes

sevimli kardes

tatli cicekli bir o yavru kucuk sevimli sozcukleri sifat tatlim

sen 8.yi ne buldun??

gunaydin kizlar

derssane olmayinca yeni uyandim..dun duraklamadan video izleyip test cozdum

ikialinganasik ikialinganasik bransim edebiyat.. soruna baktim canim

tatli ruzgar

cicekli es

bir es

o kus

yavru kus

kucuk kardes

sevimli kardes

tatli cicekli bir o yavru kucuk sevimli sozcukleri sifat tatlim

sen 8.yi ne buldun??

Sabahki..

Hanki rüzgar sabahki rüzgar.
Sıfat yapan ki değil mi o?

Canımmm iyiyim, buralardayım aslında okuyup beğenip çıkıyorumHoppa yazmaya değecek yoğun bi çalışmam olmadığından. Sen nasılsın? İnşallah haziranda çok alım olur da sınava hiç girmeden atanırsın:KK200:
Canim insallah subatta atanirsin bir daha hic gerek kalmax calismaya
Yillardir atanip geyik muhabbeti topigi acma hayalimiz var bir turlu yapamadik :KK43:
Benim cok zor canim. İlk 3 atamada cok az sayilar atandigi icin 90 da kaldi. Yrniden cakismaya baslayacagim bakalim

Kizlarim canlarim selamlar.:KK15:
Bu 2hafta cok yogundum cok da çalışamadım. Bu yuzden topige de yazmak istemedim.

Sizler nasılsınız?

Çalışmalar iyi gidiyordur Insallah:KK200:

Belisimm hoşgeldin :KK66:
Kizlar 2 gündür programim aksiyo, hastaneye gittik annemle u yüzden. Bugün 3 tarih videosu izledim. Daha 6 video beni bekliyor. Yilmak yok. Bugün bunlari bitirmezsem diğer gunlere sarkicak yoksa

iyi geceler kızlar bende başladım çok şükür matematikten ilk iki konuyu izledim sonra elimdeki bütün kitaplardan koparıp çözdüm bugün 70 mat ve mantık çözdüm ama fazla devam edemedim yarın ehliyet var ona çalıştım ben çok fazla bildirim yapmam matematik çalışcam bol bol :)
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz

iyi geceler kızlar bende başladım çok şükür matematikten ilk iki konuyu izledim sonra elimdeki bütün kitaplardan koparıp çözdüm bugün 70 mat ve mantık çözdüm ama fazla devam edemedim yarın ehliyet var ona çalıştım ben çok fazla bildirim yapmam matematik çalışcam bol bol :)
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
Kuzuuu baslamana çok sevindim :) hayirli olsun.
Ben de bugün 6 tarih videosu izledim. Beynim durdu daha da izleyemicem. Yarin 6 video daha bekliyor beni :KK43:

Sabahki..

Hanki rüzgar sabahki rüzgar.
Sıfat yapan ki değil mi o?
Belirtme sıfatı olut
Canim insallah subatta atanirsin bir daha hic gerek kalmax calismaya
Yillardir atanip geyik muhabbeti topigi acma hayalimiz var bir turlu yapamadik :KK43:
Benim cok zor canim. İlk 3 atamada cok az sayilar atandigi icin 90 da kaldi. Yrniden cakismaya baslayacagim bakalim
Amin canım:KK200: çalışamamda onun da çok etkisi var, masanın başına oturuyorum, sonra kendimi hayal kurarken buluyorum. Şubatta atanmışımla başlayan bi hayal silsilesi:KK48: canım sen çok hak ettin atanmayı, yine çalış tabii de bi mucize olsun hayırlısıyla. Bu yıl topikcek kurtulalım bu beladan:110:

gunaydin arkadaslaarr

sedefonur sedefonur masallah cok hizli gidiyosun canim..bn tarihtn iki video izliyorum beynim yaniyo...6 video cok iyi tarih ten hangi unitedesin

..ben dun gerilemeyi bitirip test czdum.elimde bikac test kaldi bugun de onlari cozup alan calisicam..

gunaydin arkadaslaarr

sedefonur sedefonur masallah cok hizli gidiyosun canim..bn tarihtn iki video izliyorum beynim yaniyo...6 video cok iyi tarih ten hangi unitedesin

..ben dun gerilemeyi bitirip test czdum.elimde bikac test kaldi bugun de onlari cozup alan calisicam..
Kuzum ben tarihe bu yaptigim programla basladim, tarih agirlikli bi program yaptim. Gunluk 3 video koymuştum ama uyamayinca 6 video izlemek zorunda kaldim.
Ben daha yeni osm kültür uygarligi bitirdim :KK43: yukselmeye gecicem

Kuzum ben tarihe bu yaptigim programla basladim, tarih agirlikli bi program yaptim. Gunluk 3 video koymuştum ama uyamayinca 6 video izlemek zorunda kaldim.
Ben daha yeni osm kültür uygarligi bitirdim :KK43: yukselmeye gecicem

anladim canim ama emin ol en zoru bitirmissin.tavsiyem kultur uygarliktan bol soru coz..bol soru cozmeden yeni uniteye gecme...kurulus yukselme kolay zatenn :KK31:bana en kariisk gelen kultur medeniyet ve dagilma :rolleyes:.haftaya ben dagitmazsam osmanliyi dagiticam insallah :-):-)

X