2016 Kayseri Gelinleri...

Merkezde iş yeri arabamızda var satmassak tabi düğün için :KK70: valla bilmiyorum canım şuan için kiralık ev bakıcaz işte deiğim gibi herşey şubattan sonra başlıcak yüzük takılsaydı bi
hayırlısı olsun canım

merhabalar ben de temmuzda evleneceğim inşallah kızlar:)) salonu tuttuk esyaları aldık:))gelinlik bakıyorum şimdi bi o kaldı:))

merhabalar ben de temmuzda evleneceğim inşallah kızlar:)) salonu tuttuk esyaları aldık:))gelinlik bakıyorum şimdi bi o kaldı:))

Nereyi ve ne kadara tuttunuz acaba

Hayırlı uğurlu olsun buarada

Merhaba tesadüfen burayı gördüm kayseride yaşıyorum 16 nisanda kayseride düğünüm var sizlere elimden geldiğince yardımcı olayım kızlar. Belki bazı yerleri kötülemek falan fiyat vermek burdan doğru olmayabilir ama isterseniz mesaj atarım sizlere.

altın damla düğün salonu hafta içi kızlar 3500 bilfen koleji yanında:) güzel bir meknı var ve farh fiyatı da uygun geldi bize hafta sonu da 4000 demişti

Merhaba tesadüfen burayı gördüm kayseride yaşıyorum 16 nisanda kayseride düğünüm var sizlere elimden geldiğince yardımcı olayım kızlar. Belki bazı yerleri kötülemek falan fiyat vermek burdan doğru olmayabilir ama isterseniz mesaj atarım sizlere.
bence fiyatda verebilirsin fikrini iyi veya kötü söyleyeblirsinde :) zaten faydalı yorumlar için var bu site canım ;)

Kuaför sormuşsunuz şu an kayseride iyi diyebileceğim 3 kuaför var. Birincisi Vahit (mezuniyetimde buraya gitmiştim çok beğendim kendilerini) ikincisi Sude saç ve turban tasarımı üçüncüsü de Seda saç tasarım. Bu üç kuaför gelin başı olarak çok iyi işler çıkarıyor. Özellikle Seda saç tasarım ve sude makyaj konusunda da iyiler. Şöyle bir şey var bu iki kuaförün instagram ve facebook hesabı var yaptığı saçlara makyajlara bir bakın. Makyajı beğenmezseniz Kayseri forumda Mac kozmetik açıldı orada makyaj yapıyorlar. Sadece makyajıda orda yaptırabilirsiniz. Ben nereyi seçtim derseniz düğün salonu ve gelinlikçimin anlaşmalı olduğu Sude saç ve turban tasarımında karar kıldım.

Kuaför sormuşsunuz şu an kayseride iyi diyebileceğim 3 kuaför var. Birincisi Vahit (mezuniyetimde buraya gitmiştim çok beğendim kendilerini) ikincisi Sude saç ve turban tasarımı üçüncüsü de Seda saç tasarım. Bu üç kuaför gelin başı olarak çok iyi işler çıkarıyor. Özellikle Seda saç tasarım ve sude makyaj konusunda da iyiler. Şöyle bir şey var bu iki kuaförün instagram ve facebook hesabı var yaptığı saçlara makyajlara bir bakın. Makyajı beğenmezseniz Kayseri forumda Mac kozmetik açıldı orada makyaj yapıyorlar. Sadece makyajıda orda yaptırabilirsiniz. Ben nereyi seçtim derseniz düğün salonu ve gelinlikçimin anlaşmalı olduğu Sude saç ve turban tasarımında karar kıldım.
peki gelinliğini nerden aldın canım? birde salon neresydi?

Gelinliğimi Aleyna gelinlikten aldım çok da memnunum. Salonda Gökkuşağı düğün salonu yemekli olacak düğünümüz
bizde bakmiştik gökkuşagına nişanlımın arkadası oluyor o zaman foto içinde yalçın sezginle mi anlaştınız? gelinliğimi daha almadım bakmadım bile hatta dediğin yer nerde ben bi yeşim birde gelini duydum

bizde bakmiştik gökkuşagına nişanlımın arkadası oluyor o zaman foto içinde yalçın sezginle mi anlaştınız? gelinliğimi daha almadım bakmadım bile hatta dediğin yer nerde ben bi yeşim birde gelini duydum
Canım 27 mayıs caddesinin arkasında Pierre Cardin gelinliğin tam karşısında accort mağazasının yanında oluyor 3 katlı büyük bir mağaza. Fotoğrafçı olarak İsmail Özyurt'la anlaştık.

Canım 27 mayıs caddesinin arkasında Pierre Cardin gelinliğin tam karşısında accort mağazasının yanında oluyor 3 katlı büyük bir mağaza. Fotoğrafçı olarak İsmail Özyurt'la anlaştık.
oraya da bakıyım canım benm birde yardım isteyecegm bir konu var kına ekibi istiyorum kınamda kızlar gösteri yapıyorya bildiginiz fiirmalar var mı madamhayal var pahalı geldi biraz başkada bilmiyorum :(

oraya da bakıyım canım benm birde yardım isteyecegm bir konu var kına ekibi istiyorum kınamda kızlar gösteri yapıyorya bildiginiz fiirmalar var mı madamhayal var pahalı geldi biraz başkada bilmiyorum :KK43:
Canım bu konuda benimde bilgim yok hiç. Öğrenirsem duyarsam haber veririm

merhaba tesadüfen bu konuyu gördüm ben de 5 ay önce kayseri'ye gelin geldim. sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım:KK49: kuaför olarak kınada ve düğünde seda saç tasarıma gittim kesinlikle ve kesinlikle öneririm. ben hiçbir yeri bilmiyordum zaten direk oraya götürdüler. çok memnun kaldım.

Back