- 25 Eylül 2009
- 1.399
- 291
Kpss ye hazırlanırken aynısı benim de başıma gelmişti sınava 1-2 hafta kalmıştı annemler evde inşaata başlamışlardı o kadar sinirlenmiştim ki seni etkilemez diyorlardı bir de matkap sesi gürültü ev toz ve pislik içinde doğru dürüst yemek yapılmıyor. Annem diyor odanda çalış sen. Bir tek odam düzgün ama gürültü ve dağınıklığın verdiği huzursuzluk vardı içimde. 10 gün kadar bu gürültü patırdı vardı sınava 4-5 gün kala da eve misafirler damlamıştı. Gel bizle otur muhabbeti başladı diyorum sınavım var. Bir şey olmaz diyorlar az otur diye ısrarlar. Sinirim tepemdeydi. Zaten gergin ve stresliydim bir de bunlar oldu mu deliriyordum. Ben ne yaptım inşaat başlayınca ve misafirler gelince doğru kütüphaneye kaçtım orda sıkıntıdan patladım ama sessiz ortam çalışmam lazım diyerek azmettim ve iyi bir puan alıp atandım. O yüzden sende bir çözüm bul pes etme.
Çok teşekkür ederim umut verdi mesajın
Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyorum
Abim bize taşındı bütün eşyasıyla birlikte
Sanki aynı eve yeniden taşınmış gibi olduk
Evdeki dağınıklık karışıklık evin düzeni tamamen değişti
Benim odamın düzeni değişti
Elimi bile sürmedim işlere ama psikolojik olarak kötüyüm
Evdeki herşey değişti ve değişmeye devam ediyor annem günlerdir onunla uğraşıyor
Mutsuzum...
Dedim ya psikolojim iyi değil çok takıyorum
Bu ara tekrar kampları falan var denemeler var kararsızım tekrar ve dershane denemesi mi yoksa kütüphaneye gidip soru çözmek mi 1hafta kaldı toparlanmam gerek
Öyle işte karmakarışık yazdım kusura bakma kafam da aynen böyle hakkımızda hayırlısı allah yardımcımız olsun