- 12 Haziran 2016
- 100
- 127
- 53
Inşallah canım benim esimde Varikosel var Dr ameliyat demişti biz yinede bir umut denemistik ama olmadı şimdi ilk önce eşimin tedavisini yaptircaz daha sonra denemeye karar verdik inşallahBende mayis ve nisan ayinda 7 ve 13 gun gecikme sonucu doktora gidicegimin gecesinde birindede sabahinda oldum berbat bir duygu ama napalim pes etmiyoruz bu ay bendd nolcak bakalim seninde temmuzda guzel haberlerini aliriz insaAllah canim
Rabbim sifa versin sağlıkla evlat nasip etsin insaAllah canımInşallah canım benim esimde Varikosel var Dr ameliyat demişti biz yinede bir umut denemistik ama olmadı şimdi ilk önce eşimin tedavisini yaptircaz daha sonra denemeye karar verdik inşallah
canım çatlaması lazım yumurtanın döllenebilmesi için. Sen çatlaması yazmışsın da ?benimde 2 temmuz.. şimdi kasıklarim batmaya başladi hadi hayırlısı inş:) dua edin çatlamasin:)
Boza açmazsa bende hamile kalmazsam ki inşallahhhhh kalırım :) bende açabilitim kızlar üzmeyin kendinizi
morordek benimde bat tarihim bu cumartesi, 18 haziran. Hiç geçikmez adetim genelde ama bu ay çok bejlentiye girdim cunku kasiklarimda agrilar var. Normalde olmayan agrilar bekliyorum.
Bakalim ne olacak. Sanki adet grlecek sankide geleyecek gibi. Bugunde geçmek bilmediAaaaa benim de 18 haziran benim de hiç aksamaz:)
İnsallah kırmızılar gelmez canım, ekliyorum seni de listeyemorordek benimde bat tarihim bu cumartesi, 18 haziran. Hiç geçikmez adetim genelde ama bu ay çok bejlentiye girdim cunku kasiklarimda agrilar var. Normalde olmayan agrilar bekliyorum.
Bakalim ne olacak. Sanki adet grlecek sankide geleyecek gibi. Bugunde geçmek bilmediyarin nasil geçecek bilmiyorum.
O da iyiymiş:) Almanyada gebelik testi çok pahali, hele erkeni daha pahalidir:) o yuzden ben once adetimin gelmesini bekleyeceğim. Sonra geçmesini:) Gelmeyeceğinden emin oluncada kendime göre 7 ya da 8. Hafta doktora gideceğim. Yani şuan öyle istiyorum bakalim ama ne olacak:) hemen gitmek istemiyorum, umutlanmak... Birde aile dahil etrafa soylemek istemedigim için başta geç gotsem dahabiyi zaten doktor keseyide 7den önce görmüypr.Benim gebelik yok canım direk bekliyorum
Erken gebelik testi sağolsun :)
Canım aşılama reglin 12. günü yapıldı. Yani benim test tarihi bayağı öne çekilmiş oldu.Haftaya cumartesi falan yaparım inşallah. Yani 25 haziran gibiYok ya mayis baya azdi mesela, haziran cogu kisiye ugurlu geldi. Kismet meselesiTemmuza dayanamayacagim artik bak yesa da demis zaten insanlarin pesinden kosmak cok zor
Aynen valla :) zor oluyormus cidden. Yoksa ben de temmuza kaldim devam da ederdim ama bat yazdirip kaciyor cogu kisikimse acmazsa da burdan muhabbete devam edelim ama herkesin bat'ini takip etmeyecegim artik :))
@nisandeniz sen hamile kalirsan seni haziran hamilesi sayalim ne de olsa ha 30 haziran ha 1 temmuz fark etmez :))
İnşallah faydasını görürsün canım ya ederiz tabi .ovulasyon testi stres yapmaz mi hergün takip edicem.. stres yapmak istemiyorum.
yumurtalama günümü çok yanlış takip ediyorum belli de olmuyor
benim erken döllenme olduğu farkettim
ilk oğlumda erken döllenmeyle hamile kalmişim.. o şekilde yapmışım.. bilmiyorum. adet bitiminden 3 gün sora yumurtlamişim ilk oğlumda.. çok iyi hatirliyorum.. bundada ayni şekilde yaptım tutacakmi bakalim:)
soğan kürü denedim olcakmi?:)
dua edin kızlar.
Canım ne güzel inşallah hayırlı müjdeli haber verirsin bizlere. Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın inşallahCanım aşılama reglin 12. günü yapıldı. Yani benim test tarihi bayağı öne çekilmiş oldu.Haftaya cumartesi falan yaparım inşallah. Yani 25 haziran gibi
Canım eşimde varikosel ameliyatı oldu. 15 dakikalık bir operasyon.Olması gerekiyorsa zaman kaybetmeyin. Eşimde sadece anesteziden kaynaklı baş ağrısı oldu. Yatınca geçiyordu, bir hafta sürekli yattıInşallah canım benim esimde Varikosel var Dr ameliyat demişti biz yinede bir umut denemistik ama olmadı şimdi ilk önce eşimin tedavisini yaptircaz daha sonra denemeye karar verdik inşallah
İnşallah canım. Hepimize bu güzel güneşli mübarek günlerde iyi haberler birer birer gelsin inşallahCanım ne güzel inşallah hayırlı müjdeli haber verirsin bizlere. Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?