2016 izmir gelinleri için tavsiyelerr :)

izmirlikiz35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
1.936
2.007
108
merhaba arkadaşlar.
2016 da düğünüm var ve fotoğrafçı araştırmasına başlamış bulunmaktayım.Sizin ve ya bir yakınınızın anlaştığı fotoğrafçılardan (fiyat,hizmet,profesyonellik) tavsiyeler bekliyorum

merhaba canım,
nişanımda narlıdere star fotoğrafçılıkla çalıştık. çok yeteneklililer, gerçekten memnun kaldım. yalnız şimdi muhtemelen tuttacağım mekan onla anlaşmalı olduğu için ads fotoğrafçılık olacak. arkadaşımın düğün belgeselini vs hiç beğenmedim. umarım sorun yaşamam

kızlar konuyu hortlatıyorum ama var mı fotoğrafçı bulan acaba
Selam, düğün mekanımızın anlaşmalı fotoğrafçısıyla anlaşmak zorunda kaldık fena değil gibi fotoğrafçı değişmiş. Balçova ads fotoğrafçılık. Fiyatlar çok yüksek geldi bana dış çekim, düğün fotolarının dijitalleri, düğün hilayesi tek gün çekim 2750 tl

ohhhhh ohhhh çok baya bir yüksek yaa ama ömür boyu saklanacak şey gerçi ama düğün masrafı ev eşyası derken baya bi masraf tutuyor canım bakalım ne olacak bende bilmiyorum yaa ben kararsız kaldım nikah öncesimi yoksa nikah sonrası mı foto çekimi olsun diye sen nasıl düşünüyorsun peki

tabi kişiye göre değişir ama ben o günki heyecanlı mahcup duygu dolu halimizle çekilen fotoğraflardan yanayım sanki düğünden sonra çekilen fotoğraflarda o enerji eksik kalıyor

evet canım haklısın bende büyük ihtimal sabah kuaför yapıp öğlen foto akşam üstü nikah ve sonra yemek olacak büyük ihtimal çünkü düğün sonrası evden dışarı çıkmaz benimki üşenir tekrar giy gelinliği falan ama bende su da foto seviyorum hoşuma gidiyor kafam karışık birde nikah sonrası yemek olacak nerde olacak onuda bilmiyorum izmirde mekan bulmak zor

bende arayıştayım 5000 5500 6000 gibi fiyatlar alıyorum, cidden yıprandım artık.. aynı gün çekim istedim, sabah hazırlıklarla başlayıp gecenin sonuna kadar hem fotoğraf hem de video çekimi. albümler ve düğün klibi olacak. Belki de istediklerimize göre normal bu fiyatlar ne dersiniz kızlar? Ayrıca 2 saat başka bir mekanda dış çekim aynı gün içerisinde istedik.

halitdemirfoto ile de bir görüşün isterseniz işten ziyade hobi olarak gördüğü için çok özenerek ilgileniyor

Merhaba arkadaşlar bende bu yıl evlendim.. olur olmaz insanlar çıkıyor karşınıza. Biz fotoğrafçımız konusunda çok şanslıydık. Arkadaşımızın önerisi ile Hakan kuyumcu bey ile anlştk.Çokta memnun kaldık fiyatta çok uygundu. İzmirde arayan varsa önerebileceğim facede Hakan Kuyumcu Photography aratırsanız çektiği fotograflarıda görürsünüz.. numarası da var bende..

Arkadaşlar merhaba, geçen yaz 2015 ağustosta Alsancakta RA kuaför var Anıl harmandalı ona arkadaşım için gittik. Arkadaşıma gelin başı yaptı çok önceden anlaşmışlardı 1250 ye ve demo yapmadı ona.bana da 450 dedi depozito verdik fln neyse gittik çok ukalalar herkesin dedikodusynu yapıolar bizden sonra gelecek gelinin fln, mıral bozuyorlar. Kime ne para tuttururlarsa zaten. Bana kirpik taktı diye 50 tl daha aldı zaten saç makyaja 450 vermişim ve sölemedi ekstra slacağını kasada o an tartışmamak için verdim.Makyaj da kötüydü. Hiç profesyonel değiller. Paraya doymuşlar artık galiba sakın ama sakın gitmeyin amatörler karı koca hiç beğenmedik. Biz yandık siz yanmayın

Düğün fotoğrafçısı konusunda ben çok şanssızım. Düğün mekanım ads fotoğrafçılık la anlaşmış kapıdan gırdık 9000 ile basladı eger cekılen tum fotoğrafları almazsak fotoğraf basına 10 TL den verecegını soyledı boyle bır konuşma Tabıkı midemizi bulandırmıstı. Üstune vıdeo ve cimicip cekımleri de kötü olunca.. .fotograflarda tek kare düzeltılmemiş. Gercekten lüx güzel bir düğün den tek kalan hafızamızda kalanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…