2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bende mayis ve nisan ayinda 7 ve 13 gun gecikme sonucu doktora gidicegimin gecesinde birindede sabahinda oldum berbat bir duygu ama napalim pes etmiyoruz bu ay bendd nolcak bakalim seninde temmuzda guzel haberlerini aliriz insaAllah canim
Inşallah canım benim esimde Varikosel var Dr ameliyat demişti biz yinede bir umut denemistik ama olmadı şimdi ilk önce eşimin tedavisini yaptircaz daha sonra denemeye karar verdik inşallah

Inşallah canım benim esimde Varikosel var Dr ameliyat demişti biz yinede bir umut denemistik ama olmadı şimdi ilk önce eşimin tedavisini yaptircaz daha sonra denemeye karar verdik inşallah
Rabbim sifa versin sağlıkla evlat nasip etsin insaAllah canım

morordek canim beni listeden silermisin. Bu ay aksilikler oldu diger aya kismetse. Sayfaya da giremiyorum bat gunu geldiginde beni sormak zorunda kalma :)

morordek benimde bat tarihim bu cumartesi, 18 haziran. Hiç geçikmez adetim genelde ama bu ay çok bejlentiye girdim cunku kasiklarimda agrilar var. Normalde olmayan agrilar bekliyorum.

Benim gebelik yok canım direk bekliyorum

Erken gebelik testi sağolsun :)
O da iyiymiş:) Almanyada gebelik testi çok pahali, hele erkeni daha pahalidir:) o yuzden ben once adetimin gelmesini bekleyeceğim. Sonra geçmesini:) Gelmeyeceğinden emin oluncada kendime göre 7 ya da 8. Hafta doktora gideceğim. Yani şuan öyle istiyorum bakalim ama ne olacak:) hemen gitmek istemiyorum, umutlanmak... Birde aile dahil etrafa soylemek istemedigim için başta geç gotsem dahabiyi zaten doktor keseyide 7den önce görmüypr.

Canım aşılama reglin 12. günü yapıldı. Yani benim test tarihi bayağı öne çekilmiş oldu.Haftaya cumartesi falan yaparım inşallah. Yani 25 haziran gibi

İnşallah faydasını görürsün canım ya ederiz tabi .
Ovulasyon testi stres yapıyo yani ben yapmıştım ama yumurtlama gününü öğrenmek amaçlı duani bir ilişki ve adetin varsa hiç birşeye ihtiyacın yok .

Canım aşılama reglin 12. günü yapıldı. Yani benim test tarihi bayağı öne çekilmiş oldu.Haftaya cumartesi falan yaparım inşallah. Yani 25 haziran gibi
Canım ne güzel inşallah hayırlı müjdeli haber verirsin bizlere. Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın inşallah

Canım eşimde varikosel ameliyatı oldu. 15 dakikalık bir operasyon.Olması gerekiyorsa zaman kaybetmeyin. Eşimde sadece anesteziden kaynaklı baş ağrısı oldu. Yatınca geçiyordu, bir hafta sürekli yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…