Evet suan kimse bilmiyor. Bu kadar istekliyse herkes devam edilebilir. Suan yazılsın kı biz 4 kişinin haricinde karar verebilelim.İsim itibari ile esmaa_m i bilmiyorum.
Şu an kimse katillerini kurbanlarını söylemedi. Herkes eminse devam edelim. Birbirimizi kırmaya gerek yok
iptal miptal yok hadi devam kızlar bizler bir şeyi başaramıyacakmıyız oYanı ben sahsen cekilisi yaparken boyle bir istek goremedim. Hepiniz evde değilsiniz hepimizin isi gucu oluyor. Ama hic hala uğramayan 2 arkadas var. Ve bu insanlara hediye alacak veya ondan hediye beklicem arkadaslar var. Ben onlar adına endişeleniyorum. Yoksa bu kadar cok hediyeleşmek isteniyorsa yapılır. Anladığım kadarıyla hediyesini alanlar da var
adres var telefon var ara sen biliyorsun böyle bir endişemiz var de bakalım ne diyecek hatunCanim Tabiki topa tutarız ama foruma girmezse bunu goremicek. Ve kurbanı icin cok ktu bir durum olmaz mı yanı.
Canim onlar lamelifamine adlı arkadaşla sonradan geldikleri icin birbirlerine alacaklar zaten. Heralde konuşuyorlardır diye dusunuyorumiptal miptal yok hadi devam kızlar bizler bir şeyi başaramıyacakmıyız oesmaa_m ında kulaklarını çekeyimde gelsin topiğe
ben katilimi bilmiyorum ama hediye geldiğinde öğreneceğim diğer çekilşten nasıl öğrendiysem öyle o yüzden devam kızlarİsim itibari ile esmaa_m i bilmiyorum.
Şu an kimse katillerini kurbanlarını söylemedi. Herkes eminse devam edelim. Birbirimizi kırmaya gerek yok
kesinlikle haa tabiki arada uğrayıp bir ceee demek lazım heleki lamelifi çok iyi tanırım (şahsen değil tabi )Canim onlar lamelifamine adlı arkadaşla sonradan geldikleri icin birbirlerine alacaklar zaten. Heralde konuşuyorlardır diye dusunuyorum
hadiyin kızlar devam topik sahibi etiketle isimleri hediyeleşmek güzeldirasivemai
- mhnds_
- Morenica
- doakolik
- Kakao ve Ben
- geranio
- Sarisekerannesi
- SERAPSEV
- wertx35
- GezegeNKralicesi
- witch hunt
- Bilgece
- esmaa_m
- lamelifAmine
işte bu canım hepimizi etiketleki güzel çekilişimiz olsun çok değiliz zaten .. hadi hanımlar toparlanınn..wertx35 witch hunt sizin için de sakınca yoksa devam edelim.
Kimse üzülmesin diye iptali düşündük kimsenin hevesi de kırılmasın.
Ben kendi adıma sizi de tanımak, bu çekilişin sonunda da yüzlerini hiç görmediğim ama sevgi beslediğim kişiler olarak anmak isterim.
Evet sizin icin de sorun yoksa devam edicez hatta ben ankette açmayı dusunuyorum o sekilde yapalım isterseniZwertx35 witch hunt sizin için de sakınca yoksa devam edelim.
Kimse üzülmesin diye iptali düşündük kimsenin hevesi de kırılmasın.
Ben kendi adıma sizi de tanımak, bu çekilişin sonunda da yüzlerini hiç görmediğim ama sevgi beslediğim kişiler olarak anmak isterim.
tamam canım bekliyorum açEvet sizin icin de sorun yoksa devam edicez hatta ben ankette açmayı dusunuyorum o sekilde yapalım isterseniZ
ederler hayatım bakSinirlenen arkadaslar devam etmek isteyecekler mi acabaKakao ve Ben cim
Tamam canim=)) Benim için sorun yok kızlar, çoğunluk istiyorsa devam edelim. Ben her türlü varım.
Benim lafimwertx35 ve witch hunt a değildi zaten ama onlar direk üstlerine alındı. Onlardan daha fazla girmeyenler var.
işte bu evelallah her bişeyciğin altından kalkarız bacılarr=)) Benim için sorun yok kızlar, çoğunluk istiyorsa devam edelim. Ben her türlü varım.
Evet ondan haber bekliyoruz o zaman suanYok canım üstüme alınmadım şahsen ben :) sadece witch hunt'ın söyledikleri bana oldukça mantıklı geldi.
Sinirlenmedim de, benim açımdan sorun yok yani.witch hunt da eminim katılacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?