"2016 KPSS - B Lisans Çalışma Günlüğüm"

Kpss ye hazırlanırken aynısı benim de başıma gelmişti sınava 1-2 hafta kalmıştı annemler evde inşaata başlamışlardı o kadar sinirlenmiştim ki seni etkilemez diyorlardı bir de matkap sesi gürültü ev toz ve pislik içinde doğru dürüst yemek yapılmıyor. Annem diyor odanda çalış sen. Bir tek odam düzgün ama gürültü ve dağınıklığın verdiği huzursuzluk vardı içimde. 10 gün kadar bu gürültü patırdı vardı sınava 4-5 gün kala da eve misafirler damlamıştı. Gel bizle otur muhabbeti başladı diyorum sınavım var. Bir şey olmaz diyorlar az otur diye ısrarlar. Sinirim tepemdeydi. Zaten gergin ve stresliydim bir de bunlar oldu mu deliriyordum. Ben ne yaptım inşaat başlayınca ve misafirler gelince doğru kütüphaneye kaçtım orda sıkıntıdan patladım ama sessiz ortam çalışmam lazım diyerek azmettim ve iyi bir puan alıp atandım. O yüzden sende bir çözüm bul pes etme.

Çok teşekkür ederim umut verdi mesajın
Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyorum
Abim bize taşındı bütün eşyasıyla birlikte
Sanki aynı eve yeniden taşınmış gibi olduk
Evdeki dağınıklık karışıklık evin düzeni tamamen değişti
Benim odamın düzeni değişti
Elimi bile sürmedim işlere ama psikolojik olarak kötüyüm
Evdeki herşey değişti ve değişmeye devam ediyor annem günlerdir onunla uğraşıyor
Mutsuzum...
Dedim ya psikolojim iyi değil çok takıyorum
Bu ara tekrar kampları falan var denemeler var kararsızım tekrar ve dershane denemesi mi yoksa kütüphaneye gidip soru çözmek mi 1hafta kaldı toparlanmam gerek
Öyle işte karmakarışık yazdım kusura bakma kafam da aynen böyle hakkımızda hayırlısı allah yardımcımız olsun

selamlar, konunuzu yeni gördüm, okurken çok üzüldüm :KK43: moralinizi bozmayın sakın :KK43:

kütüphaneye falan gitseniz, kütüphanede herkes çalışma modunda daha çok gaza getiriyor. benim evde çalışma ortamım var ama yine de gelen giden misafir olduğunda mecbur aksıyor ve toparlanmam da çok zor oluyor.

ayrıca gelen giden olmadığında da yine kafayı toplayıp kitapların başına geçmek yine zor oluyor. aslında olay hep bizde bitiyor. çalışma disiplinine ulaşabilsem gelen giden misafir hiç etkilemez, ama o disipline henüz ulaşamadığım için hemen düzenim bozuluyor.

sınava bir sene var ama aslında o kadar da uzun değil. eğer çalışma düzenimi oturtamazsam göz açıp kapayana kadar geçer gider vakit biliyorum :KK43:

Kolay gelsin vaktinizi çok iyi değerlendirin sınav zamanı yaklaşınca hep bişeyler eksik kalıyor çünkü
Ben de elimden geleni yapmaya çalışacağım artık
Kafamı toparlamam lâzım
Umarım hepimiz için çok güzel olur her şey

Arkadaşlar yarın sınavda hepinize başarılar diliyorum.
İnşallah çok kolay geçer Allah yardımcımız olsun.
Allah kolaylık versin.
Alnımızın akıyla çıkalım sınavdan.
Kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah...

Kpss ye hazırlanırken aynısı benim de başıma gelmişti sınava 1-2 hafta kalmıştı annemler evde inşaata başlamışlardı o kadar sinirlenmiştim ki seni etkilemez diyorlardı bir de matkap sesi gürültü ev toz ve pislik içinde doğru dürüst yemek yapılmıyor. Annem diyor odanda çalış sen. Bir tek odam düzgün ama gürültü ve dağınıklığın verdiği huzursuzluk vardı içimde. 10 gün kadar bu gürültü patırdı vardı sınava 4-5 gün kala da eve misafirler damlamıştı. Gel bizle otur muhabbeti başladı diyorum sınavım var. Bir şey olmaz diyorlar az otur diye ısrarlar. Sinirim tepemdeydi. Zaten gergin ve stresliydim bir de bunlar oldu mu deliriyordum. Ben ne yaptım inşaat başlayınca ve misafirler gelince doğru kütüphaneye kaçtım orda sıkıntıdan patladım ama sessiz ortam çalışmam lazım diyerek azmettim ve iyi bir puan alıp atandım. O yüzden sende bir çözüm bul pes etme.
Yazdıklarınızı okudum.da atanmasınız nasıl çalıştınız çalışma yöntemlerinin neler acaba unvanim programcı demişsiniz bende bilgisayar programcılığı mezunuyum biraz bilgi verebilir misiniz?

Arkadaşlar yarın sınavda hepinize başarılar diliyorum.
İnşallah çok kolay geçer Allah yardımcımız olsun.
Allah kolaylık versin.
Alnımızın akıyla çıkalım sınavdan.
Kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah...
Canım konunun hepsini okudum merak ettim sınavın nasıl geçti

Canım konunun hepsini okudum merak ettim sınavın nasıl geçti

Çok beklediğim gibi değildi açıkçası daha iyi geçebilirdi ters köşe yaptı yine ösym bakalım sonuçların açıklanmasını bekliyorum iyi olur inşallah hayırlısı...

Yazdıklarınızı okudum.da atanmasınız nasıl çalıştınız çalışma yöntemlerinin neler acaba unvanim programcı demişsiniz bende bilgisayar programcılığı mezunuyum biraz bilgi verebilir misiniz?
Sınava 9 ay kala çalışmaya başlamıştım. Temelim sıfırdı. Önceden matematik türkçede iyiydim ama onları da unutmuştum. O yüzden onlardan başladım çalışmaya. Ders ders çalışmıştım bir dersi bitirip diğerine geçmiştim. Tüm dersleri de birlikte götürmeye çalışmıştım bir dönem ama bu çok verimli olmamıştı. Sözelden kötü olduğum için bir konuyu bitirince en az 5 soru bankasından soruları çözerek ilerlemiştim. İlk başlarda günde 2-3 saat çalşırken son 2-3 ayda bu süreyi 8-9 saate çıkarmıştım. Sevdiğim bildiğim dersten çok bilmeyip korktuğum ders ve konulara ağırlık verdim çalışırken. Konuyu öğrenince de kendime güvenip geliyordu netlerim artıyordu motivasyonum da artıyordu.

arkadaşalar 2017 kpss girmeyi düşünenler var mı planlarınız nelerdir?ben ağustosta başlayacağım gk gy sadece.önerisi olan var mı

Bir de ataanan arkadaşlarımız nasıl bi progrm izledi ne kadr srede kazandı ve özl olmzsa çalışma şeklini yazabilir mi?kendime göre uyarlama yapmak istiyorum bn de herkesten bilgi alıp?

X