2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Sen alırsın da begenmez mi eski katilcik:)

Evet mesela kurbanı ben olduğum için bayila bayila acicam hediyelerimi :)

Kızlar bir gecede gripten nasıl kurtulunur önerilerinizi bekliyorum

Bilen banada söylesin.
Ay kıyamam ikinizde grip mi oldunuz kuzular gecmis olsun:) bal limon tarçın cok iyi geliyor Bir de bol bol c vitamini. Ama bi gecede etki etcek formül yok tabi bildiğim:)

Bilen banada söylesin.
Hafif geçmesi için adaçayı içiyorum bol bol ama sana tavsiye edemem canım hamileler icemiyo sanırım. Yat dinlen bol bol sen.
Ay kıyamam ikinizde grip mi oldunuz kuzular gecmis olsun:) bal limon tarçın cok iyi geliyor Bir de bol bol c vitamini. Ama bi gecede etki etcek formül yok tabi bildiğim:)
Sağol kuzum 1 haftadır surunuyorum resmen ya geçse de kurtulsam. Zencefilli bal, adaçayı, kuşburnu tuketiyorum bol bol. İçimde adaçayı ağacı çıkacak artık

Hadi inşallah kuzum :) geçmiş olsun ayrıca canım benim

Sağol canim, geçse de rahatlasam artık. Geceleri işkence resmen burnum tıkalı uyuyamiyorum hiç

bol ol limon ye kuzum uyumadan önce

Günaydın canımm
Teşekkür ederimm. Kendimce bişeyler yapıyorum ama gribim benden ayrılmak istemiyorr

Gunaydin kizlarrrrr
cok fena diyete basladim
Yaz gelmeden gitsin bu fazlaliklar
Hepimize iyi bir hafta olsun insallah

Ayy ne güzel diyette olan biri daha. :) Kuzu ben de 1,5 aydır diyetteyim. Bugün 12 günlük yeni bir diyete başladım. Bakalım işe yarayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…