Kaçıncı videodasin canım bende geç izlemeye başladım yetiştirebilirim umarimDün 5 Tarih videosu izledim sadece soru çözemedim
Bugün Tarih ve Coğrafya'dan soru çözümü yapacağım bütün gün gittiği yere kadar.
Allah sabır versin canım..Kolay gelsin.
Kaçıncı videodasin canım bende geç izlemeye başladım yetiştirebilirim umarim
Çok teşekkür ederim
48. Videodayım canım daha ben çoklu çalışıyorum dersleri o yüzden bu zamana kaldım
Yetişir illaki yetişir de benim derdim soru çözmeye de zaman kalsın videolar bir an önce bitsin istiyorum.
Bende 32 deyim canım inş hemen bitiririz de bol soruyla pekistirebiliriz daha diğer derslerde var dahaÇok teşekkür ederim
48. Videodayım canım daha ben çoklu çalışıyorum dersleri o yüzden bu zamana kaldım
Yetişir illaki yetişir de benim derdim soru çözmeye de zaman kalsın videolar bir an önce bitsin istiyorum.
Bende 32 deyim canım inş hemen bitiririz de bol soruyla pekistirebiliriz daha diğer derslerde var daha
Çok iyi gidiyorsun masallah canım video izleyince soruya vaktim kalmıyor benim napcam yaaDün 318 Tarih
138 Coğrafya olmak üzere toplam 456 soru çözdüm.
Bugün geç kalktım gece gözümü kırpmadım çünkü uyuyamadım, uykusuzum.
3 Tarih videosu izledim.
Onun sorularını çözeceğim ve Coğrafya'dan soru çözeceğim.
Vaktim kalırsa Matematik'e de bakmak istiyorum.
Çok iyi gidiyorsun masallah canım video izleyince soruya vaktim kalmıyor benim napcam yaa
Evet canım evliyim ve 2 cocugum var.onlar uyudukca calisabiliyorum sadece belki de o yüzden yavaş ilerliyorum ama evli çocuklu olup da çok düzenli çalışan arkadaşlarda var bahanelerin arkasına saklanmamam lazım şurda 1.5 ay kaldı son gaz devam etmeliyizBazen benim de öyle oluyor
Özellikle 5 video falan izlediğim günler
Ama onun dışında hemen konunun arkasına çözmeye çalışıyorum soruları daha iyi oluyor
Ama bir arkadaşım video izlediği gün çözmüyor soru o da öyle iyi anlıyormuş herkesin sistemi farklı
Evlisin sanırım ev işlerinden yoruluyorsundur vaktin kalmıyordur
Hangisi senin için uygun olur bilmiyorum ama kendine zaman yaratmaya çalış ya sabah erken saatte kalk ya da gece geç yat
Her gün biraz zaman ayırabilirsen olacaktır bence
Evet canım evliyim ve 2 cocugum var.onlar uyudukca calisabiliyorum sadece belki de o yüzden yavaş ilerliyorum ama evli çocuklu olup da çok düzenli çalışan arkadaşlarda var bahanelerin arkasına saklanmamam lazım şurda 1.5 ay kaldı son gaz devam etmeliyiz
Amin amin allah Emeklerimizi boşa çıkarmasınAllah bağışlasın, mutluluklar dilerim
Ben evli değilim baba evindeyim iş güç gibi bir derdim yok ama benim de ders çalışmama saygı duyan yok
Abim gürültü yapıyor mesela şu an yüksek sesle video İzliyor gidip uyarsam sakin kalamayacağım kavga çıkacak
Sabrım sınırını aştı
Annem dan diye odaya girer sohbete başlar
Teyzem yeter çalıştığın zaten kazanamıyorsun der...
Daha neler neler...
Dert aynı değil ama hep var ama bizim başka çıkış Yolumuz yok
Ne zaman boşlasam senin başka şansın yok deyip motive ediyorum kendimi
Allah yardımcımız olsun...