"2016 KPSS - B Lisans Çalışma Günlüğüm"

Epey olmuş yazmayalı...
Dün Coğrafya'dan 276 soru çözdüm
o kadar maalesef
Bu ara işler karışık kafamı toparlayamıyorum bir türlü
Bugün 2 tarih videosu izlenecek
izlenen konunun soruları çözülecek
Coğrafya genel tekrar soruları çözülecek
vakit kalırsa Türkçe ya da matematik de sığdırmaya çalışırım araya
Hadi bakalım bana müsaade...

Dün yine Tarih ve Coğrafya'dan toplam 254 soru çözdüm
Şu an Tarih videosu izliyorum.
Bugün 3 video izleyeceğim Tarihten sonra yine konunun soruları çözülecek
Coğrafya sorusu çözülecek.
Bu arada Evveliyat Coğrafya soru bankası kitabı bitti.:KK49:
Sırada İhtiyaç soru bankası var ve çeşitli yayınlardan yaprak testler.
Ben yaprak test alıyorum genelde yayınları tanımamı sağlıyor
Memnun kalmazsam yayından en azından yaprak test daha kolayıma geliyor
Soru bankasını alsam ve memnun kalmasam daha kötü olurdu.
Bugünlük bu kadar...

DSC_0363.JPG
DSC_0364.JPG
DSC_0363.JPG
DSC_0366.JPG
DSC_0365.JPG
DSC_0364.JPG
DSC_0366.JPG

Konu dışı olacak ama...
Fal bakmayı bilen varsa ve hayrına bakabilirse çok sevinirim.
Belki güzel şeyler söyler şu sınav stresime iyi gelir...

Dün 3 video izleyecektim ama 4 izledim
Bugüne 2 video kaldı
Videolar bittikten sonra konu soruları çözülecek
Öyle işte..
Konular bitmeli artık :KK62:

301 Tarih sorusu çözdüm
4 tane de tarih videosu izleyeceğim
Dört koldan tarih çalışmaya devam
Bu hafta bitecek!

Bugün izlenecek 2 Tarih videom var sadece
Dünkü videoların soruları çözülecek
Bugün ki video az olduğuna göre bugün izlediğim videoların da sorularını çözebilirim

Anayasa Özgür Özkınık'tan 2 video izledim ama biraz daha araştırayım dedim
internette 2014 te girenler falan hep alper açım'ı önermişler hangisini izlesem diye isyanlardayım
işin kötüsü başlayamamak daha kötü zaman kaybediyorum
bi de evveliyat vatandaşlık soru bankasını aldım özgür özkınık hazırladığı için kitabı videosunu izlemezsem kitabı da çözemezmişim gibi saçma düşünceler içerisindeyim
off...
tam da sırasıydı yani ikilemde kalmanın!

İki gündür sağlık sorunlarım sebebiyle çalışamıyorum
Motivasyonum düştü
umutsuzluğa kapıldım
dilerim hemen geçsin !

Anayasa Özgür Özkınık'tan 2 video izledim ama biraz daha araştırayım dedim
internette 2014 te girenler falan hep alper açım'ı önermişler hangisini izlesem diye isyanlardayım
işin kötüsü başlayamamak daha kötü zaman kaybediyorum
bi de evveliyat vatandaşlık soru bankasını aldım özgür özkınık hazırladığı için kitabı videosunu izlemezsem kitabı da çözemezmişim gibi saçma düşünceler içerisindeyim
off...
tam da sırasıydı yani ikilemde kalmanın!
Ben de çok kararsız bir insanım. sürekli hangi derse çalışsam ona mı baksam buna mı baksam, şu videoyu mu izlesem bunu mu izlesem? Hangi kitaba çalışsam tüm derslere birlikte mi baksam tek derse mi baksam :)) Derken sınava 1 ay kaldı ve ben daha hiç bir dersi bitirmedim. Matematik bitti gibi ama o da tam bitmedi analitik geometriye hiç bakmadım ve geometrinin testleri olduğu gibi duruyor. Türkçede paragrafa kadar geldim. Tarihe yeni başladım. Türk islamdayım. Coğrafya ve anayasaya ise hiç başlamadım Sözde aralıkta çalışmaya başlamıştım ama 2 ay iş yerinde yoğun olunca hiç kpss ye bakamadım.
Kararsızlık çok kötü bir şey maalesef zaman kaybettiriyor. Kötü de olsa bir karar verip uygulamak gerekiyor. Bende özgür kınıkın videolarına başladım . ilk 6 videoyu izledim temel kavramlar bitti ama hiç çalışıp soru çözmedim. Ama onda karar verdim onun videolarını izleyeceğim. Tarihi bu hafta bitirmem gerekiyor. Ramazan Yetgin Videolarını da tekrar amaçlı izleyeceğim. O yüzden coğrafya anayasa videoları da sona kaldı.
İki gündür sağlık sorunlarım sebebiyle çalışamıyorum
Motivasyonum düştü
umutsuzluğa kapıldım
dilerim hemen geçsin !
Geçmiş olsun bende hasta oldum cidden hastayken insanın hiç çalışası gelmiyor ama mecburuz.

Ben de çok kararsız bir insanım. sürekli hangi derse çalışsam ona mı baksam buna mı baksam, şu videoyu mu izlesem bunu mu izlesem? Hangi kitaba çalışsam tüm derslere birlikte mi baksam tek derse mi baksam :)) Derken sınava 1 ay kaldı ve ben daha hiç bir dersi bitirmedim. Matematik bitti gibi ama o da tam bitmedi analitik geometriye hiç bakmadım ve geometrinin testleri olduğu gibi duruyor. Türkçede paragrafa kadar geldim. Tarihe yeni başladım. Türk islamdayım. Coğrafya ve anayasaya ise hiç başlamadım Sözde aralıkta çalışmaya başlamıştım ama 2 ay iş yerinde yoğun olunca hiç kpss ye bakamadım.
Kararsızlık çok kötü bir şey maalesef zaman kaybettiriyor. Kötü de olsa bir karar verip uygulamak gerekiyor. Bende özgür kınıkın videolarına başladım . ilk 6 videoyu izledim temel kavramlar bitti ama hiç çalışıp soru çözmedim. Ama onda karar verdim onun videolarını izleyeceğim. Tarihi bu hafta bitirmem gerekiyor. Ramazan Yetgin Videolarını da tekrar amaçlı izleyeceğim. O yüzden coğrafya anayasa videoları da sona kaldı.

Geçmiş olsun bende hasta oldum cidden hastayken insanın hiç çalışası gelmiyor ama mecburuz.

Mesajı yeni görüyorum kusura bakmayın unutmuşum ben burayı:oops:
Kolay gelsin vakit çok daraldı işimiz zor hayırlısıyla atlatırız dilerim bu dönemi ve sınavı

Mesajı yeni görüyorum kusura bakmayın unutmuşum ben burayı:oops:
Kolay gelsin vakit çok daraldı işimiz zor hayırlısıyla atlatırız dilerim bu dönemi ve sınavı
Önemli değil. İnşallah, elimizden geleni yapalım da, sonra keşke demeyelim.

Akılsız başın cezasını ayaklar mı çekerdi?
Benim tüm ruhum çekiyor.
Çoktan gitmeliydim bu evden çoktan çıkmalıydım
Bu işi bu zamana bırakırsan zor işte zor olur her şey üst üste gelir
Ders çalışmak zorlaşır
Bahane değil belki, her koşulda çalışır çalışmak isteyen insan
Ama insanların bencilliği canımı çok yakıyor, dayanamıyorum artık
Yorgunum bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum
Allahım yardım et, güç ver dayanma gücü azim ver
Ben acizim, dayanamıyorum...

Akılsız başın cezasını ayaklar mı çekerdi?
Benim tüm ruhum çekiyor.
Çoktan gitmeliydim bu evden çoktan çıkmalıydım
Bu işi bu zamana bırakırsan zor işte zor olur her şey üst üste gelir
Ders çalışmak zorlaşır
Bahane değil belki, her koşulda çalışır çalışmak isteyen insan
Ama insanların bencilliği canımı çok yakıyor, dayanamıyorum artık
Yorgunum bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum
Allahım yardım et, güç ver dayanma gücü azim ver
Ben acizim, dayanamıyorum...
andie noldu da böyle dertlisin?

andie noldu da böyle dertlisin?

Evdeki ortamdan dolayı ders çalışamıyorum maalesef...
Dün çok sinirlendim ağladım
Sınava az bir zaman kaldığı için çok gerginim
Beni engelleyen en ufak bir şey bile çok etkiliyor beni
Aksi gibi bugünlerde ev hiç müsait değil
Canım çok sıkılıyor
Hayırlısıyla bir atlatsaydık...
Merak edip değer verip sorduğun için de teşekkür ederim
Hoppa

Canım çok sıkılıyor
Hoppa

selamlar, konunuzu yeni gördüm, okurken çok üzüldüm :KK43: moralinizi bozmayın sakın :KK43:

kütüphaneye falan gitseniz, kütüphanede herkes çalışma modunda daha çok gaza getiriyor. benim evde çalışma ortamım var ama yine de gelen giden misafir olduğunda mecbur aksıyor ve toparlanmam da çok zor oluyor.

ayrıca gelen giden olmadığında da yine kafayı toplayıp kitapların başına geçmek yine zor oluyor. aslında olay hep bizde bitiyor. çalışma disiplinine ulaşabilsem gelen giden misafir hiç etkilemez, ama o disipline henüz ulaşamadığım için hemen düzenim bozuluyor.

sınava bir sene var ama aslında o kadar da uzun değil. eğer çalışma düzenimi oturtamazsam göz açıp kapayana kadar geçer gider vakit biliyorum :KK43:

Canım çok sıkılıyor
Hoppa
Kpss ye hazırlanırken aynısı benim de başıma gelmişti sınava 1-2 hafta kalmıştı annemler evde inşaata başlamışlardı o kadar sinirlenmiştim ki seni etkilemez diyorlardı bir de matkap sesi gürültü ev toz ve pislik içinde doğru dürüst yemek yapılmıyor. Annem diyor odanda çalış sen. Bir tek odam düzgün ama gürültü ve dağınıklığın verdiği huzursuzluk vardı içimde. 10 gün kadar bu gürültü patırdı vardı sınava 4-5 gün kala da eve misafirler damlamıştı. Gel bizle otur muhabbeti başladı diyorum sınavım var. Bir şey olmaz diyorlar az otur diye ısrarlar. Sinirim tepemdeydi. Zaten gergin ve stresliydim bir de bunlar oldu mu deliriyordum. Ben ne yaptım inşaat başlayınca ve misafirler gelince doğru kütüphaneye kaçtım orda sıkıntıdan patladım ama sessiz ortam çalışmam lazım diyerek azmettim ve iyi bir puan alıp atandım. O yüzden sende bir çözüm bul pes etme.

Kpss ye hazırlanırken aynısı benim de başıma gelmişti sınava 1-2 hafta kalmıştı annemler evde inşaata başlamışlardı o kadar sinirlenmiştim ki seni etkilemez diyorlardı bir de matkap sesi gürültü ev toz ve pislik içinde doğru dürüst yemek yapılmıyor. Annem diyor odanda çalış sen. Bir tek odam düzgün ama gürültü ve dağınıklığın verdiği huzursuzluk vardı içimde. 10 gün kadar bu gürültü patırdı vardı sınava 4-5 gün kala da eve misafirler damlamıştı. Gel bizle otur muhabbeti başladı diyorum sınavım var. Bir şey olmaz diyorlar az otur diye ısrarlar. Sinirim tepemdeydi. Zaten gergin ve stresliydim bir de bunlar oldu mu deliriyordum. Ben ne yaptım inşaat başlayınca ve misafirler gelince doğru kütüphaneye kaçtım orda sıkıntıdan patladım ama sessiz ortam çalışmam lazım diyerek azmettim ve iyi bir puan alıp atandım. O yüzden sende bir çözüm bul pes etme.
sen atandın mı süpersin :KK9: peki eğer özel olmazsa sorabilir miyim neden hala çalışıyorsun, atandıktan sonra yeniden sınava girip yeniden tercih yapabiliyor musun, seneye yeniden atanma olabiliyor mu?

sen atandın mı süpersin :KK9: peki eğer özel olmazsa sorabilir miyim neden hala çalışıyorsun, atandıktan sonra yeniden sınava girip yeniden tercih yapabiliyor musun, seneye yeniden atanma olabiliyor mu?
Unvanım programcı mühendis kadrosuna atanmak istiyorum o yüzden çalışıyorum. Ben 399 sauılı devlet memuruyum bizde istifa edip atanınca başka yerde hemen başlayabiliyorsun ama bildiğim kadarıyla 657 sayılı devlet memurlarında istifa ettikten sonra üzerinden 6 ay ya da 1 sene mi ne geçmesi gerekiyor tekrar atanabilmesi için. Süresini tam bilmiyorum ama 6 ay yada 1 sene gibi bir şeydi.

X