Sen alırsın da begenmez mi eski katilcik:)merhaba hatunlar nasılsınız bakalımm kızı uyuturken bi gireyim dedim bende hedişlerimi netten sipariş verdim dışarı çıkamadığım için malum h.içi iş h.sonu da evin temizliği ütü mütü ki dün kahvaltıya da arkadaşlar geldi gitmeleri 3 ü bulunca dışarı falanda çıkamadım malum umarım beğenir kurbancığım
Evet mesela kurbanı ben olduğum için bayila bayila acicam hediyelerimi :)Sen alırsın da begenmez mi eski katilcik:)
Bilen banada söylesin.Evet mesela kurbanı ben olduğum için bayila bayila acicam hediyelerimi :)
Kızlar bir gecede gripten nasıl kurtulunur önerilerinizi bekliyorum
Evet mesela kurbanı ben olduğum için bayila bayila acicam hediyelerimi :)
Ay kıyamam ikinizde grip mi oldunuz kuzular gecmis olsun:) bal limon tarçın cok iyi geliyor Bir de bol bol c vitamini. Ama bi gecede etki etcek formül yok tabi bildiğim:)Bilen banada söylesin.
Hadi inşallah kuzum :) geçmiş olsun ayrıca canım benimEvet mesela kurbanı ben olduğum için bayila bayila acicam hediyelerimi :)
Hafif geçmesi için adaçayı içiyorum bol bol ama sana tavsiye edemem canım hamileler icemiyo sanırım. Yat dinlen bol bol sen.Bilen banada söylesin.
Sağol kuzum 1 haftadır surunuyorum resmen ya geçse de kurtulsam. Zencefilli bal, adaçayı, kuşburnu tuketiyorum bol bol. İçimde adaçayı ağacı çıkacak artıkAy kıyamam ikinizde grip mi oldunuz kuzular gecmis olsun:) bal limon tarçın cok iyi geliyor Bir de bol bol c vitamini. Ama bi gecede etki etcek formül yok tabi bildiğim:)
Hadi inşallah kuzum :) geçmiş olsun ayrıca canım benim
bol ol limon ye kuzum uyumadan önceHafif geçmesi için adaçayı içiyorum bol bol ama sana tavsiye edemem canım hamileler icemiyo sanırım. Yat dinlen bol bol sen.
Sağol kuzum 1 haftadır surunuyorum resmen ya geçse de kurtulsam. Zencefilli bal, adaçayı, kuşburnu tuketiyorum bol bol. İçimde adaçayı ağacı çıkacak artık
Sağol canim, geçse de rahatlasam artık. Geceleri işkence resmen burnum tıkalı uyuyamiyorum hiç
Günaydın canımmAy kıyamam ikinizde grip mi oldunuz kuzular gecmis olsun:) bal limon tarçın cok iyi geliyor Bir de bol bol c vitamini. Ama bi gecede etki etcek formül yok tabi bildiğim:)
Kiyamam zor oluyordur canim ya bolca dinlenmeye bak gecmis olsun tekrarGünaydın canımm
Teşekkür ederimm. Kendimce bişeyler yapıyorum ama gribim benden ayrılmak istemiyorr
Istanbul'da fena sayılmazz bugün.Kızlar gunaydinlar hava bugun Ankara'da güneşli:)
Ohh iyi yaptın bende spora basladim yavastan sıkılaşcaz kızlar :)Gunaydin kizlarrrrr
cok fena diyete basladim
Yaz gelmeden gitsin bu fazlaliklar
Hepimize iyi bir hafta olsun insallah
Ohh iyi yaptın bende spora basladim yavastan sıkılaşcaz kızlar :)
Gider gider yürüyüşte yap bol bol salata ye kuzum:)Ayy kuzum beNim 16 kilo fazlam var ya
Nasil gitcek hic fikrim yok
Gider gider yürüyüşte yap bol bol salata ye kuzum:)
Gunaydin kizlarrrrr
cok fena diyete basladim
Yaz gelmeden gitsin bu fazlaliklar
Hepimize iyi bir hafta olsun insallah
Haha sabah sabah yulafli yogurdu indirdim mideye zaten
Su havalar az duzelsim de yuruyelim bol b
Birbirinizi gaza getirin zayıflayın kızlar :)Ayy ne güzel diyette olan biri daha. :) Kuzu ben de 1,5 aydır diyetteyim. Bugün 12 günlük yeni bir diyete başladım. Bakalım işe yarayacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?