- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
valla ben kurbanimi cok meraklandirmiycam ilk yolıyımda sevinsinBelki de kandiriyorumdur:))
Ohh senin kurban cok sansli desene:) çokta erken yollayıp bizi panikletme amaavalla ben kurbanimi cok meraklandirmiycam ilk yolıyımda sevinsin
Yok canım birqz beklıyımde sonradan geliyor benim aklıma.cüzdan mı ayna mı alsan bilemedim.Ohh senin kurban cok sansli desene:) çokta erken yollayıp bizi panikletme amaa
Ya ben dışarda bakarken karar veri cem ona hangisini da h çok begenirsem:)Yok canım birqz beklıyımde sonradan geliyor benim aklıma.cüzdan mı ayna mı alsan bilemedim.
hadi size bir ipucu daha diyeyim kurbanım sevgililer gününde yalnız olmayacak yani hayatında biri var. artık evli mi sevgilisi mi var sözlü mü söylemem ama başı bağlı
bende daha asıl hedıyeyi almadım inşallah bu hafta.halledersem yollıycam.tedaviye başlıycgim için belkı erken yollarım transferden aonra evden cıkamam çünküYa ben dışarda bakarken karar veri cem ona hangisini da h çok begenirsem:)
Herkesin ki dogru tatlim ya isim benZerliginden dolayı biraz ortalık karıştı:) hersey gönlünüzce olur umarimSelam kizlar :) Basta katilim ve kurbanim olmak uzere herkesten ozur diliyorum inanin yogunluktan giremiyorum hic. Normalde topikten cikmazdim ama felaket telasliyim bu aralar.
Az kaldi yarini atlattik mi daha sık giricem insallah :) Cok heyecanliyim bakalim nasil olacak :)
Konuyu okuyupta yazayim dedim D doakolik kuzum katiller mi karisti benim ki dogru dimi
Kralice❤ ben miyim acaba cok ustume alindim
Anladim canim bende bugun hem sevgililer gunu hediyesi hemde kurbanım icin hediye bakmaya gidicembende daha asıl hedıyeyi almadım inşallah bu hafta.halledersem yollıycam.tedaviye başlıycgim için belkı erken yollarım transferden aonra evden cıkamam çünkü
Merhabalarrkızlar dualarınız için teşekkürler
işim oldu gibi
yüksek ihtimalle oldu :)
çok giremiyorum biliyorsunuz
ama müsemma gösterdiğiniz için teşekkür ederim
herkese iyi hafta sonları
canim benim hayırlı olsun darısı benim ve bütün is arayanların başına insallah:)kızlar dualarınız için teşekkürler
işim oldu gibi
yüksek ihtimalle oldu :)
çok giremiyorum biliyorsunuz
ama müsemma gösterdiğiniz için teşekkür ederim
herkese iyi hafta sonları
Allah dualarinizi kabul etsin canimEşim bugun bizi eyüp sultana getirdi.kıZımla dolastık duamızı ettik.eve dönüyoruz
Sağol canım senindeGunaydin kızlar. Sevgililer gününüz kutlu olsun:)
Aa sevgililer gunu için mi yoksa satışını falan mi yapıyorsun canim?ben bugun cupcake ve kurabıye yapmaktan telef oldum kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?