2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

benim kurbanımda hiç birşekilde uğramıyor yani böyle olacaksa çekileyim ben elbet göndermek istiyorum ama bu şekilde çok sıkıntılı zaten uğramıyor. gidip gitmediği bile belli olmayacak.
tamam bende çok aktif olamıyorum evde durmadığım için ama her pc ye girdiğimde tüm sayfaları okuyorum. arada yazıyorum yokluyorum. bilmiyorum umutsuzum

Diger kızlar nerde bu sabah Kakao ve Ben topigi canlandırdı ama sonra uğramaz oldu. @mhnds_ @SERAPSEV kizlar nerdesiniz
canım merhabalar bu aralar banlıydım uğrayamadım ..ve bu aralar uğrayamayacağım hediyeyi alıp kurbanıma göndereceğim bu hafta sonunu bulur .hakkınızı helal edin iş sorunum çıktı işten çıktım tazminat işleriyle uğraşıyorum . canlar öpüyorum hepinizi

Herkese selamlaaaarrrr

Bugün çok yoğun başladı günüm öğle yemeğe bile çıkamadım.

Şimdi okuyacağım geçmiş sayfaları

kuzum y abanlandığını gördüm geçmiş olsun.
İşten çıkman kötü olmuş hakkında hayırlıs olsun inş. hakkını alırsın.Peki neden böyle oldu canm??

Kızlar simdi sevgili Kakao ve Ben cim beni aradı masallah sesi de kendisi gibi cok tatlis:) ama maalesef isten çıkmış biraz sıkıntılı durumlar olmus ban da yedigi icin hic uğramamamıs. İs disinda da interneti olmadığı icin bir sure aramızda olamicakmis burdan da söylememi istedi. Katili eger hurdaysa bana yazsın ev adresini yollayacağım eger hediyeyi göndermediyse. ( suan disarda oldugum icin katili kim hatırlayamıyorum)

İşten mi çıkmış hayırlısı olsun inşallah

Can'ım kurbaninla iletişime gec istersen ama iste kimisi cok uğramıyor bisey diyemiyorum sen karar ver
kurbanım sorun değil yıne gönderirim hediyesini.
ama benim katil de aktif biri değil galiba hiç bir şekilde bir iletişime geçme vs olmadı.
eğer öyle birşeyse ben cekilmek istiyorum.
zaten psikolojik olarak cok sıkıntılı süreçteyim böyle birşey yaşarsam kalbim kırılır

Canım belki eski çekilişten biridir? Whatsapp da ekli olduğunuz için iletişime geçemiyordur?

GezegeNKralicesi nin katili bari D doakolik e durumu bildirsen bildirmediysen

İşten mi çıkmış hayırlısı olsun inşallah
Evet canim maaşını alamıyormuş Bayadir galiba kendi çıkmış o yuzden hayirlisi olsun tabi. Ama sesi iyidi

Canim neyin var hayırdır? Evet Morenica nin dediği gibi eski çekilişten tanıdığımız biri o yuzden iletişime geçmemiş olabilir. Sen hem katil hem kurban yönünden sıkıntılısın uğramıyorlar cunku. Ama kimsenin hediye almayacağını sanmiyorum. Ben yine bugun whatsapptan iletişime geçerim istersen ama yine de sen bilirsin.

canım ya üzüldüm gerçekten

kurbanımla iletişime geçtim sorun yok o konuda hediyesini göndericem siteye uğramıyor ama olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…