Canımm katilcimmm diyelim ki 1 bildirim geldi bakmadın sonrasında tekrar tekrar etiketlenme falan yoksa bildirim gelmiyor.
heee anladım kurbancıımmmdoğrudur valla bakmamış olabilirim, bazen uzun süre girmediğimde çok bildirim olduğunda sadece etiketlendiklerime bakıyordum daha çok dikkat ederim o zaman bundan sonra
Neden olmasın herkes şüphelensin benden:)yok ben miyiiimmmm? =)))
Cok ozledim tatlı kıs:)Burdayum canim kurbanını özledin mi
Herkesin katili benim nihahahha:)
Neee? Bu kadar erken iletişime gectin mi gercekten kurbaninla? Ben şok:))Off offf... Oysa ki ben kurbanıma yazmıştım, yazmasamıydım aceba :)))
xyzt-5544 iyiyim kuzum sen nasılsın
ayyyy cıldırıcam artık..adını gordum ama yazmıyım burayaEvetSarisekerannesi asivemai çok çok çok nadir girer. Profil resmine merakla baktım tabii hemen Başka kızı olan biri olabilir.
Sen olsaydın seni eleyecektimasivemai senden de şüphelenmeye başladım
sensın ooo tek yazdım dıyen bende bana yazıldıgını söyledım sensın oooooOff offf... Oysa ki ben kurbanıma yazmıştım, yazmasamıydım aceba :)))
Bu kadar erken iletişime geçmeseydik:)ayyyy cıldırıcam artık..adını gordum ama yazmıyım buraya
sensın ooo tek yazdım dıyen bende bana yazıldıgını söyledım sensın ooooo
Neymiş adı ya çok merak ettim ya kızayyyy cıldırıcam artık..adını gordum ama yazmıyım buraya
sensın ooo tek yazdım dıyen bende bana yazıldıgını söyledım sensın ooooo
xyzt-5544 iyi canım ya oda napsın şımarıklık yapıyo huy değiştiriyo eşşek ya bir inat inat (anası kılıklı :) )
Ayyyy kuzum hemde nasıl bişey kızıyorum misal oyuncağını pat diye yere atıyo kızdığım zaman hemen gelip sarılıyo öpüyo birde annemm tatlım diyo gözlerini kırpıştırıyo ya sonra gelde ısırma :) gönül almasını çok pis biliyoçocuk ya anasına ya babasına benzeyecek ümranım başka seçeneği yokkisıpa bide tatlı ya ondan da kandırıyordur sizi iyice yüz de bulmuştur şimdi, cimcime halleri ile kandırıyordur hep sizi yerim fıstığı maşallah
Ayyyy kuzum hemde nasıl bişey kızıyorum misal oyuncağını pat diye yere atıyo kızdığım zaman hemen gelip sarılıyo öpüyo birde annemm tatlım diyo gözlerini kırpıştırıyo ya sonra gelde ısırma :) gönül almasını çok pis biliyo
sensin canımNeymiş adı ya çok merak ettim ya kız
aynen kuzum çok cilveli şimdidencilveli olacak demek ki hatunmaşallah fıstığa bol bol kız sen de ona gelsin alsın hep gönlünü
sensin canım
xyzt-5544 adınu yazdı senin whats app da yazan isim de senin adın hadi bakalım uzatmayalım artık.işin sırrı gitttiiii.
bende anlamadım zaten ya ama kurbancığım sen üzülme ben senin katilinim sadece ortada bir yanlış anlaşılma varasivemai öyle bir açık vermez ama hadi hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?