- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 35
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
2016 da 27 yaşımda anne olmak istiyorum. inşallah bu ay hamile kalırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayr olsun canım ya inşallah rüyan gerçekleşir ben de sık sık görüyorum öyle rüyalarİnş bendeee
Bugün rüyamda oğlumu emziriyodum
Hayırdır inş
hayr olsun canım ya inşallah rüyan gerçekleşir ben de sık sık görüyorum öyle rüyalar
hadi hayırlısı kuzum o zaman. eşim de ben de hastayız geçen ay eşim rahatsızdı pek bi çalışma olmadı bu ay eşime hasta da olsak kaçış yok dedimHayırlısı bklm cnm
İnş rüyalarmz gerçek olur elinde görmüş hamile oldugumu
hadi hayırlısı kuzum o zaman. eşim de ben de hastayız geçen ay eşim rahatsızdı pek bi çalışma olmadı bu ay eşime hasta da olsak kaçış yok dedim
15-16 mart canım şu an yumurtlama dönemi içindeyim bir 10 günlük molanın ardından yola devam diyoruz :)Tmm cnm aynn kaçış yok bat ne zaman
inşallah önce sen sonra ben mutlu haberi paylaşırız canım :)Çok güzel cnm
Benim bat 9 mart
evet canım inşallah ilk olacak. 2 buçuk yıllık evliyim ama 1 yıl önce başladık bebek düşünmeye 2. ayda hamile kaldım daha doğrusu kalmışım bilemedim düşük yapınca anladım. 3-4 aya aradan sonra ekimde tekrar denemeye başladık yine 2 haftalık düşük oldu. doktor kist var dedi doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullandım tekrar gittim kist erimiş tekrar bebek düşünebilirsin dedi. kan pıhtılaşması sebebiyle düşük olabilir diye aspirin verdi onu kullanıyorum. yani ara verdiklerimi de sayarsam bi 6 aydır deniyoruz işteİnş cnm ilkmi olacak
evet canım inşallah ilk olacak. 2 buçuk yıllık evliyim ama 1 yıl önce başladık bebek düşünmeye 2. ayda hamile kaldım daha doğrusu kalmışım bilemedim düşük yapınca anladım. 3-4 aya aradan sonra ekimde tekrar denemeye başladık yine 2 haftalık düşük oldu. doktor kist var dedi doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullandım tekrar gittim kist erimiş tekrar bebek düşünebilirsin dedi. kan pıhtılaşması sebebiyle düşük olabilir diye aspirin verdi onu kullanıyorum. yani ara verdiklerimi de sayarsam bi 6 aydır deniyoruz işte[/QU
Geçmiş olsun cnm bende 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım bebegımın kalp atışı durdu 7+2 günlükken
Bebekteymiş sorun
Doktorum 2 ay korun ve folik asite devam et dedi
ilk ay bi korunduk bi korunmadık
ilk adetimi 10 şubatta oldum bakalım
-Lidya-İnş cnm hayırlısıyla
ben bilmiyorum canım tablo yapmayı sen yapabiliyorsan yap beni de ekle hatta :)