2016 Kpss anneleriiiii :) Yardim lutfen :)

ayugrasamam

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.208
1.356
2 oglum var kucugu henuz 8 aylik hesaplamalarima gore sinava gir cik mezun ol vs yaklasik 2 bucuk yasinda olucak insallah...
Nasip olurda atanirsam 2,5 yas daha kucuk degil mi??
Okuyorum hep 4 aylik 5 aylik bebekle hazirlanan arkadaslarimi forumda peki ataninca bebelerinize kim bakacak??
Off zor isler vesselam :/
Kisaca atandiniz ve bebeginize kim bakacak ??

ya arkadaşım sen atan bulunur bakacak

özel sektörde günde 11 saat çalıştım 3,5 aylık çocuğu şirketten bulduğum bakıcıya bıraktım

daha çocuk yaşına girmeden de işten çıkarıldım

atanacaksın, garanti mesleğin olacak 2,5 23 yaşındaki çocuk da kreşe gider olur biter

bunları takma; çalış atan

2 oglum var kucugu henuz 8 aylik hesaplamalarima gore sinava gir cik mezun ol vs yaklasik 2 bucuk yasinda olucak insallah...
Nasip olurda atanirsam 2,5 yas daha kucuk degil mi??
Okuyorum hep 4 aylik 5 aylik bebekle hazirlanan arkadaslarimi forumda peki ataninca bebelerinize kim bakacak??
Off zor isler vesselam :/
Kisaca atandiniz ve bebeginize kim bakacak ??
Ben kaynanami yada annemi cagiricam ikiside gelebilir napaalim biraz idare edice artik atanalimda o en sonraki konu hem her uerde kres var ktesede gidebbilir o yasta

benim de iki oğlum var benimde İNŞALLAH atama olursa en erken biri 2 biri 3 yaşında olacak. ben de aynı şekilde çok küçükler gibi hissediyordum hatta kursa bile yazılmayacaktım bu yüzden ama evde yeterli ve verimli ilgilenemediğimi düşündüm. ne kadar uğraşsam da kaliteli bir kreşte alabileceği eğitimi veremem. önceden olsa kesinlikle erken yaşta kreş okul tarzı şeylere gitmesine karşıydım ama malesef bugünün koşullarında çocuklar çok erken eğitim almaya başlıyor ve gerçekten şimdiki çocuklar çok zeki :) bende çocuklarımın körelmesini istemediğim için inşallah atanıp onları yarım günde olsa kreşe başlatmayı düşünüyorum (3 yaşını doldurduktan sonra). şu kadar çalışıp uğraşmamızın tek nedeni olanların geleceği daha iyi olsun diye o yüzden inşallah atama gelsin de Allah o konuda da hayırlı kapıları açar Hoppa

X