2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

bende anlamadım zaten ya ama kurbancığım sen üzülme ben senin katilinim sadece ortada bir yanlış anlaşılma var

Bir Ümran daha vardı geçen çekiliş isimleri bilmiyorum ben bu çekilişte de var mı?
Evet kızlar cok acik vermek istemiyorum ama ayni isimli birkaç arkadaşımız var yanlis anlaşılma oldu sanırım( üzülmeyin katiller kurbanlar olabiliyor boyle seyler

Evet kızlar cok acik vermek istemiyorum ama ayni isimli birkaç arkadaşımız var yanlis anlaşılma oldu sanırım( üzülmeyin katiller kurbanlar olabiliyor boyle seyler
ya iştte bende kırmak istemedim ama neyse hediyeler sahiplerine ulaşınca gerçekler ortaya çıkar ki zaten ebnim kurbanın çok nadir aktif olan biri hatta aktif olmayan bir üye de diyebiliriz

ya iştte bende kırmak istemedim ama neyse hediyeler sahiplerine ulaşınca gerçekler ortaya çıkar ki zaten ebnim kurbanın çok nadir aktif olan biri hatta aktif olmayan bir üye de diyebiliriz
Evet canim seninki Cidde'n pek uğramıyor benimki de oyle sayılır neyse hediyeler ulaşınca herkes öğrenecek zaten olabiliyor boyle yanlis anlaşılmalar nolucak:)

Sakiiiiin:) oyle hemen açıklama yok en fazla ipucu :) ben birkaç ipucu verdim ama kendisi cok uğramadığı icin artık ipucu vermicem banane kustum ben

Evet canim seninki Cidde'n pek uğramıyor benimki de oyle sayılır neyse hediyeler ulaşınca herkes öğrenecek zaten olabiliyor boyle yanlis anlaşılmalar nolucak:)
aynen canım aynen her ne kadar kurbanım çok nadir de girse üzülmesin ben onun katiliyim bu arada hediyelerini ufaktan almaya başladım kurbancık

Acı gerçekler Evlendik bitti o işler o artık kocam sevgilim değil ama bana hediye aldıysa sevgili kocamm olur ay bilemedim karıştı işler
İki kardeşimde kurabiyeler fln yaptırdı kalplı balonlar fln dedim sizdeki azme hayranim bu ne birinin cocugu var biri sevgili daha.sofralar kuruluyor pastalar fln.delirmiş kız bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…