bende anlamadım zaten ya ama kurbancığım sen üzülme ben senin katilinim sadece ortada bir yanlış anlaşılma var
bende anlamadım zaten ya ama kurbancığım sen üzülme ben senin katilinim sadece ortada bir yanlış anlaşılma var
Evet kızlar cok acik vermek istemiyorum ama ayni isimli birkaç arkadaşımız var yanlis anlaşılma oldu sanırımBir Ümran daha vardı geçen çekiliş isimleri bilmiyorum ben bu çekilişte de var mı?
ya iştte bende kırmak istemedim ama neyse hediyeler sahiplerine ulaşınca gerçekler ortaya çıkar ki zaten ebnim kurbanın çok nadir aktif olan biri hatta aktif olmayan bir üye de diyebilirizEvet kızlar cok acik vermek istemiyorum ama ayni isimli birkaç arkadaşımız var yanlis anlaşılma oldu sanırım( üzülmeyin katiller kurbanlar olabiliyor boyle seyler
Evet canim seninki Cidde'n pek uğramıyor benimki de oyle sayılırya iştte bende kırmak istemedim ama neyse hediyeler sahiplerine ulaşınca gerçekler ortaya çıkar ki zaten ebnim kurbanın çok nadir aktif olan biri hatta aktif olmayan bir üye de diyebiliriz
Sakiiiiin:) oyle hemen açıklama yok en fazla ipucu :) ben birkaç ipucu verdim ama kendisi cok uğramadığı icin artık ipucu vermicem banane kustum benD doakolik nerdeyse kurbanımı açıklacaktımSarisekerannesi çok pis baskı yapınca kendimi ispatlamak gidi bir iç güdü oldu bende ve bir an için kurbanımı açıklayacakken buldum ama hemen silkelenip topladım kendimi
aynen canım aynen her ne kadar kurbanım çok nadir de girse üzülmesin ben onun katiliyimEvet canim seninki Cidde'n pek uğramıyor benimki de oyle sayılırneyse hediyeler ulaşınca herkes öğrenecek zaten olabiliyor boyle yanlis anlaşılmalar nolucak:)
Tecrübeli katil iste ya:) bende haftasonu bakicam hem sevdicege hediye almam lazım hem kurbancika bakicam birazaynen canım aynen her ne kadar kurbanım çok nadir de girse üzülmesin ben onun katiliyimbu arada hediyelerini ufaktan almaya başladım kurbancık
ben sevdiceğime aldım sıra kurbancığımdaTecrübeli katil iste ya:) bende haftasonu bakicam hem sevdicege hediye almam lazım hem kurbancika bakicam biraz
Ne aldın bana da fıkır olsun:)ben sevdiceğime aldım sıra kurbancığımda
Bende kendime aldım:) Eşimde kendine almıştır inşallahta kurtulurumben sevdiceğime aldım sıra kurbancığımda
burda söyleyememNe aldın bana da fıkır olsun:)
Bende kendime aldım:) Eşimde kendine almıştır inşallahta kurtulurum
Benim kurbanım kayıp ya görünmüyor hiç bir yerdeoda güzel mhnds hanım hiç ipucu vermiyosun
Bende kendime aldım:) Eşimde kendine almıştır inşallahta kurtulurum
Acı gerçeklerCanımyaa çok hoşsun
Bilmem kı isim görünce o sandımasivemai öyle bir açık vermez ama hadi hayırlısı:)
sus kız söyleme zaten buldum diye üzülüyordum süpriz kalmadı diye.D doakolik nerdeyse kurbanımı açıklacaktımSarisekerannesi çok pis baskı yapınca kendimi ispatlamak gidi bir iç güdü oldu bende ve bir an için kurbanımı açıklayacakken buldum ama hemen silkelenip topladım kendimi
İki kardeşimde kurabiyeler fln yaptırdı kalplı balonlar fln dedim sizdeki azme hayranim bu ne birinin cocugu var biri sevgili daha.sofralar kuruluyor pastalar fln.delirmiş kız bunlarAcı gerçeklerEvlendik bitti o işler o artık kocam sevgilim değil ama bana hediye aldıysa sevgili kocamm olur ay bilemedim karıştı işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?