- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Hoşgeldin canim tekrardan. Evet maalesef var canim. Biz 6 7 kişi aktifiz duyebilirim.
Maalesef oyle oldu canim iptal edelim dedik kimse istemedi Allah'a emanet Bi cekilis yapiyoruz bakalım:)Anladim aslinda ben yilbasi cekilislerine cok ozenmistim
Ama o sirada yurtdisinda oldugum icin kismet olmamisti
Bununda pek tadi cikmadi
Neyse belki bi dahaki sefere
Bende heryerdeyim vallaAynen kuzum daha iyi bosver. Forumda cok takılınca kendimi hep bdv'de buluyorum moralim bozuluyor zaten:)
hosgeldinKizlaaaaaaarrrrr geldim
Sivri dilim yuzunden iki gun banlandim
Sukur ki sadece iki gun
Kk dan uzak kalmak beni uzuyo
Sizler nasilsiniz
Maalesef oyle oldu canim iptal edelim dedik kimse istemedi Allah'a emanet Bi cekilis yapiyoruz bakalım:)
Olmaz umarım arkadas hic uğrayamıyor konustum kendisiyle hastası oldugunu onunla ilgilendiğini söyledi canim ama sohbete katilim olmayınca üzücü oluyor bak degil mi?Haha valla oyle oldu
Insallah korktugumuz olmaz
Evet canim insallah sabaha cok sarkmaz:)Daha olmadi
Evet canim insallah sabaha cok sarkmaz:)
Kesinlikle canim vakit geçmiyor yaAyy insallah ya gunduz cok SIkici oluyor ya kksiz
Hosgeldin canim bizde sitenin müdavimleri olduk iyice:)Ben geldimm mm
aynen canim ben epeydir boyleyim.hatta dogumumu canlı canlı aktarmıstımHosgeldin canim bizde sitenin müdavimleri olduk iyice:)
aynen canim ben epeydir boyleyim.hatta dogumumu canlı canlı aktarmıstım
aynen canim ben epeydir boyleyim.hatta dogumumu canlı canlı aktarmıstım
Merhabalar kuzum sabah uyandığımda sitede bakım çalısması vardı sonrada disari ciktim internetim olmayınca ancak simdi yazabiliyorum:)
hmmm tamam kuzum baksana kimsecikler yok sıkıldım yahuMerhabalar kuzum sabah uyandığımda sitede bakım çalısması vardı sonrada disari ciktim internetim olmayınca ancak simdi yazabiliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?