2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Canımm katilcimmm diyelim ki 1 bildirim geldi bakmadın sonrasında tekrar tekrar etiketlenme falan yoksa bildirim gelmiyor.

heee anladım kurbancıımmm doğrudur valla bakmamış olabilirim, bazen uzun süre girmediğimde çok bildirim olduğunda sadece etiketlendiklerime bakıyordum daha çok dikkat ederim o zaman bundan sonra

heee anladım kurbancıımmm doğrudur valla bakmamış olabilirim, bazen uzun süre girmediğimde çok bildirim olduğunda sadece etiketlendiklerime bakıyordum daha çok dikkat ederim o zaman bundan sonra

:)) Bekleriz katilcimm
bu çekiliş biraz daha durağan geçiyor

yok ben miyiiimmmm? =)))
Neden olmasın herkes şüphelensin benden:)

Burdayum canim kurbanını özledin mi
Cok ozledim tatlı kıs:)

Katilin yazdı mı peki canım? Benim katilcim bana neden yazmıyor

Acaba D doakolik ya da sen misin benim katilim
Herkesin katili benim nihahahha:)

Off offf... Oysa ki ben kurbanıma yazmıştım, yazmasamıydım aceba :)))
Neee? Bu kadar erken iletişime gectin mi gercekten kurbaninla? Ben şok:))

ayyyy cıldırıcam artık..adını gordum ama yazmıyım buraya

Off offf... Oysa ki ben kurbanıma yazmıştım, yazmasamıydım aceba :)))
sensın ooo tek yazdım dıyen bende bana yazıldıgını söyledım sensın ooooo

xyzt-5544 iyi canım ya oda napsın şımarıklık yapıyo huy değiştiriyo eşşek ya bir inat inat (anası kılıklı :) )

xyzt-5544 iyi canım ya oda napsın şımarıklık yapıyo huy değiştiriyo eşşek ya bir inat inat (anası kılıklı :) )

çocuk ya anasına ya babasına benzeyecek ümranım başka seçeneği yokki sıpa bide tatlı ya ondan da kandırıyordur sizi iyice yüz de bulmuştur şimdi, cimcime halleri ile kandırıyordur hep sizi yerim fıstığı maşallah

Ayyyy kuzum hemde nasıl bişey kızıyorum misal oyuncağını pat diye yere atıyo kızdığım zaman hemen gelip sarılıyo öpüyo birde annemm tatlım diyo gözlerini kırpıştırıyo ya sonra gelde ısırma :) gönül almasını çok pis biliyo

cilveli olacak demek ki hatun maşallah fıstığa bol bol kız sen de ona gelsin alsın hep gönlünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…